Болница ТОКУДА-2

• 139 378
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 570
sunshain_smile, моето мнение е много положително за цялата болница. Казах го и по-назад, и сега пак ще напиша.
Не трябва да се притесняваш от отношението на персонала - определено е положително. И акушерки, и доктори и неонатолози - всички се държаха изключително мило с мен по време и след раждането ми.
Съветът ми е единствено като си избереш доктор, да споделиш с него виждането си за твоето раждане - за начина, за упойката, ако имаш други изисквания ... Направиш ли го, ще се съобразят с теб. Важно е все пак доктора ти да е наясно. Аз това направих и получих точно каквото пожелах.
А като чуя за Мазнейкова, дори само за прегледи ... ама не е тук мястото.

Успех и много положителни емоции и с бременноста и с раждането  Hug

# 571
  • София
Скъпи мамита,

Аз съм в 32г.с.и искам да родя в Токуда при избран от мен лекар, но женската консултация ми се води в Тина Киркова. Ще раждам секцио (поради първо раждане секцио).

Възможно ли е при този факт да родя в Токуда и каква е процедурата? Другата седмица имам час за гинеколог от Токуда (ходила съм при нея пред забременяването)!

# 572
Скъпи мамита,

Аз съм в 32г.с.и искам да родя в Токуда при избран от мен лекар, но женската консултация ми се води в Тина Киркова. Ще раждам секцио (поради първо раждане секцио).

Възможно ли е при този факт да родя в Токуда и каква е процедурата? Другата седмица имам час за гинеколог от Токуда (ходила съм при нея пред забременяването)!
Записваш се на предродилна при лекаря, който си избрала , уговаряте се с него и това е Simple Smile

# 573
  • София
Скъпи мамита,

Записваш се на предродилна при лекаря, който си избрала , уговаряте се с него и това е Simple Smile

Благодаря!

# 574
Може ли да споделите след секцио колко дни е задължителния престой в болницата?
Също, кога дават бебчето при вас (пак след секцио)?

# 575
  • Sofia
Може ли да споделите след секцио колко дни е задължителния престой в болницата?
Също, кога дават бебчето при вас (пак след секцио)?

Секциото е с 5 нощувки. Мен ме приеха в понеделник, оперираха ме в вторник сутринта и в събота следобяд ме изписаха.
Бебчо го донесоха след като ме настаниха в стаята веднага след операцията, тогава пуснаха и мажа ми да ни види. Оставиха го при мен през деня, взимаха го за смяна на памперс и хранене на 3 часа, понеже аз не можех да ставам от леглото първия ден

# 576
Както е писала NBM - престоя след секцио е 5 дни, въпреки че мен бяха готови да ме изпишат и по-рано( на третия или четвъртия ден). Донесоха бебка веднага след като ме изкараха от операционната и след това я занесоха в аквариума при другите бебета. След секцио трябва да се изчака да мине действието на упойката, а и следоперативно ти дават болкоуспокояващи и не е удачно да се кърми. Родих в 17 и на другия ден в 7 я взех да я кърмя.

# 577
Благодаря ви за бързия отговор. А след операцията направо във вашата стая ли ви карат или си има реанимация?

# 578
  • Sofia
Благодаря ви за бързия отговор. А след операцията направо във вашата стая ли ви карат или си има реанимация?

Направо в стаята, няма реанимация.

# 579
И аз съм се насочила да раждам в Токуда. Малко ме смущават високите цени и незнам какво точно покриват, но раждане с направление по здравната каса - 2400 ми се струва малко множко. Исках да попитам, ако не си във ВИП или лукс стая, плаща ли се върху тази цена и къде всъщност пребиваваш?

# 580
И аз съм се насочила да раждам в Токуда. Малко ме смущават високите цени и незнам какво точно покриват, но раждане с направление по здравната каса - 2400 ми се струва малко множко. Исках да попитам, ако не си във ВИП или лукс стая, плаща ли се върху тази цена и къде всъщност пребиваваш?
В родилното отделение си. Стаите там са с 4 легла. Не се плаща за там.

# 581
  • София

Здравей alеbena35, на мен тепърва ми предстои раждане и съм решила да раждам в Токуда. Цената е 2100лв. за секцио и тя включва раждане-1500лв. и изследвания на детето-600лв. Цената не е висока в сравнение с другите частни болници (Вита,Св.Лазар,Св.София-на Мазнейкова) дори е по-скъпо при повечето,тъй като не се правят изследвания на детето!

Успешен избор и раждане!

# 582
аз също живот  и здраве ще раждам там, следят ми бременноста още от 4-та седмица, знам, че цената е 2400лв, 1600лв ти е избор на екип, 400лв неонтологичен пакет за бебо, 200лв някакви грижи за теб и 200лв ако искаш бащата да присъства!! Аз знам, че в този неотологичен пакет правят изследвания на бебето!

# 583
  • Sofia
аз също живот  и здраве ще раждам там, следят ми бременноста още от 4-та седмица, знам, че цената е 2400лв, 1600лв ти е избор на екип, 400лв неонтологичен пакет за бебо, 200лв някакви грижи за теб и 200лв ако искаш бащата да присъства!! Аз знам, че в този неотологичен пакет правят изследвания на бебето!
Откога е 1600лв?? Нали беше 1500? 400ллв е пакет за бебето при нормално раждане (даже май вече е 500, 600 е при секцио). Какви са тия 200лв грижи за теб?!

# 584
Ще раждам в Токуда този месец. Информацията за цените, която имам е: 1500 избор на екип, 300 епидурална упойка, 400 базов пакет за бебе (500 за нормално и 600 за секцио). Значи секциото излиза 1500 + 600 = 2100.
Надявам се да няма от тази година "обновяване" на цените.

Общи условия

Активация на акаунт