Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 370 219
  • 833
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Нашата е от Ар Деко ООД. Изключително съм доволна!!!Всичко беше просто перфектно -  проекта, изпълнението, цената и не на последно място отношението!!!

# 256
Някой има ли информация за фирми, които правят обзавеждане в Бургас? Ще правим ремонт скоро и изцяло ново обзавеждане на 4-стаен апартамент. Всякакви предложения ще ми бъдат полезни Simple Smile

# 257
Имате ли мнение за Никром Мебел, някои занимавал ли се е с тях?

На пръв поглед ми се струва доста добро - страхотни мебели на нормални цени.....

# 258
Мебели Кедър,уникални,е малко са скъпички,но са страхотни

# 259
И нашето обзавеждане е от АР ДЕКО ООД - www.ardeco-bg.com
Доволни сме - целият апартамент ни направиха и после правихме кухнята на вилата.Ще снимам и ще кача снимки като имам време да ви покажа. Започнахме с проекта, дойдоха на място, взеха си размерите без да сме им плащали нищо и после всичко стана много добро.

# 260
Никром с нормални цени?  Laughing

# 261
# 262
  • София-в сърцата на моите деца
ruba , понеже през няколко поста рекламираш тази фирма, поне покажи или разкажи какво са ти направили, за да хване декиш...Иначе просто става като безплатна реклама..Ама ние си пишем , ти си рекламираш -кучето си лае и керванът си върви, а Naughty

# 263
  • Бургас
Някой има ли информация за фирми, които правят обзавеждане в Бургас? Ще правим ремонт скоро и изцяло ново обзавеждане на 4-стаен апартамент. Всякакви предложения ще ми бъдат полезни Simple Smile
Фирма alfadesign-bg.com - работят много качественно и  стилно.

# 264
  • При елфите ...
Моля ви да ми препоръчате фирма за кухни по поръчка в Сливен, прочетох цялата тема, но не видях такава.   bouquet

# 265
Аз пък да питам за фирма в Шумен? Grinning

# 266
Аз си направих кухнята във фирма Диалог. Фирмата е Пловдивска, но имат офис и в София.
Проектът си беше мой, избора на цветовете също. От тях беше изпълнението. Много качествено!
Работят с много добър обков и мотажистите са им много добри.
Дори когато от други мебелни фирми идваха да ми монтират други неща - всички питаха от къде е кухнята и се изказваха много добре за качеството.
Много съм доволна от всичко. Прилагам снимки - ако не ви хареса дизайна, то не е проблема във фирмата, а в мен  Laughing

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 15:44 от Feride

# 267
Аз ползвах услугите на интериорен дизайнер за ремонта на жилището. Изготвя проект, на всички помещения, работи и препоръчва фирми за мебели, абе изобщо беше много удобно. Аз самият нямам много време да се занимавам с такива дейности, ремонти и ми беше много удобно. мога да дам за контакт e-mail:  mishoyolevski@gmail.com

# 268
На мен вкъщи дизайн на мебели и производство всичко ми е от www.housemebel.com - кухня, спалня, кабинет, антре, кабинет. Сега ще поръчвам пак от тях последните части за кабинета и няколко неща за хола. От 4 години познавам собственика и съм много доволна. Дори само факта, че всеки път само него търся, говори сам за себе си. Има кухнята и спалнята в галерията показани.

# 269
здравей, аз съм супер доволна от фирма "Ар Деко" (магазинът им е в кв. Борово - ) - целият ни апартамент сме обзавели при тях. Първо си направихме кухнята, аз малко ги поизтормозих да ми правят 3Д и други глезотии, но издържаха и се справиха отлично - не съм имала проблеми нито със сроковете, нито с високи цени (държат средно ценово ниво, което установих след подробно проучване), а от отношението и качеството им на работа съм особено доволна. ето и сайта им - http://www.ardeco-bg.com/... от мен успех!

Общи условия

Активация на акаунт