Болница ТОКУДА-2

• 141 219
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 90
  • ул. "Мечтание"
Аз пък съм страшно доволна от д-р Диков. Почти винаги е проявявал внимание и разбиране. Той ми направи и секциото. И за миг дори не съжалявам, че го срещнах и точно така се стекоха нещата Party
Защо като си доволна казваш почти винаги......?

Защото колкото и да са прекрасни и мили и отзивчиви докторите и те са хора! И те могат да имат лоши дни, но това не пречи да сме доволни от тях!  Peace Пък и за някои хора е по-важен професионализма отколкото отношението. (аз обаче не съм от тия хора)

# 91
А може ли някой да ми препоръча добър, внимателен и отзивчив лекар от Токуда за консултации и след това - евентуално раждане? Шефът на родилното добър ли е и занимава ли се с раждания?
Питам за шефа, защото по принцип бих предхочела някой по-влиятелен лекар, заради ваксините, които мислим да откажем за бебето.
Благодаря ви!

# 92
  • ул. "Мечтание"
Шефа на родилното и шефа на неонатологията са различни! В крайна сметка неонатолозите се грижат забебетата и не знам доколко влиятелния лекар, който ще те изражда може да повлияе! А ти съвсем спокойно можеш да откажеш и без да имаш някаква по-специална опека. Глобяват те и толкова! Такива са законите ни все пак.

# 93
Аз не искам да адвокатствам на никого,но мога да кажа,че др.Диков ми направи кюретаж на 8 март в 22.00 ч без пазарлъци(а постъпих 2-3 часа по-рано и не бях спешна).Дойде да ме види в стаята преди интервенцията-просто така,да провери дали съм се настанила.Преди това,от двата прегледа на ЖК,и аз останах с впечатление,че е претоварен и това го прави да изглежда малко разсеян.Освен всичко друго има перфектни акушерки,които да се грижат за родилите вече жени.Все пак задълженията трябва да се разпределят.

# 94
  • Sofia
Шеф на АГ отделението е д-р Карагьозов. Доколкото ми е известно той не изражда.
Но наистина неонатолозите отговарят за ваксините.

За д-р Диков - имам впечатление от него само от визитациите и после когато ми свали конците, понеже моята лекарка беше в отпуск. Държа се много мило и през цялото време се шегуваше.

Между другото- наистина ми се струва че наплива пред кабинетите е понамалял и се е нормализирал. Може случайно да е или просто всички са на морето newsm78

# 95
  • София
  Здравейте на всички. Искам да кажа, че съм възхитена от д-р Диков и екипа му  извършили секциото. Преди операцията дойде и ми обясни всичко, което ме интересуваше. След операцията идва няколко пъти да види как съм. Само мога да изкажа своята  благодарност на всички от родилно отделение и неонатологията

# 96
Благодарение на д-р Диков, на анестезиологът  , на акушерките и на съдбата и моето раждане мина много леко.

Да, в един момент, преди да отида още в пред-родилната зала чух докторът да се провиква по мой адрес - Къде е тая, която отишла да се разхожда? (явно се бяхме разминали нещо, аз наистина отидох до т.нар зимна градина малко да се разсея), а после ми се накара, че съм дошла много рано и така можело и вкъщи да си откарам още сума ти часове и т.н и ит.н Аз честно малко се притесних и ми се стори грубовато от негова страна така да ме нахока.

Но после като започна раждането и сложихме епидуралната всичко се промени. Даже докато чакахме момента да отидем в родилната беше много забавно - той разказваше какви ли не смехории и аз почти забравих за какво съм там, само където едно кафенце не си поисках да ми донесат! Дошъл е да ме види веднъж, но пък той на следващия ден излезе в отпуск. .
Категорично е за НОРМАЛНО раждане. Аз го питах в прах текст - да раждам ли секцио, но той определено беше против

# 97
  • София/Русе
Здравейте, искам да попитам някой знае ли кога е деня на отворените врати в токуда за месец август, в сп. 9 мес няма дата, а тел на иво андреев е изключен или не отговаря, миналия месец се опитвах да се запиша и така и не успях да отида, а на регистратурата ми казаха него да търся.

# 98
Здравейте, искам да попитам някой знае ли кога е деня на отворените врати в токуда за месец август, в сп. 9 мес няма дата, а тел на иво андреев е изключен или не отговаря, миналия месец се опитвах да се запиша и така и не успях да отида, а на регистратурата ми казаха него да търся.

На мен ми казаха, че през месец август няма да има "Ден на отворените врати" и все още не се знае точната дата за септември. Щяло да има някаква яснота около средата на август  Peace

# 99
Мацки, здравейте!Да ви кажа, че аз съм изключително доволна и всяка стотинка там за мен си струваше.Имах проблем с упойката, но аз по-принцип си имам проблеми с тях, та се наложи пълна, но д-р Илиев реагира бързо и адекватно, както и целия екип.Благодаря от сърце на екипите, детските педиатри за подробните обяснения и напътствия относно кърменето и д-р Димитров, който направи нашата голяма мечта- истина!Успех на всички и дано все повече болници се учат от тях!
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 15:39 от Danidan

# 100
  • София/Русе

На мен ми казаха, че през месец август няма да има "Ден на отворените врати" и все още не се знае точната дата за септември. Щяло да има някаква яснота около средата на август  Peace

Хм, значи няма за кога, то септември освен ако не е съвсем в началото

# 101
Мацки, здравейте!Да ви кажа, че аз съм изключително доволна и всяка стотинка там за мен си струваше.Имах проблем с упойката, но аз по-принцип си имам проблеми с тях, та се наложи пълна, но д-р Илиев реагира бързо и адекватно, както и целия екип.

Здрасти и честито семейно попълнение   bouquet
Можеш ли да ми кажеш какъв проблем възникна с упойката? Била е спинална, предполагам? Питам, защото макар да знам, че са възможни и други усложнения, аз досега не съм виждала. Единствено - да не хване.

И друго - смятате ли за небходимо да се плаща за прословутия д-р Илиев? Simple Smile Ние опукахме адски много пари покрай бебето и ремонта и бюджетът започна да намалява застрашително, та ми се искаше да си спестим избора на анестезиолог и да карам с който е дежурен.

П.П. Дани, моля те, не употребявай словосъчестанието "детски педиатър", защото е тавтология. Все едно да кажеш "женски гинеколог". Думата педиатър идва от гръцки и означава "лечител на деца".

# 102
Мацки, здравейте!Да ви кажа, че аз съм изключително доволна и всяка стотинка там за мен си струваше.Имах проблем с упойката, но аз по-принцип си имам проблеми с тях, та се наложи пълна, но д-р Илиев реагира бързо и адекватно, както и целия екип.

Здрасти и честито семейно попълнение   bouquet
Можеш ли да ми кажеш какъв проблем възникна с упойката? Била е спинална, предполагам? Питам, защото макар да знам, че са възможни и други усложнения, аз досега не съм виждала. Единствено - да не хване.

И друго - смятате ли за небходимо да се плаща за прословутия д-р Илиев? Simple Smile Ние опукахме адски много пари покрай бебето и ремонта и бюджетът започна да намалява застрашително, та ми се искаше да си спестим избора на анестезиолог и да карам с който е дежурен.

П.П. Дани, моля те, не употребявай словосъчестанието "детски педиатър", защото е тавтология. Все едно да кажеш "женски гинеколог". Думата педиатър идва от гръцки и означава "лечител на деца".

Моето скромно мнение е, че всички анестезиолози са много добри и не трябва да се притесняваш от това кой ще ти се падне ако не избереш д-р Илиев. На мен  опойката ми я постави анестезиолога на смяна и нямах никакви проблеми при поставянето, самата операция или след това.

Успех и безпроблемно раждане  Peace

# 103
  • София
Danidan честита рожба! Радвам се че всичко е завършило с happy end и ти и бебка сте добре.
Моля те, понеже си раждала най-скоро, сподели колко парични плати, че някакви противоречия има и ако може ти да внесеш яснота.

# 104
  • ул. "Мечтание"
Коте, според мен няма смисъл да даваш допълнителни пари за избор на анестезиолог.

Общи условия

Активация на акаунт