Мимченце, не съм Милони, но да кажа за чая. Действа.
За подслаждане нищо не слагам, така си го пия. Ти може да сложиш.Ушичките не пипам, нослето- само, когато има проблем.
За дневника:засега нищо не записвам, а и нямам време.

На Маги бях купила дневник и вече 4 години седи наполовина запълнен. Иначе съм си записвала разни работи около захранването най- вече в един тефтер. Също така направих нещо като дневник от постингите ми в отчетната, но само до годинката. После си го разпечатах.
За гърдите- аз също давам и от двете.
Инчока, д-р Соколова я знам. По времето на Маги я водиха от свестните лекари заедно с Кирязов. Напоследък попадам на противоречиви мнения за нея. Не знам обаче кой да ти препоръчам. Маги съм я водела в Транспортна болница за консултациите. Стандартните педиатри.
Много ми се иска да пробвам този чай - засега се наливам с такъв от анасон и лайка (купешки), но не знам дали има ефект... особено днес, правих един боб за обяд (щото съм идиот и несъобразителна майка!) и сега милото ми детенце се гърчи и само ц**а търси, мъчи го коремче явно...
И аз съм от пишещите с една ръка, и обикновено в легнало положение

Обаче откакто спрях цигарите в началото на бременността ми, бирата не ми е пивка и рядко пия. Но виж айрянче не отказвам.