Слънцето силно нека си пече, отслабнала Дюканка отива на море - 115 тема

• 56 219
  • 983
  •   1
Отговори
# 330
tatianka , и при нас от предучилищната се движат с кутиите на училище. Всеки месец пращат писмо да слагаме на децата здравословна храна. Веднъж бях сложила една овесена биобисквита за десерт, но понеже беше с шоколадови парченца, веднага ми пратиха писмо и книжка кои храни са здравословни и кои не. Чувствах се като идиот.

Цоцииииии?

# 331
Добро утро момичета и Тунинг Grinning
Майка Зайка,Жозефа, мерси за кафенцето Simple Smile
Ривела,добре дошла при петичките,гледам ,че малко ти остава до желаната цел,скоро да я достигнеш Hug
Лизи,поздравявам те за резултата за твоите килограми -5,си е добър резултат!
Еланор,Лили Ванили добре дошли и успех Hug
Горда много се радвам за теб,не мога да си представя какво щастие си изживяла при вида на 2цифри на кантара smile3501 smile3501 smile3501 smile3525
Киара,поздравявам и теб за намалението,много е мотивиращо,когато кантара се раздвижи(надолу)  bouquet
Кри за мене ти си победител и този 1кг ,не може да бъде спънка за тебе Hug
Вещи както винаги,темата е страхотна,благодаря ти  bouquet
Вчера реших да се тествам пак на калкулатура на Дюкан след като прочетох ,че не се въвеждали килограмите от бременността и след като предишния път ми беше показал 49,сега ми показа 50,толкова ,колкото искам да достигна.На две мои колежки им стана интересно и те решиха да се тестват,на едната въпреки ,че е висока колкото мене и е по-пълничка от мене ,нос две деца и показа 58 и нейния коментар за моята цел беше ,че било невъзможно да сваля толкова толкова много Confused Sad Все пак мисля да продължа,защото имам вашия пример и вие сте ми страхотна мотивация.От днес пак съм на протеини и се надявам вече кантара да се поразмърда малко.

Приятен ден на всички Heart Eyes

# 332
Здравейте, слънчевки и слънчо! Grinning
Как сте, днес май пак ще е жега?!
Първо да кажа на Боби, че много яко изглежда! smile3501 R_penkova , и ти имаш страхотна разлика!

Сега да дам моя рапорт, че днес правя 2 месеца! Sunglasses

Кг: - 14,6

Мерки:
талия: -15 см.
ханш: -11 см.
гръдна: -13 см.
бедро: -13 см.

Много съм доволна, в момента може и повечко да са минусите в кг. , но от вчера съм в МЦ и съм малко подутичка! Laughing Дано утре-други ден да падне каквото е задържано.

Темичката е много готинка, а заглавието направо кърти мивки! newsm62 newsm10
Честито от мен на всички с поводи, пък и без! Wink

# 333
Фарфалина поздравления за постигнатото newsm10 newsm10 newsm10
Боби,как можах да те пропусна изглеждаш страхотно  bouquet
Цоци не тъжи за аватара,с "Цици "и "без Цици" пак си си ти Hug
Тонито страшна си направо smile3525 smile3525 smile3525

# 334
Здравейте, момичета!
Преди време четох някъде из темите за съотношението П:ПЗ дни, когато човек се нуждае от повече свалени килограми в долната половина на тялото в сравнение с горната, но сега никъде не мога да го открия. Бихте ли ми припомнили?

# 335
Здравейте, момичета!
Преди време четох някъде из темите за съотношението П:ПЗ дни, когато човек се нуждае от повече свалени килограми в долната половина на тялото в сравнение с горната, но сега никъде не мога да го открия. Бихте ли ми припомнили?

2/0 надявам се да не греша,ей сега ще видя и в книгата

# 336
  • София
Цоци не тъжи за аватара,с "Цици "и "без Цици" пак си си ти Hug
Бих казала и аз - с "Цици "и "без Цици" пак си ЦОЦИ!!! Joy
Фарфалина,  smile3501 smile3525
Деси Вал Hug можеш до 50 и още как!  smile3521
Хенриета вариантите са 2/7 и 2/0

# 337
Аз докато се мотая ,Кри ти е отговорила,не,че съм се съмнявала де Laughing
Между другото аз съм пробвала 2/0,защото и при мен проблемите са най вече в ханша и бедрата и си мисля,че е удачен когато вече си премахнал излишното тегло,но не и преди това.Но при всеки е индивидуално.

# 338
Дълго разсъждавах и не можах да измисля какво означава 2/0 . Нулата имам предвид. Embarassed

# 339
Добро утро и от слънчевото северно скандинавия (докога ли обаче слънчо ще ни радва днес не е много ясно)

аз вече официално съм -13кг, утре правя 5 месеца с режима
пролетта си купих много нови дрехи, размер 42 (по ЕС)
ми всичко вече е голямо
тези дни ще ги изпера на 60град и ще ги изсуша, дано се смалят малко да си ги нося поне този сезон още малко
и почвам да поръчвам вече размер 38-40, ура
даже банският ми долу се ветрее
там ще го мисля как да го стесня малко, че си го обичам и не малко пари дадох за него в Триумф-а

и най-после открих дъъълго мечтаните сандали - високо и тънко токче (поносимо все пак), готини каишки около крака и убийствен бронзов цвят
оказаха се на разпродажба - само за 20лв
цента им преди това била 70лв, а моя приятелка си купи подобни в БГ за 80лв  #2gunfire

и най-важното - вече мога да ходя на токчета, отново
няма какво да ми тежи толкова много

сега с електронния кантар наистина се вижда разлика от 1 кг след като от ПЗ минах на П
значи истина било, че с тези зеленчуци се задържала вода

за тези, които пътуват
аз винаги замразявам продуктите, преди да ги сложа в охладителната чанта заедно със едно замразено охладително блокче или шише замразена вода
и нося само едно мляко от 3%, което после силно разреждам

и последно
засега съм карала на 5/5
мисля да мина малко на 4 П/3 ПЗ да видим дали и как ще повлияе промяната

приятен ден на всички

# 340
Вещи ,
искам да ти изпратя  Л С - със заглавие  и снимки за някоя следваща тема , но си
претупана със съобщения  Sick

# 341
 Добър ден и от мен, вчера имах за отчитане- 1 месец в 3-та фаза. Резултата е стабилни 59кг  Grinning, много съм доволна и продължавам в същия дух. Напоследък обаче малко ме дразнят зачестилите коментари на разни другарки, как много съм била измършавяла, как съм била хванала вирус, щото имунитета ми бил паднал заради режима (нищо, че половината град е ос.ан). Но както и да е, аз се чувствам добре и това е най-важното, мисля, че 59 кг на 169см са си в реда на нещата. Та така, много честитки на свалилите и скоро ще мине пълнолунието и ще падат още повече кила. ЦАЛУФКИ!

# 342
  • гр.Видин
Здравейте, момичета!

Вариант на 2/7 е 2/0, тоест два дни чисти протеини седмично и пет дни нормално хранене, но без прекаляване. Този режим и този ритъм подхождат най-добре на жени с целулит, които често са слаби в горната част на тялото - бюст, лице, и са много закръглени в ханша и бедрата. Ритъмът 2/0 позволява, особено ако се съчетае с локални манипулации (мезотерапия), да се получат най-добри локални резултати, като се щади горната част на тялото.

# 343
Идеята за охладителна чанта не е никак лоша, но аз нямам такава и тъй като ще пътувам последната седммица от този месец на почивка, от сега съм се хвърлила в размисли от кое колко да взимам, как да пренасям, какво точно да бъде...
С моя приятел ще ходим за една седмица на почивка в Родопите, вероятно ще спим във Велинград. Между другото още незнам къде ще спим, пак последния момент явно трябва да ми стъпи всичко на главата, въпреки че приказвам за тази организация отдавна.
И тъй като съм в трета фаза, долу горе няма да ми е много трудно да си нося храната, а и от там ще си купувам. Само най-много ме измъчва въпроса със закуската- свикнала съм с палачинка, а отидем ли там трябва да си бъркам с кисело мляко триците.
Вероятно ще помъкна сто неща- чинии, вилици, нож и тем подобни, за да мога да се справя с непредвидени ситуации и да успея да задоволя глада си.  Mr. Green

Забърках режимното сирене, нямам търпение да стане и да го опитам, как ще чакам до утре незнам....

ПС: мързи ме да уча по английски.. ужас ми е... стои мми се на компютъра и ми се мързелува, изобщо не ми се учи за изпита, но... налага се да проявя воля и здраво учене...  #Cussing out

# 344
Labello, можеш да си направиш 3-4 палачинки и да си ги занесеш, мисля, че нищо няма да им стане.

Общи условия

Активация на акаунт