Редки и изчезнали парфюми

• 213 155
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 1 980
  • варна
Не зная какъв е бил навремето Кабошар,но е един от фаворитите ми днес ,заедно с Ланвин Арпеже,мадам Роша и още няколко спрягани за бабешки.Предпочитам да мириша на бабка,отколкото на така модерните гурмета.

# 1 981
Минавам само да кажа, на когото му е домъчняло за Палома Пикасо, има чудна промоция в Парфимо, - 30%.

# 1 982
Моите любимци от 90-те бяха: Dune, Anais Anais, Angel, L'eau d'Issey, L'eau par Kenzo, 5th Avenue. Някои още ги нося. Всичко се купуваше от Рефан наливно, а за бала получих най-любимият ми Dune в оригинал, подарък. Сега се сещам и за Магнолия на Ив Роше, много го харесвах. Приятелка до ден днешен носи Rue Pergolèse.

# 1 983
На Ив Роше харесвах Naturelle и  Nature. С втория в сплаш верия се сдобих от ибей.
Dune беше страхотен аромат! Two Hearts

# 1 984
  • София
Каква приятна за мен изненада да прочета този коментар. Някъде 96-99 година е било. Моята майка също имаше това черно правоъгълно шишенце със зодия риби. Жесток парфюм! Силен, класен и с характер. Няма нищо общо със сегашните захаросани "компоти". Тайно ходех и го пробвах. В днешно време би могъл да мине и за унисекс. За първи път чувам марката, но ясно си го спомням визуално. Може ли някъде да се види, какви са му съставките? Ако е шипър, значи от него е тръгнала любовта ми към тази категория.

Ами Самсара? Такъв разкош в старите тъмночервени шишенца! 93-та ми го подари моя приятелка, омъжена за грък.
Повечето от изброените от вас, момичета, са от 80-те, 90-те въведоха малко по-различен вайб, особено след 95-та. В Бургас бяха пуснали серията Зодиак на Cres Paris, мамините Риби ухаеха невероятно.

# 1 985
  • Балчик
Имам червената Самсара, вадя я многоо рядко, пазя си я. Пазя и половинн флакон Глория на Кашарел, Алшими на Роша, Кристобал на Баленсиага, L'arte на Гучи, Aquawoman, старото "слонче" на Кензо. Жалко ми е да ги ползвам. Има ли и други луди като мен?

# 1 986
Къде ме върнахте в миналия век Grinning Точно тия дни видях една вода Орлови нокти на Ив Роше, която по това време ми бяха подарили и си я носех с голям кеф, но после не можах да открия пак. Обаче като е минало толкова време и никаква идея дали ще е същият аромат, а то и аз не съм същата, та ще търся да я пробвам на живо преди да я купя.

# 1 987
Имам червената Самсара, вадя я многоо рядко, пазя си я. Пазя и половинн флакон Глория на Кашарел, Алшими на Роша, Кристобал на Баленсиага, L'arte на Гучи, Aquawoman, старото "слонче" на Кензо. Жалко ми е да ги ползвам. Има ли и други луди като мен?
Да аз. Но не ми е жал, а са прекалено стари, за да ги пръскам около лимфни възли и стоят така.

# 1 988
изобщо не помня кога какво съм носила, но и сега си пръскам "бабичките" - основно алдехиди (тези, които ми понасят, защото не са много) и шипри; ярки цветни и отявлено туберозни парфюми като цяло не харесвам
може би най-яркият ми далечен спомен е от исатис - имах и още имам една кутия с пет минита на живанши - във всичките бях влюбена, но той беше най- от най-
от този период е и любовта ми към зеления чай на елизабет арден - практически от излизането му на пазара
и жълтото би ю, разбира се Grinning

# 1 989
Бубанка, точно Исатис ми подари една приятелка.Брат и живее в Америка и и купил два парфюма от някакво малко винтидж магазинче.Тя не е парфюманка и ми ги подари.Досега не съм го носила, само го вадя да го душкам понякога.Нямам смелост Simple SmileДнес ще го пробвам Flowers Hibiscus

# 1 990
O,спомням си АнайсАнайс . Все още го има , но не съм сигурна дали е същия и дали ще ми хареса сега .Що се отнася до сладникавите бози , на  които всяка втора дама мирише - сори , не са за мен . Аз предпочитам свежарски аромати . За арабските да не говоря - не ги понасям ( извинявам се , ако някое момиче тук им е фен , все пак вкус и цвят ''товарищ нет '' 😉)

# 1 991

Заповядайте във втора част на темата!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1731524.new#new

Общи условия

Активация на акаунт