Редки и изчезнали парфюми

• 218 855
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 1 290
Сегашната е зле и трайността е нищожна.

# 1 291
  • Пловдив
На Габриела Сабатини съм имала имитацията на Рефан.Тогава много го харесвах.Няма да забравя когато Рефан започнаха да имитират известни марки как се чудих какво да си взема и колко капки да ми сложат.А на мъжа ми взимах Фаренхайт и Булгари и аз се пръсках от време на време с тях.Сега не съм влизала от много време в техните магазини макар ,че съм от Пловдив.За последно ми се видяха доста завишени цените .

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 08:26 от slavei4e

# 1 292
  • Балчик
Че то има ли парфюми от 80-те, които да не са реформулирани? Simple Smile

# 1 293
  • някъде под слънцето...
Ако човек  попадне в някоя забутана малка  "семейна" парфюмерия и има късмета да  са останали непродадени...
За съжаление май вече не останаха такива , поне при нас.
Пандемията ги довърши...

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 10:38 от sl

# 1 294
  • Балчик
Е, за винтидж версии е ясно, говоря за това, което е сега на пазара.

# 1 295
  • някъде под слънцето...
Не мисля, че стари парфюми на Зайцев, Елизабет Тейлър , Габриела Сабатини  и дори Вандербилд продължават да се произвеждат.
Според мен са по скоро останали  количества, които се разчистват.
Щях да добавя и старото Клое на Лагерфвлд, но виждам, че вече цената му е тръгнала нагоре, вероятно заради колекционерска стойност.

# 1 296
Според мен на Елизабет Тейлър се произвеждат, защото във Фрагрантика има писано за нови издания, включително от тази година.

# 1 297
  • някъде под слънцето...
Може...
Говорех за старите ..
Клое също има нови, но  старите не се подновяват.
Използват  стари легенди и пускат съвсем нови парфюми..
Примерно  Пантера, Индерит, Бизансе...

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 15:05 от sl

# 1 298
Предложете нещо старо което се намира все още по бъл.сайтове до 40 лв.Може и тестер.Тези дни си взех Маруся и Елизабет Тейлър.И сега съм на вълна стари аромати .
Да дам и моите 5 ст., не се вмества в бюджета, но си струва всяка стотинка
https://www.notino.bg/jean-louis-scherrer/jean-louis-scherrer-19 … na-voda-za-zheni/
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Louis-Scherrer/Jean-Lou … cherrer-2098.html
и също така
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Rive-Gauche-96.html със сигурност го има, пак надхвърля бюджета, преди няколко месеца купих 50 ml от starcorp за 59 лв, ако не ме мами паметта.

# 1 299
  • Deutschland
Момичета, ето за тези Вандербилд писах

# 1 300
  • Пловдив
Кой от двата?И до тях Маруся.Тази снимка от магазин ли е?

# 1 301
  • Deutschland
От магазин в Германия. За този в светлата кутия се интересувах

# 1 302
  • София
Аз не съм фен на старите парфюми, но пък има толкова много актуални парфюми, които не се внасят в България и които са ми интересни, за които научавам от влоговете на парфюмни ютюбърки. Бях се засилила към българската Сефора за Kayali Vanilla 28 като го видях в английската (май и френската) Сефора, но не предлагали марката. В момента тази ванилия е супер нашумяла.

# 1 303
Мини, има ди тема и за актуални и всякакви парфюми, може да я погледнеш, щом не се интересуваш от тези, които се обсъждат тук.

# 1 304
Здравейте момичета. Срещали ли сте в България да се продава парфюма GIO Giorgio Armani (дамския) втора ръка и на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт