Арабско,лятно,музикално,развлекателно,шушукане по женски ~::~ 78

• 29 235
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Деска,знам го много добре,даже я имам някъде първата песен.Мерси,че ми го припомни.Ееех, върна ме пак назад във времето.Но името му съм забравила, ако не е Амр Диаб не ги помня..  Mr. Green
Момичета, с риск да ви разочаровам,оставям приказката за утре сутрин.Все пак, както каза една съфорумка, бебета не се правят с писане по форумите...

# 91
здравйте момичета!
добрах се и аз до компа, но за малко ще е че мнооого ми се спи. този плаж ме изтощи и тъкмо приключих с обичайните за вечерта работи.
Лили- гледали сме къщи в кварталите, но все нещо не е както трябва. те ги строят хубави, но като видиш отстрани панелките и се подтискаш. за сега нищо конкретно, но не сме се и разбързали де.
Кате- то май само в България има толкова дълго майчинство. моя приятелка сподели че във Франция се завръщат много рано след ражането на работа. не се сещам колко точно, но знам че е по-малко от 3 месеца. на мен това ми се струва много малко, но те явно са свикнали и не правят от това проблем. е има и домакини, които си остават в къщи да си гледат семейството и къщата, но повечето се завръщат на работа.
варненки- кажете кой има желание да дойде в понеделник? и дали ви харесва 17,30 като час за среща? някакви предложения за мястото? Hug
хайде лека нощ! до утре сутрин, тогава ще чета!

# 92
  • Варна
Олд Спорт да видим с какво друго превозно средство ще се разходиш из пустинята - камила, такси  Joy

А защо в тези топли страни слагат в такситата китеници?  #Crazy

Лили ходим по поляните на барбекю, някъде има вода, някъде няма вода, а също има и съвсем цивилизовани места за барбекю, а менюто е каквото ти сърце пожелае! ние основно месо печем, а може и риба, зеленчуци......според настроението

Кате следващия етап е мъжа ти да започне да пее на Лилито песни, то пак добре че е тя, щото моя мъж покрай колегите си започна чалга да си пее  Joy

Елисиния а срещата по женски ли ще е или с половинката? а за място - например в морската където са двете вили - тази в ляво, не и знам името, не е кой знае какво, но има пясъчник, децата няма да излязат много чисти от там, но поне няма да ги гоним, или на пицарията до проектанска, също има място за игра на деца, или както спомена за летния

Айде девойки, лека нощ на всички

# 93

честит рожден ден Вили-и най хубавия подарък ти желая-една ленти4ка Praynig Praynig Praynig

http://www.acegreetings.com/cards/birthday/giftsaroseorkisses.html
олд спорт Юри Мракади се казва bowuu

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 00:33 от dtti

# 94
Другарче ,Честит Рожден ден! Върви по пътя на живота,обсипан с рози и цветя,и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 02:10 от magda_mm3

# 95
Естествено, Лили, за да е "грозен" египтянина - трябва да е... abnormal...  Tired Confused Иначе... не можеш да ми намериш  smile3534
Песента на Шерин е с картинки, не е клип, може би картинките са се видяли непристойни на привейт - полис, за да блокнат видеото.
Пробвай тук http://es.youtube.com/watch?v=unTPPHyhXq0&feature=related
или потърси  Bekelma Menak 

Ра-ей ти грозен египтянин,преди го показвах на Иска,че да види,че не всички са перфектни WinkВсъщност актьора не изглежда толкова зле във филмите...
http://www.youtube.com/watch?v=FvWq0ril2F8
Шофьора е досаден,нервен...говори за политика,музиката е силна,правителството е виновно за всичко!
На жълтия му писва и сменя адреса,казва:карай ме на пустинния път:Кайро-Александрия.
Забележете интериора на таксито:пухени играчки и вякакви кичозни неща:такситата действиително са такива в Египет Crazy

Aбе... на посочения клип не видях такси...  newsm78  пак е с тоя жълтия, ама... май дреби не е таксиметров шофьор...

Другарче - честит рожден ден   bouquet

Old sport, простено ти е в такъв случай... ама да не се измъкнеш И УТРЕ...  Naughty
И аз се чудя на тея булани - мода ли е това, какво??

# 96
добро утро! днес сме мноооого раннобудни, но още се чудим какво да правим днес. newsm78
Рафаела, варненкии- аз няма да вземам мъжа ми, че той най-рано към 19,30 свършва работа. иначе ми е все едно къде ще бъдем- където и да е все ще има бягане и викове от страна на децата. не се сещам за вилите, но ако е хубаво може там да отидем. хайде довечера да уточним окончателно мястото.
весел ден на всички!  bouquet

# 97
Другарче- честит рожден ден и от мен, мила. Да си жива, здрава, щастлива и обичана  smile3525

# 98
Честит Рожден Ден Мила Вили!

Много здраве ти желая, обич от близките и сбъдване на най-съкровените желания  Hug

Честит Рожден ден на патерици и на мамамиа и Теди   bouquet Много щастие, обич и крепко здраве!

# 99
Представете си ме мене, за пръв път в Мароко, в първите дни на месец май, с един куфар, ама куфар ви казвам и чанта свръхбагаж – тоблерони, сусамки, тофифи, шоколадови десерти, компютър, само дето не съм нахлупила пръстен гювеч на главата си, но пък имам менче да садим ружи. И така, преди няколко часа – в 1 сутринта съм кацнала в Каза, имам един кат дрехи – другото е армагани, една забрадка, тоест 2. По идея на съпруга и родата, сме прекарали няколкото часа след полета до 10 сутринта, когато ще вземем такси за Агадир /към 500 км/ в семейството на техни близки – много мили хора, които бяха наготвили, много се радваха, искаха да си говорим, но по едно време ни сложиха да спим в най- хубавото място на къщата, но и те и ние не сме мръднали цяла нощ, нищо че моят мъж много се радваше, че съм дошла и ще видя всички. Та такаа идва 10 сутринта и ще ходим за такси. Трябва да се знае, че аз приличам на вадена от възглавница, мъжът ми ми е купил една абая с бродерии, ама нищо се не види – на подгъва има декоративен кант с бродерии и подплата – само долу, за да може сано ходиш да не се очертават краката. Казах май, че едната сестра работи в ателие за шев и правят и бижута – е не от сребро.
За дългите разстояния се чака в таксито да има 5 човека и тогава тръгва, но пък първо съм с куфааар, второ- мъжът ми не може да преживее това да има други мъже – сами жени за такива пътувания, още повече местни по-няма. А и трябва да видим всички. Следва пазарлъка за цената. Мъжът ми като местен сам се пазари, мене не ме виждат, за да не скочи цената. То аз приличам на мароканка, казват, забрадена съм – за щастие още с андалуското забраждане – вратът ми се вижда, ще мълча, а и шофьорът няма да ме заговори, ама съм с куфар. Та докато моят живот се пазари, аз съм в колата на нашите мили познати. Най-сетне натоварваме куфарите, мене ме тресат и нерви – за пръв път ще видя мама. Сядам на задната седалка, той-до мене, по едно време, а аз във всякакви превозни средства спя, е не в градски транспорт, но не ми е лошо, отпускам се докато тръгне. Преди да полегна, разглеждам таксито – стар стар мерцедес, ама мерцедес, китеник навсякъде и.... картички от забележителности, хамзи, броеници, цитати от Корана... чисто много.
Защо слагат китеници по такситата? НЕ знам! Може би се запитах защо слагат наши шофьори снимки на голи жени, на мотори, а карат разбрицан рейс, има и по някои наши междуградски рейсове изкуствени цветя, сини очи, кръстове, иконки, цитати „мене Господ ми е навигатор!”, „За мерси не ме търси!”, „Без пари ще те возя друг път!”
Тръгваме, аз смятам да полегна на коляното на мъжа ми – хем да събера сили, а и как ми се спииии, жега е, приличам на вадена от възглавница казах, но по едно време като си дремя блажено, усещам, че нещо голямо като покривка или парео ме покрива, в тази жега, поотварям око и виждам мъжът ми с ангелска усмивка ме гледа и ме покрива, ама наистина с по-плътно парео.... Питам „Защо и както става?”, а то било да не ме пожелае шофьора! Е тогава станах и много бях учудена, на тези пущинаци, пясъци, и аз приличам на нищо, КЪДЕ ще ме пожелае. Явно така съм гледала, че в миг и мъжът ми не ме жела, но то било.... да не ме пожелае в мислите си, понеже съм била много хубава!
Та така..... шофирането е голяма работа. Да, няма светофари или мигач. Ами като се окаже, че в насрещното движение пътува шофьор, който познава друг, бибит, спират на средата на пътя да си говорят, а другите чакат. Ами в Агадир  моторчетата-скутерчета, тези хора как карат, бръм бръм, няма за тях правила, деца качени. В смисъл – татковци си качили децата. Ами ако си с по-хубава кола – взехме джип през няколкото дни да се поразходим и тъй наречените beach boys, които моят мъж описа като «досадници на жени»... сега аз за няколко дни не бях и секунда сама, винаги със жена от семейството или с мъжа ми и не знам какво правят, ама да, като видят туристка, тръгват след нея – «много си хубава!», «как се казваш?», «Искаш ли да пием кафе?», хващали жените за ръце?? Ама такива екземпляри, като те видят с хубава кола и може да ти махат или и да пресичат пред тебе изведнъж и ти се стряскаш, те почти лягат на предния капак и ти казват нещо си.
Та такаааа.

# 100

Мила Вили, Честит Рожден Ден!

пожелавам ти да си много щастлива и обградена от хора, които оценяват и пазят любовта, която им даваш!

# 101
  • In a surreal moment!

Благодаря Ви момичета за топлите и мили пожелания !
Радвам се , че Ви имам и макар от време на време да ме пере хормона ,
Вие ми прощавате !
Направих голяма торта без брашно , ще ми се да ви я бях показала ,
но нямам с какво да снимам , но ако и на вкус е ОК ще ви дам рецептата !

Приключих с готвенето , чакам само баничката да се опече , къпя се и чакам гостите
Непредвидено пристига, по друг повод братовчед с майка си , не сме се виждали от години - хубаво събиране ще си направим , надявам се
Весел ден и на вас !

В Лилия - мястото е много красиво , нали , твърдят , че е и девствено и ефтино ,- сигурно е така , но предвиждат да я дадат на Бг за транспортиране на туристи от Царево с корабчета - познай на какво ще заприича до година , две - ужас , дано не го направят , всичко опорочават
Ходи ми се много към Турция , но шефа нито има време , нито възможност да ме заведе на този етап 

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 10:43 от Другарче

# 102
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА ГЛЕДАМ МНОГО РОЖДЕННИЧКИ СА СЕ СЪБРАЛИ ЩЕ ГЛЕДАМ ДА ВИ ПОЗДРАВЯ И АЗ СЛЕД МАЛКО ПОДОБАВАЩО Е НА НЯКОЙ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ С ЗАКЪСНЕНИЕ. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 103
Мило Другарче, честит рожден ден и от мен!Да се сбъднат всичките ти мечти!Приятно изкарване на празника   bouquet  bouquet

Рафаела,освен с такси и камили,пустинята съм я обикаляла и с кон,с мотор с четири колелета и с двуколката (разбирай пеша - когато се загубих през нощта, но слава Богу,ме намериха...)

Това с такситата - седалките не са покрити с булана,а само таблото и разни други видими места.Явно е мода някаква,но много упорита.Мисля,че не е китеник (те са от естествена вълна),а е това,което ние наричаме булана (от изкуствено влакно).Някога преди години и у нас беше модно да си покриваш леглата с такова.Баба ми даже не даваше да се сяда на буланата...Та явно модата се е пренесла и там.

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ МАМА МИА!!!Желая ти букет от рози , покрит с шапките на младостта , нежно завит с воала на щастието  и прекрасно обвързан с лентата на любовта ! Бъди като кокичето  - намирай топлина дори в снега! Бъди силна и винаги продължавай напред и нагоре!Нека това бъде последната година на пожелания и първата на сбъднати желания.
Честит Рожден Ден

Общи условия

Активация на акаунт