Болница ТОКУДА-2

• 139 414
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 1 020
Да, имат си дежурен педиатър 24 часа. Обади се на регистратурата да предупредиш и отивайте. Другото място, където може да отидеш е Педиатрията.

# 1 021
Britt  Hug Все още чакам малкия да се събуди да видя как е и ако няма промяна отиваме.  Heart Eyes

# 1 022
teddy_  за направленията не знам как става, но платения преглед струва 30 лв. и става със записване на час. Сигурно ще ви вземат между записаните часове ако се налага спешен преглед. По принцип имат педиатрия, но аз още ходя в неонатологията, така че не знам къде да те посъветвам да се насочиш.

# 1 023
Всяка последна събота имат безплатна консултация, а утре (в петък) д-р Масларска е в неонатологичния кабинет.

# 1 024
  • София
teddy_ Можеш да отидеш и при д-р Масларски във Вита. Също е много добър, отзивчив и в час с новостите в областта. В сайта на Вита му има телефоните и графика. Веднъж ми се е налагало, защото д-р Масларска, която е педиатър на сина ми беше в чужбина и отидох при него, защото много познати са доволни и аз останах с много добри впечатления.Прегледа беше 15 лв.

# 1 025
teddy_ Можеш да отидеш и при д-р Масларски във Вита. Също е много добър, отзивчив и в час с новостите в областта. В сайта на Вита му има телефоните и графика. Веднъж ми се е налагало, защото д-р Масларска, която е педиатър на сина ми беше в чужбина и отидох при него, защото много познати са доволни и аз останах с много добри впечатления.Прегледа беше 15 лв.
Сори за спама, но от доста време се чудя, дали са мъж и жена или е просто съвпадение на фамилиите Thinking
Иначе за д-р Масларски, от доста познаи чувам, че е много добър специалист и са страшно доволни от него Peace

# 1 026
Да мъж и жена са.

# 1 027
Момичета моля за мнение. Някой има ли преки впечатления  от д-р Илиев.Предстои ми секцио др. седмица?
Аз имам преки впечатления от него, защото раждах първото си дете при него и щом сега пак плановете ми са да родя при него значи съм на 100% доволна. Мисля,че няма да сбъркаш,че си го избрала! Simple Smile

# 1 028
Здравейте.
Надявам се че това не е тема само за раждащите в Токуда
Ние в понеделник имаме записан час при д-р Димитрова-детски офтамолог.Ще си платим прегледа защото иначе щяха да ни приемат чак на 20ти май.Взела съм и направление от личната за всеки случай защото си мисля че ще се наложи Сондаж.Става дума за детенцето ми което е на почти 9 месеца и е с запушен слъзен канал.Искам да ви попитам дали като си платим прегледа ще може сондажа да бъде направен с направление.Благодаря предварително на всички които ми отговорят.

# 1 029
Здравейте, има ли тук някой, който е раждал нормално при д-р Димитров и какви са впечатленията ви? Че само за секцио чета като става дума за него...

# 1 030
Аз родих нормално при д-р Димитров преди 2 години. Много съм доволна. След 2 месеца ще раждам отново при него, надявам се пак нормално.

# 1 031
Sv,

На мен ми предстои раждане при Димитров и макар, че се водя рискова бременност и той ми каза, че и в процеса на нормалното може да се наложи секцио, той изобщо не настоява да ме реже... Напротив! Понеже аз се уплаших като ми обясни нещата и му казах, ок, в тая ситуация предпочитам секцио, той продължи да упорства, че е добре да пробваме нормално. Така, че не е твърд привърженик на едното или другото, по-скоро се съобразява с медицинските обстоятелства. А четеш за него основно постинги на момичета, раждали секцио, защото просто самата болница е такава, където по твое настояване и без излишни въпроси можеш да родиш именно секцио. Успех ти пожелавам!

# 1 032
И аз раждах при него. Съгласи се да раждам нормално, макар, че смяташе, че съм по-скоро за секцио. Добре мина Simple Smile

# 1 033
  • София
nellyr като разбереш нещо моля те да ми съобщиш, че това неведение ме изнервя. Благодаря.
Здрасти
Информацията ми е , че Диков наистина ще напуска и си търси друга болница, но все още не е избрал друго. Така че и аз незнам докога ще е там - може би чака по-добро предложение.

# 1 034
И аз раждах нормално при д-р Димитров и честно казано не съм доволна.
Държа ме легнала през цялото време, не ми даваше да стана от леглото, което за мен беше много по-болезнено.
Много ама много държеше да ми спука мехура и да ми ускори раждането, защото както сам се изрази:
Били сме там за да ме поизмъчат и по-бързо да си ходим.
Честно казано, нищо по-различно от отношението на всеки друг акушер-генеколог.

ПС А относно секциото и мен се опитваше да ме убеждава, като подмяташе разни гадории - как понеже съм има сцепване на шийката на матката първия път, ще го имам отново, но "много по-болезноно" - цитат

Е аз пък родих без никакви разкъсвания, добре, че не му дадохме да направи епизиотомия, родих с три напъна, а доктора чак се ококори, че съм се разкъсала.

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 21:08 от artexa

Общи условия

Активация на акаунт