Болница ТОКУДА-2

• 139 872
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 60
Е, тя явно е мила само с тези за които е пряко отговорна. Поне аз останах с такова впечатление от поведението и  държанието и с другите момичета от стаята Joy

# 61
  • някъде там......
Мамчета, насочила съм се за раждане към "Токуда", но ме интересува как стои въпросът там със стволовите клетки? Някоя от вас съхранявала ли е какъв е редът там, респ. заплащането?

# 62
  • Sofia
Мамчета, насочила съм се за раждане към "Токуда", но ме интересува как стои въпросът там със стволовите клетки? Някоя от вас съхранявала ли е какъв е редът там, респ. заплащането?

Доколкото знам ако съхраняваш към външна фирма се плаща 300лв за да бъде допуснат екипа до отделението.
Между другото на една от визитациите ми стана дума за стволовите клетки и един от лекарите (няма да споменавам имена) след като първо деликатно ме попита дали съм замразила след отрицателния ми отговор съвсем откровено ми каза мнението си- това е безмислена процедура, по-скоро търговска агитация още повече че договорите са пълни с уловки за клиентите.
Но всеки преценява за себе си. Не разбрах само дали Токуда имат техен екип за замразяване Rolling Eyes

# 63
galisis виж някъде в предната тема момичетата бяха писали как стои въпросът със стволовите клетки, че не мога да сетя точно какво бяха казали

Доколкото знам ако съхраняваш към външна фирма се плаща 300лв за да бъде допуснат екипа до отделението.
Между другото на една от визитациите ми стана дума за стволовите клетки и един от лекарите (няма да споменавам имена) след като първо деликатно ме попита дали съм замразила след отрицателния ми отговор съвсем откровено ми каза мнението си- това е безмислена процедура, по-скоро търговска агитация още повече че договорите са пълни с уловки за клиентите.
Но всеки преценява за себе си. Не разбрах само дали Токуда имат техен екип за замразяване Rolling Eyes

И аз мисля, че на този етап си е жива търговия, ама това си е мое мнение Blush

# 64
Галисис, всъщност трябва да провериш дали Токуда има договор само с една външна фирма, която може да влиза по време на раждане за стволови клетки и ти трябва да контактуваш с нея, или може да се договориш с която и да е фирма и да уведомиш болницата, което е все пак по-добър вариант.

Момичета, Данидан е родила в понеделник своята мечта ЕМА. Нека да я поздравим и в специалната й темичка в Проблемното!

# 65
вчера бяхме на контролен преглед на бебо и докато чакахме от регистратурата обясниха следното на едно момиче относно стволовите клетки: Токуда имат сключен договор с Шейново и клиника Малинов, отиваш и сключваш договор с тях, цените си ги уговаряш с тях... а в Токуда внасяш 300 лв, за да допуснат външен екип... Peace

# 66
Данидан  Hug Да ти е честита малката принцеса  newsm51

Много да те радва и да те слуша. Пожелавам ти бързо възстановяване!

# 67
  • София
запис

# 68
Въпрос към майките, ползвали пакета за бебе –

На нас ни обясниха, че едно от изследванията – ехография на тазобедрени стави , всъщност замества ходене на ортопед през първия месец, /което е безплатно по здравната каса и за което личният лекар дава направление/
Поради тази причина аз отказах направлението, а сега се чудя дали не съм сбъркала newsm78

Всъщност въпросът ми е  Вие как постъпихте?

# 69
  • ул. "Мечтание"
Да, замества точно това ходене на ортопед. Аз имам намерение да го водя пак на ортопед чак като стане на поне 6 месеца. До тогава няма смисъл. Говорих си и с моята педиатърка, тя също каза, че няма смисъл пак. А по здравна каса това ходене на ортопед - ехографията на някои места се заплаща допълнително.

# 70
Да не говорим, че обучените ехографисти са малко, а да ми снимат едномесечното бебе на рентген няма да стане просто  ooooh!

# 71
Да не говорим, че обучените ехографисти са малко, а да ми снимат едномесечното бебе на рентген няма да стане просто  ooooh!
Извън темата за Токуда е, но понеже стана дума за прегледа на ехограф на тазобедрените стави, най-добре в клиниката в Горна Баня. Там работят и по ЗК, а специалистите са доста добри. Аз лично повече бих се доверила на ортопед от колкото на неонатолог за този преглед специално. В Токуда какъв специалист извършва прегледа?
За рентгеновото изследване, към което педиатрите насочват майките, просто нямам думи...

# 72
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Извън темата за Токуда е, но понеже стана дума за прегледа на ехограф на тазобедрените стави, най-добре в клиниката в Горна Баня. Там работят и по ЗК, а специалистите са доста добри. Аз лично повече бих се доверила на ортопед от колкото на неонатолог за този преглед специално. В Токуда какъв специалист извършва прегледа?

Ортопед

# 73
  • ул. "Мечтание"
Svetla1, естествено, че всяко отизследванията се прави от съответния специалист! От ходене до Горна Баня, ако вече е правено изследването в Токуда, има полза чак когато бебето стане на поне 6 месеца.

# 74
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Svetla1, естествено, че всяко отизследванията се прави от съответния специалист! От ходене до Горна Баня, ако вече е правено изследването в Токуда, има полза чак когато бебето стане на поне 6 месеца.

Точно така. Още повече, че си спестявате после разходките с малко бебе по болници и поликлиники

Общи условия

Активация на акаунт