ЯНУАРСКИТЕ изстребители на каскади са любители!

• 9 996
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета, Валя, Слънчи и моя милост се уговорихме за срещичка утре в Банкя - 10:40 в парка на входа от към банята. На който му се разхожда, да запвяда  Hug
А някои хора от западните квартали от кога са ми обещали...
Ако на някой му се приидва, а не е наясно с мястото на срещата, да ми пише на лични   bouquet

# 286
  • На едно ветровито място...
Здравейте мацки!!
Ние вчера празнувахме 6-месечието на Никола в една кръчмичка...до 0,30ч, откарахме Whistling ooooh!-за първи път бембо спа в количката-добре че имаше и други "безотговорни "родители като нас ,че и без друго ме гледаха като изтребители от съседните маси..Ама какво да правя- като нямам на кой да оставя дребосъците Crazy мъкнем си ги с нас Laughing
Честити 6 месечни бебоци и на другите мами!!1 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Валя страхотни снимки!!!
Днес ще сме на консултация ,по-късно ще кажа за мерките на бемб. newsm10
Отивам назад да ви чета ,че много сте изписала,а аз пак изтървах.
И да се похваля че взехме преди два дена проходилка- голям майтап ,сложих го за 5 минути вътре,купооооон...не може да свари да разбива и удря играчките отгоре Mr. Green

# 287
А защо в 10,40?  newsm78 а ако е 10,43  Joy.... ще уговоря съпружеството евентуално утре да ни закара, пък ще се приберем с автобуса...  Thinking може да се поразвея с вас, момичета  Flutter ще звънкам да кажа ако идвам.  Peace Peace

# 288
  • София
В 10.43 вече ще сме в басейна Simple Smile

# 289
  • София
ДОбро утро  Simple Smile
tedsan и на моя юнак някой път не му стигат 210мл. вечер и почва да плаче, за това съм си взела от тези каши Лека нощ ,изяжда няколко лъжици и вече е доволен.Давам му защото той не се буди до сутринта  Simple Smile

# 290
Лъки, ще пробвам и аз с каша преди лягане и после да си дояде с мляко... дано спре и нощното будене в 4,30  Praynig

В 10.43 вече ще сме в басейна Simple Smile
Слънчи, по бански ли или по без? Whistling

# 291
Вале, страхотни снимки, добре сте изкарали HugИ Васи каква е чаровница Hug
Честити месечинки на бебоците родени на днешно число  bouquet
И аз ще ви кажа мерките ни следобед.

# 292
Тедсън, ако не те закара мъжо може пак да изкомбинираме Количка + столче = 2 бебета в колата.

# 293
  • София

Старшен кеф е в тази проходилка  Grinning

# 294
Момичета добро утро!
Някой да е виждал това пюренце в България? http://www.hipp.de/index.php?id=121&detail=313&alter_id=11
Пащърнак с картофи на Хип.
Да се похваля днес най сетне успях да пробутам 1 малко картофче с кърма, хрумна ми да събирам тази дето изтича от другата гърда докато го кърмя.
За сега яде само тиква и моркови в по-половин бурканче, повече не иска.
Снощи го оставих да спи при баба си и тя се побърка, вика ,че и аз не съм била толкова ревлива освен това щяла досега да ме ошамари/явно голям бой съм яла/ ама той и бил внуче ще го глезела....това е положението.
Пздрави на празнуващите!

# 295
  • София
Момичета добро утро!
Някой да е виждал това пюренце в България? http://www.hipp.de/index.php?id=121&detail=313&alter_id=11
Ммм не, и аз ги разглеждах в този сайт онзи ден и има доста които не съм ги виждала нито в Била нито в Хит, в Метро ,в аптеките никъде. Това ряпа ли е?

# 296
Духче, точно това не съм, мога да ти предложа н Бебевита, има пащрнак картофи и моркови, взимала съм мъничко гр., не знам дали има голямо, сякаш е по-добре, Мърко го хареса, струва ми се.,че това ще има доста противничък вкус, само безвкусни кореняци... Sick

# 297
Това е пащърнак с картофи, има го, но не на Хип. Сега не ме питайте коя марка, че не помня.
Lucky@Mamma , много сладко бебочето в проходилката.

# 298
Валенце, и аз взех на Дая такова поясче с навес където и се пъхат краченцата много му се радва и си играе отпред с играчките Grinning

# 299
Нещо като ряпа, пащърнак му викат, яла съм го/свеки му е фенка и тя като готви слага/,но не знам как е на вкус точно. Иначе бил много полезен даже и според свеки,която вчера ми призна,че като изяла едно цяло такова спряла да си чувства сърцето. При което аз я изгледах странно и тя поясни в добрия смисъл/какъвто и да е той/ Laughing
Май на Семпер имат такова еда продавачка ми го предлагаше ,като най модния зеленчук сред майките...вече и за мезе ни вземат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт