Слънцето силно нека си пече, отслабнала Дюканка отива на море - 115 тема

• 55 061
  • 983
  •   1
Отговори
# 870
До "Emi" - И какво за Диетата казваше?

# 871
  • София
До "Emi" - И какво за Диетата казваше?
  Wink Wink Wink Иди виж рецептите, а утре вземи си купи печка.

# 872
Здравейте Дюканки и Дюканчо  Hug Grinning
Честита годишнина   bouquet
Горда надявам се си се поуспокоила от неприятната случка  Hug
Тонито26 Поздравления   Hug Надявам се да се чустваш много горда със себе си и все така режимна напред    bouquet
Аз да се похваля-та не помня от кога,но мисля че от миналото лято не съм си слагала дънките 34 размер са,е днес си самонаправих ревю и кеф  Mr. Green
Така ми зачезнаха цицонките,че се замислих за силикон  Blush Mr. Green
Свалени килца скоро нямам,ама правя грешката вече 3-ти път да готвя доста повече за ПЗ дни и се получава така че ям 1-2 дена отгоре ПЗ и за да не съм на П уйкенди стават май 1-2 протеинови дни на седмица  Blush
Изглежда тази седмица от утре до края ще я изкарам на П  Thinking Crossing Arms Grinning
Какво стана с диетичния сладолед,има ли такъв в крайна сметка  Blush Whistling newsm78
Лека вечер ви желая   bouquet

# 873
  • София
Тунчо, кака, нали знаеш, че сме на един хал с теб  Sunglasses Ако ти се говори - пиши  Peace

Еми, направих ти тая вечер пуешките гърди, ама в ХИТ се обърках и купих пуешки шницели - та малко сухички ми станаха. Някаква идея как да ги "поомекна"?  Thinking Мислех си да ги бухна в доматен сос - сготвих си тази вечер за утре, понеже съм на ПЗ - домати, чушки и чесън оставих да се варят на котлона колкото им душа иска.
Иначе да използвам случая да ти кажа, че много ми харесват рецептите ти и се възползвам честичко от тях  Hug

# 874
Пуешки шницели се приготвят като пуешки гърди. Могат да омекнат като прибавиш в тефлоновия тиган малко вода и покриеш с капака. И при двете важи правилото месото да се готви , докато е още меко на пипане, стане ли твърдо е подметка/ много си го готвила.Успех при следващите!
Тунинг, подкрепям последния пост на Гуди с две ръце. направо ми е измъкнала репликите изпод клавиатурата.
И за да стане ясно, на мен Ели не ми е липсвала. Simple Smile
Бърди, внимавай с доматите  Peace

Аз да се похваля-та не помня от кога,но мисля че от миналото лято не съм си слагала дънките 34 размер са,е днес си самонаправих ревю и кеф  Mr. Green
Така ми зачезнаха цицонките,че се замислих за силикон  Blush Mr. Green
Само искам да отбележа , че се говори за 34 размер от конфекция, а не 34 инча. Да запитам - 34 размер в Норвегия не  е ли детска конфекция. Ако не си раждала , силикона си го спести засега. По мое мнение-  Излизай от втора фаза и почвай да си хапваш нережимен сладолед  Peace Поздрави!   bouquet

Момичета, тук силиконовите форми са по 5 евро.

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 22:49 от rien

# 875
  • Пловдив
Добър вечер, приемате ли новички  Blush
Прощавайте за лиготията  Mr. Green
Нямаше ме доста време, та за някои съм новичка  Flutter  Дори се чудех дали в новата тема да се запиша  Joy На моренце бяхме малко, полурежимно беше с много минимални поражения  Crazy Може и никакви да не са дори, защото дойде МЦ вчера и ще отчитам утре  Peace
Много свалени килограми на всички пожелавам  Hug
Лека нощ и до скоро  Heart Eyes
СлаБе, с вас познаваме ли се, моля  Thinking Whistling
И да доуточня само за това, че съм била полурежимна - в трета фаза съм и задържам килограми  Peace

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 23:10 от *Бубето*

# 876
  • софия
Добър вечер, приемате ли новички  Blush
Ъхъ. Mr. GreenПък,ако дойдеш и на 27,съвсем шЪ тЪ приемем.
Извинете за лигнята,но ми стана едно хубавоооооооо.Темата е перфектна,точно ,като за юбилей.Изчетох ви,обичам ви,но съм гроги и ще лягам.Тези дни ще се вястна за повече,ма незнам Га.И не остана времеееееееее,шЪ сЪ видим след няма и толковааааааааааа.КЕФ БЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 23:01 от СлаБе

# 877
Rien  Незнам по кой стандарт са,но са купени от България от магазин за дънки където продават за деца и възрастни  Grinning
О не не мога да мина във трета,тея сланини на корема и любовните дръжки развалят картинката  Blush Mr. Green
Силикон аз само си мисля,ама не се виждам да легна под ножа заради което та дори и да имах деца вече  Crossing Arms Mr. Green
Варненки Август месец ще заформяте ли нещо та да ва видя и аз  Grinning newsm78 Wink
Отивам да се чипкам  hahaha bowuu Laughing

# 878
Нали ви казах, че като сътворя нещо за пред хората, пак ще почерпя  hahaha
Ето на, който не е вечерял още, малко дробчета по селски:
http://picasaweb.google.com/todord/Dukan/photo#5225931188943352466
Рецептата ще я напиша в темата с рецептите, да не спамя тук.

# 879
Даниа, Кри, бабо Яго,VK,Mзиленкуту,Паталинка,Биборана  благодарности  за  топлия  прием и за съветите. Чета ви редовно и много се  радвам  на  резултатите, които  сте  постигнали, но рядко  пиша,защото  вече  ме е  срам  все  да ревъ, че при мен  нещо  не  стават  нещата. Днес намалих  млечните, но аз  и  преди хапвах само за закуска  по  половин  кисело  мляко с  триците, и след  това  за  цял  ден ми се  събираше  една кофичка  за между  храненията. Направих един  месец от  както съм  да режимна  храна но..............няма  с  какво  да се  похваля. Кри,  как  ги  правиш  тези работи  бе  момиче  цели  48 кг. Поне  да  ме  залъжеше  с едно  две  килца тоз  кантар, малко кураж да ми  даде  а то -  толкова  ли е  гаден  този  климакс.
 От 29  ще ходя  за  5,6 дена на  Велинград-надявам се  да  успея  да  бъда  режимна.
Повече  няма  да ви  досаждам, ако  има  Дюканка  с  моите  проблеми , моля пиши! Дай  съвет!
И Вещи, не се  терзай  простотията  нема  край. Има една  приказка - по добре  на  хората в  устата отколкото  в  краката.

# 880
  • Пловдив
Дороти, колко си намалила млечните?  Щом преди си ядяла по една кофичка не мисля ,че трябва да намаляш. Вярно е, че Дюкан казва да се намалят, но няма предвид да се спрат съвсем. Те са много важни, така че не се лишавай от тях.
Пухчо също в началото се оплакваше ,че не сваля. Но се оказа, че проблемът и е в кантара. Ти сигурна ли си в твоя? Да не би също да не мери вярно и да не показва намаленията? С меркиет как си? Понякога, всъщност много често се сваля повече на мерки, отколкото на килограми. И може да си стоиш на едни и същи кила, а дрехите да ти стават доста по-свободни.

Отново искам да цитирам Дюкан, страница 76, много коментираната и обсъждана палачинка:

Вземате една супена лъжица житни трици, две супени лъжици овесени трици, един жълтък или едно цяло яйце, според апетита и холестерола, и една супена лъжица обезмаслена извара. Размесвате всичко това и го изсипвате в тефлонов тиган, евентуално намазан с капка олио. Полученото подобие на палачинка е много богато на разтворими влакна. Много нови изследвания са доказали, че като се напоят с вода разтворимите влакна образуват в храносмилателния тракт гел, който улавя хранителните вещества и калориите и ги увлича със себе си, изхвърляйки ги с изпражненията. И все пак, въпреки огромната полза от тези влакна, не е възможно да се консумират повече от веднъж дневно, без да нарушат специфичното действие на чистити белтъчини.

Преписвам този цитат, заради зачестилите напоследък твърдения, че триците е по-добре да се консумират сурови, защото като са обработени не действали по предназначение. Според мен, подчертавам , мое лично мнение, което само споделям, този абзац от книгата показва, че триците действат и обработени. Защото все пак се говори за палачинката в случая. Не ангажирам никого с мнението си, само както казах си го казвам.

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 23:52 от ЗлаВещица

# 881
Polly-Wolly, Бърди, благодаря за информацията.  bouquet Ще пратя майка ми да си купи, че искам и тя да започне. Пък най-лесно се пече дюкански кекс, хляб, платки за торта в такива форми. Изобщо не залепва. Аз унищожих една тефлонова тава, докато открия тези форми. Купила съм и за нея, но ще и ги занеса чак след 2 месеца.

Дороти, не се предавай! Ще има резултат. Вземаш ли някакви лекарства?

# 882
тунинг, само минавам да кажа, че наистина триците набъбват като престоят. Сега си правих за утре сутринта и го опитах, но не беше толкова вкусно, като с набъбанлите трици. Сутрешнот беше направо фантазе. И пак с малинки - кеф

Днес хапнах доста месце, наистина доста - пилешки кюфтета, които не бяха кой знае какво, пилешка, шунка, а освен това рачешки рулца, и 4 яйца.

# 883
Привет на дружината хубавици и хубавец.

Специални благодарности на момичетата, оформящи блог-сайта. Става си енциклопедия за полезности.

Малко инфо за масажи и целулит
В блог-сайта има коментар с антицелулитен масаж на Абракадабра.
За хубав масаж, кожата трябва добре да се омазни,  т.е нанасят се специални кремове или масла (може да се ползват и бебешко олио или зехтин)
Това ме накара да се сетя за един масажен крем, който отлежава в къщи от месеци - Масажен крем против целулит и стрии на Лавена, Шумен, купих го за 5  лв. от едно изложение в НДК.

Изглежда ето така: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6583527 (сайтът на фирмата не ми се отваря и затова го снимах).

А от вътре е като вазелин http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6583525, обогатен е с 5 етерични масла.

Антицелулитните гелове обикновено са на водна основа (т.е основната съставка е вода. В състава на първо място пише Aqua). Те са приятни за ползване и попиват бързо, не оставят мазен слой.
Но при масаж е по-добре да се ползват "мазни козметични продукти", т.е на маслена основа, в състава на първо място е течен парафин (parafinum liqiudum) или  някакво масло (например olive oil). Върху кожата се образува лек филм, намалява се триенето, а масажът  е по-лесен и приятен.

лека и отслабваща нощ от мене

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 23:51 от biborana

# 884
Здравейте муцуни Simple Smile)
Сега сколасах да изчета целите публикации в двете списания. Доволна съм-много. Струва си 9-та лева, които се изръсих. За друго не бих ги дала.
Mma Ramotswe, можеш да минеш в трета, но опита за връщане във втора фаза може да е фатален(неуспешен). Май всичко е до нагласа. Скенера ми нещо не включва. Можех да пусна цялата статия, но уви. А и от списанието са си правили труда  Thinking.
Горда имала съм подобни преживявания, но се съгласих да ходим до второ районно, а то е до Централна гара и тогава контрольорите ми подложиха крак, като тръгнах да слизам по стълбите. Така ми кипна, като те прочетох........... Ама и да се оплачеш-няма кой да чуе. Пращат те на сайта на СКГТ. Виртуално да се жалваш и да ти пускат оправдателната присъда на техните служинтели на мейл. Ето сайта, ако може да ти е от полза. http://www.skgt-bg.com/ Ходила съм на място, но не пускат - има охрана.

Общи условия

Активация на акаунт