Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 370 240
  • 833
  •   1
Отговори
# 240
az sushto si namerih firma ot foruma na bgmama, ot Sofia, mn sum dovolen, bqha precizni i tochni s izgotvqneto na kuhnqta  i spalnqta mi. Dori mi napraviha golqma otstupka. firma Babex se kazva 9630650, ako nqkoi iska da se konsultira s tqh  Sunglasses

# 241
Търся си човек или фирма от гр.Варна , който би могъл да ми направи кухнята по поръчка и на достъпни цени . Praynig
Boryana_84,
Обърни се към съфорумеца liubo3. Той е мебелист.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=270884

http://liubo2.snimka.bg/advertising/kuhni-i-mebeli-po-individualen-proekt.462863

# 242
az sushto si namerih firma ot foruma na bgmama, ot Sofia, mn sum dovolen, bqha precizni i tochni s izgotvqneto na kuhnqta  i spalnqta mi. Dori mi napraviha golqma otstupka. firma Babex se kazva 9630650, ako nqkoi iska da se konsultira s tqh  Sunglasses
Ако работят и в гр.Варна непременно ще се обадя !

# 243
Търся си човек или фирма от гр.Варна , който би могъл да ми направи кухнята по поръчка и на достъпни цени . Praynig
Boryana_84,
Обърни се към съфорумеца liubo3. Той е мебелист.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=270884

http://liubo2.snimka.bg/advertising/kuhni-i-mebeli-po-individualen-proekt.462863
Благодаря ти много ! Ще го потърся!

# 244
Ако работят и в гр.Варна непременно ще се обадя !

Nqmat ofis tam,no izgotvqt mebeli i za drugi gradove, poneje imam apartament vuv Varna i sum se pointeresuval Simple Smile

# 245
  • София
Аз съм доволна от "Кухни Диалог", които избрахме по препоръка от този форум. Внимателни са, изпълняват договорките в срок и мебелите са точно такива, каквито ги искахме. Препоръчвам!

Да споделя и аз . по мнение от форума отидох в Диалог за проект на бъдещата ни кухня. Момичетата в магазина в Младост много внимателни , направиха ми дизайна, по принцип съм доволна. Стигнахме до подписване на договора - цената беше приемлива  (не че не намерихме и по добра, но и не много скъпа) - но там беше написана следната схема за плащане :
50% авансово - добре Simple Smile
40% преди доставка на материалите в къщи
10% след като е завършена.
и до тук спряхме... мъжа ми категорично отказа да платим 90% от сумата , преди дори  да сме видели какво ще ни сглобят, а те отказаха да договорим друг начин на разплащане.
и се разделихме ... опитах се да говоря с шефката им в Пловдив - трудна работа, като не ни харесвало да си намерим друга фирма.  #Crazy
и аз работя в сферата на услугите , и "договор" означава да се договорят условията в него.
но не - според тях техните условия не се променят.

поръчахме си кухнята на друго място и с около 1500лева по евтино.

# 246
  • София
И аз май се спрях на Диалог, днес ще звънна за едно уточнение и да стискате палци  Praynig

little stranger Кажи към коя друга фирма се обърнахте.
Повечето фирми работят така
50% авансово - добре

Обзавеждаме цял етаж и минахме през доста трудности и на повечето поръчани неща са такива условията.
Даже ламината платихме 50% , при доставката в магазина / защото беше с поръчака от 2-3 седмици/ остналите 50% и на следващият ден ми го карат на адрес.
Меката мебел също така преди да ми я доставят на адреса трябваше да я платя.

Вас кое ви притеснява, не съм се замисляла , че може да има нещо нередно  newsm78 Embarassed

# 247
Препоръчвам фирма Форест!

# 248
  • София
въпроса е принципен... не може да искат да им платим 90% преди да сме видели каквото и да е. и не е вярно че всички работят така. въпрос на договореност
можеше да е 50%, 25% 25% или 50%, 30% 20%

всеки си решава сам. отношението им не ни хареса по този въпрос. те се опитаха да ни обяснят че имало много клиенти , които не си плащали. Simple Smile ние им казахме че логиката е същата и за нас - ние си плащаме винаги...
 не се опитвам да настроя никой, просто изказвам мнение.

фирмата е от форума, ако искаш ще ти дам координати на лични.
но имай предвид че все още не са ни монтирали нищо... Simple Smile

мисля че съм показвала линк с офертата в темата за кухните
въпроса е че ние сега започнахме сериозен ремонт - преместване на стени и съответно ни трябваше да знаем сега - къде какви изводи, ВИК и прочие подробности да се предвидят
сега ни предстои изолация на пода, замазка, новите стени и след това започваме с кухня и баня..

има и други мами тук с кухни диалог, тяхното мнение беше, че са хубави, но можело да се намери и по-добро на по -ниска цена. само да имаш време да търсиш   bouquet

# 249
  • Някъде на път....
.......
little stranger Кажи към коя друга фирма се обърнахте.
Повечето фирми работят така
50% авансово - добре
.........
Няма такова нещо!
Повечето фирми работят на принципа 50% авансово, 50 % при доставката....
Ние работим по следния начин:
60% предплата при сключване на договора; 35% при приемане на изделието (т.е. когато ти го докараме в къщи); 5% след монтажа на изделието.  Peace
little stranger  е права, и аз не бих дала 90% без да съм видяла нищо насреща.... Sad

# 250
Ние поръчахме всичко в Лео Дизайн. Мебелите са функционални и много добре изпипани. Нещата се получиха много добре, а отношението беше чудесно. До колкото разбрах работят в цялата страна.
http://leo-designbg.com

# 251
Момичета ето и моята кухня да се похваля  Flutter

# 252
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=bwy1300448578e.jpg  ето я ,че преди това не стана нещо с прикачването   Sad

# 253
  • София
Ние поръчахме нашата кухня във фирма Ивели.Офертата беше -30% при подписване на договора,60% при доставката и 10% след окончанелното монтиране.60-те% процента ги платихме в деня на  монтажа-вечерта.

# 254
  • sofia
ДИАЛОГ! Peace
Подхождат професионално на всички нива - от ниво оферта, през проектиране и накрая монтаж - всичко е перфектно. Ако искате да си нямате "разправии", това е фирмата.

Общи условия

Активация на акаунт