Количката не съм я прала.
mimma Дияна беше така до 4-5ти месец. Педиатърката каза "засилен рефлукс". изкарваше на фонтан, буквално. Отминава този период.
Алекс рядко връща. И то само когато се оригне.

И на нас ни изписаха Диавит но като прочетох на Вери мисля беше поста и се отказах, е ще излъжа педи че ги давам че да не мрънка щото и НАН сменихме с Фризокак на своя глава и не беше доволна. А сега пък повръща от него и мисля да почнем Аптамил - ако някой има мнение по въпроса моля да го даде а и критики търпя
Иначе аз изгоних бабите още на втората седмица понеже свеки ме побърквашше а не върви само нея да изгоня и така и мама го отнесе.
Сега съм толкова уверена и затова съм скапана добре че поне мъжа ми домакинства изцяло, а аз само дребната хала гледам.Къпя го сама отдавна, че даже и под чешмата в банята най редовно като не ми се каранесат корита.Абе я да ви питам нещо искрено и лично : Имам 3 вътрешни и 3 външни шева и вече не ме болят и течовете ми спряха та въпросът ми е кога ви казаха че може да правите секс и то в моя случай дали въобще трябва да си го помислям преди 2рия месец???Щото не ми се иска да питам доки като няква секс маниячка

. Или както каза една моя позната няма глезени деца, има търпящи майки 
и не се притеснявай излишно 

Тук никакви лекарства или капки не предлагат против колики, не знам що... чакам свекито да ми донесе някакво масло, с което да й мажа коремчето отвън, облегчавало било... да видим. Иначе, си пия чая за кърмачки, който съдържа анасон, копър и куп други билки (не ги знам), добавям към тях и липа и пия на ден поне по 1 литър. Пълня си термоса и така имам за цял ден.

Сега варя, и го мятам на един гълток, кога да очакваме ефекта? 
Как мислите, ако аз пия чая, и му давам капки, да го наливам ли и с чай?
Ама друго си е с пьрвото, а и времето сега е 2 пьти по-малко.
и остави време да се включи, и да сподели за нейния опит.
защото вече ви приемам като част от моето семейство.
Явно ни гони 3-седмичната криза на растежа, симптомите ни са по книга. Ама яде му се, на детето, не е повръщал, коликите като че ли позатихнаха (кълна се, повече боб няма да кусна!)... обачеееее, беше си екшън. На всичкото отгоре взе да прави коронния си номер - пъне се като лък на гърдата, зърното му е в устата но не захапва, и съответно - изпада в паника, върти главата и реееев... Като стана права да го кърмя, захапва веднага и се успокоява. Е да, ама мога ли цяла нощ през 40 минути да кибича с 4 кила месо на ръце? Сега спи от над половин час (пу-пу), да видим какво ще ме прави днес!