ЯНУАРСКИТЕ изстребители на каскади са любители!

• 9 996
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
А дали има някакъв вариант вместо попара да се дава нещо като каша ... овесени ядки примерно, и да слагаме вътре натрошено сирене? Може също и кус-кус ... това по-нататък де, но попарата ми е малко безсмислена, макар че ще давам и аз понякога. Лично аз много я обичам .. Не съм яла с години, но миналата седмица си направих и си облизах пръстите   chef
Краве сирене ли ще слагате в началото или някакъв друг вид?

За проходилката - още държа да не купуваме, .. ама да видим дали ще издържа  Crazy

За гърнето - ще купя, ще пробвам, но няма да настоявам.

За бънджито - няма да купувам, че много разходи стават  Rolling Eyes Ако някой се намери да ни подари ще я слагам. Дотогава ще ми подскача в ръцете и ще си дооформям бицепсите  Crazy  Laughing

Честит Илинден!!!

Ирка, Мирко изглежда много доволен  Heart Eyes

# 256
  • до една звездичка
Здравейте и честит имен ден на празнуващите!
Мммм, много вкусна е попарата, ще взема и аз да си приготвя, че ми се дояде, като ви чета:))) Попарата се прави с вода, макар, че някои хора я предпочитат с чай. Въпрос на вкус и предпочитание Peace
Момичета, да питам - тези, които сте давали от зеленчуковата крем-супа и букета от зеленчуци на Гербер - получихте ли разстройство newsm78 Много ни хареса вкуса, но точно този страничен ефект не го бях предвидила  newsm78

# 257
  • Пловдив
*dega*, крем-супата е със сметана. Аз не съм давала от нея. Само букета от зеленчуци.
Възможно е от млякото да е получила разстройство.
Аз днес дадох карфиол  Crazy Ужасно миришеееее ....
Но Михаела го яде  Crazy Отваря уста за още и още ... Пу-пу .. досега нищо не ми е отказвала, имам си една малка лакомница   chef  baby_neutral

# 258
  • София
*dega* Мартин получи от супата на Гербер с пуешко,царевица и зеленчуци,
сигурно е от царевицата.
До сега го слагах 3-4 пъти на проходилката за по 5 минути върху спалнята, а днес
го сложих на земята и си седи идеално даже се бута назад  Laughing но пак за 5-10мин.,той седи
по принцип но като се наведне да вземе нещо и пада.  newsm32
Аз попарата му я правя със сухар,две чаени лъжици сирене(накисвам го във вода да се
обезсоли)и към 150-180мл.вода (можело и с чай от шипка) слагам и една-две бишкоти
на Плазмон вместо захар и му го пасирам ,после направо от шишето му го давам.

# 259
  • София
ханна имаме едно бънджи дето не го ползваме,ако искаш да ви го дам Simple Smile
Иначе и аз съм давала букет от зеленчуци и няма никакви странични действия...
А за попарата мисля и аз да не давам(не я харесвам хич)Има бебешки кус-кус на Плазмон-става за 2мин и е много дребен,нчмам търпение да започна да купувам от него,че и на мен ми се ослаждаше.

# 260
Здравейте!
Честито на всички, които имат инен ден!   bouquet

Да се изкажа и аз:
От два дни в 10ч. давам попара, правя я със сухар, краве сирене(обезсолявама го във айрян) и вода. Някой я правят със чай и слагат и захар, но всичко е въпрос на избор, аз сладко със солено не смесвам. Педито каза, да не я пасирам, а само да я намачквам със вилица, за да се учи да дъвче и ми препоръча малко по нататък да давам и кус-кус и юфка за разнообразие.
За гърне, още е малък да сяда, но мисля да му купя скоро, за да имаме под ръка. Проходилка след 7 месец, като започне да сяда стабилно, бънджи не смятам да купувам, ще развивам мускули на ръцете, че моя много обича да скача.
Ами май това е от мен, акоа се сетя друго ще пиша.
Хубава ден на всички.

# 261
  • Пловдив
Слънчи, много ще ми станат даровете от твоя страна   remybussi
Благодаря за предложението, но не искам да те ангажирам пак    Blush Hug

# 262
  • Варна
Ханна, за закуска може да се предлага - попара /Мони здраво я ядеше  Crazy, с чай, сирене, масло и без захар/, овесени ядки със сирене, овесени ядки с плод, домашна юфка със сирене, кус-кус, елда със сирене, просо пак със сирене.
В паяка я слагаме от вчера за малко, харесва й  Grinning

# 263
ЧЕСТИТ ИЛИНДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

# 264
  • на плажа
Честито на всички празнуващи днес!
 Мацки, давате ли на бебоците пресни плодове? Аз съм давала досега да посмуче нектарина, ябълка и днес му дадох малко пъпеш. Харесва му.

# 265
  • тук и сега
Честито на именниците и на минирожденниците!

Честито на Зимна приказка, да ви е жив и здрав малкия Христо!
  След няколко дни, живот и здраве и аз ще се похваля с такава хубава новина - Тони ще си има 2-ри братовчед.

Мама Мече, mirka, радвам се, че не съм само аз по- назад със захранването. Давайте съвети и казвайте какво и как въвеждате, ще ви следя внимателно, че с това захранване... вече съвсем се оплетох.

за проходилката - слагам Тони от почти месец - за по малко. Но нашата проходилка става на люлка и не стъпва на земята все още. Вече почти не остана нищо от джаджите отпред Grinning. Но си му харесва и поне за 10-тина минути има малко спокойствие.

Ирка, много готина снимка, така се размечтах и аз за моренце. Ама тая година май ще пропуснем.

Айдеее, Тони се наспа, пък аз се зарадвах, че имам малко време за почивка. hahaha
Много приятни емоции на всички днес.

# 266
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ИМЕННИЦИ ДНЕС И СПЕЦИАЛНО НА ИЛИЯ НА ЕСТИ Hug
Освен пюрета и каши аз не давам нищо друго засега.

# 267
Ирка, Мариянчо е близал пъпеш и...пилешка птржола на скара, хареса и двете.
Мирко е голямо сладурче, радвам се, че сте изкарали добе, ние дано имаме време и парички да прескочим септември, че сега сме се омотали в едни покупки на коли, че нашта много малка вече и не става, та ще видим. Praynig

# 268
Честито на именниците!

И Беатка лакомница се очертава. Свикна да яде всичко, само първия път се мръщи, но на другия ден го хапва. И тиквичките с картофи, които не харесваше преди, вече ги омахва за нула време, а кашата елда направо с препълнени чаени лъжички я гълта и веднага зяпва за още. Ще трябва да наблюдавам по стриктно кантара, че аз си я водя слабичка, ама не се знае…

Проходилка и бънджи
няма да купувам.

Гърне ще взема скоро, но в началото ще трябва да я държа под мишниците, че ние сме назад със седенето. Иначе като я усетя, че се напъва, я държа над леген и почти винаги се изаква. Мисля, че сега могат да свикнат лесно на гърне, ако не сега, после чак след годинка и половина, като започнат да разбират.

Попара
няма да давам. Струва ме се безсмислено да я тъпча със сухари и захар, а и у нас хляб почти не се яде. Сиренето ще го давам изкиснато и надробено, може и в каша да го добавям.  Слънчи, не знаех за бебешкия кус-кус, мерси за идеята Hug. И на Алекс е готина идеята сиренето да се добавя към овес, елда или кус-кус Peace

Мерси за честитиките за Христо  Hug Hug Hug Братовчедка ми го описа така: с големи джуки, сплескан нос и дълга черна коса на лимби  hahaha Скица!

# 269
  • до една звездичка
A, странно! newsm78 За крем-супата, де:) Пише, че има млечен протеин и масло...? Както и да е.
Ира, аз дадох на Стела сок от пъпеш (пасирах го и стана на сок). Хареса и определено.

Момичета, дайте ми идея какъв подарък се прави на кръстница? И нашето кръщене наближава, а нямам идея какво да подарим на кръстницата newsm78

Общи условия

Активация на акаунт