Хитринки за всякакъв случай (3)

• 107 473
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
Има един препарат на Д-р Бекман, който е за обезцветяване на боядисано пране.Мисля,че го има в Билла и в Пикадили.Успех! PeaceИма и цветоулавящи кърпи-италиански или немски бяха,в Метро ги има.
Точно на тази марка е препарата за обезцветяване на оцветено бяло пране и за възвръщане белотото на бялото бельо

# 436
Момичета, някой знае ли по-лесен начин за измиване на йенското стъкло? Много вкусни стават манджите в него, ама после голяяям зор миетето - то едно киснене, то едно търкане...

# 437
Момичета, някой знае ли по-лесен начин за измиване на йенското стъкло? Много вкусни стават манджите в него, ама после голяяям зор миетето - то едно киснене, то едно търкане...
Лошото е, че дори и след киснене и търкане, пак не успявам да ги измия идеално. Може пък някой да предложи нещо изпитано.

# 438
Лошото е, че дори и след киснене и търкане, пак не успявам да ги измия идеално. Може пък някой да предложи нещо изпитано.
С обикновена тел си го изтърквам много добре.. Какво толкова печете  newsm78

# 439
  • софия
и на мен все ми оставт разни точки по ръбчетата  Crazy

# 440
  • Пловдив
и на мен все ми оставт разни точки по ръбчетата  Crazy
и аз не успявах добре да се справя,но чесно казано от какато имам съдомиална,много им се кефя как стават едни лъскави и чист.....то всъшност това не е хитринка и не е помощ,но се сетих защо не пробвате да ги напръскате с някой обезмаслител от рода на Меглило и т.н. може пък да помогне  Thinking

# 441
  • софия
на мен и в миялната не са ми пърфект ...

# 442
Eninka аз ползвам от 4 години италианските цветоулавящи  и съм много доволна.Ако много ти е съсипано ,т.е много оцветено няма да се получи от раз,но с няколко изпирания с тези кърпи цвето се извличат.От тези кърпи има вече много разновидности -за петна,за черни дрехи и още разни.Тези италианските ми харесват повече от "Д-р Бекман"Можеш да ги видиш .В Пловдив ги има в Метро,Сани,Кауфланд,Т-маркет.Дано съм ти помогнала.
http://snimka.bg/album.php?album_id=343917
Много благодаря!  bouquet Супер ми помогна и със снимката!Сега остава да проверя в най-близкия до нас магазин-Т-маркет в случая!
А как са като цена?Защото явно че аз ще трябва да купя няколко пакета... Laughing

# 443
за такива трудно отстраняеми петна , а и загорели тави ползвам Зебра - за десетина минути става като ново

# 444
Tossy може ли малко повече инфо. за тази Зебра!? Или някоя снимка на препарата?

# 445
http://www.sezambg.com/bg/ProductDetails.aspx?ProductID=1496
това е въпросната Зебра, силен е доста с ръкавици домакински е необходимо да се работи с него, пада си голямо жулете и търкане, трудно се отмива, остава и остава бяло. Иначе е добър  Mr. Green за много мазни и загороли съдове покрай някой друг сериал.  Peace

# 446
вярно, че е доста силен и си трябват ръкавици, но изобщо не "търкам и жуля", само оставям известно време и после мръсотията сама пада, но наистина хубаво трябва да се изплакне

# 447
Благодаря ви!
Ще го потърся това нещо по магазините!

# 448
Между другото се сетих за една паста, която майка ми домъкна от някъде Био нещо си (на работа съм ще видя точно име довечера)!
От начало и нямах доверие, но тя твърдеше, че е едва ли не вълшебна! Престраших се и я пробвах (изцяло билков продукт била)- та с нея си излекувах 1 пъпка буквално за часове + това по късно изтърках старо залепено тиксо на племенника ми по мебелите и то съвсем без усилия! Мирише много приятно, но как и беше името уффф...
Знам, че по принцип я няма в магазините май се поръчва на дистрибутори , но става за почистване на доста неща и най-важното лекува пъпки  Simple Smile

# 449
Съжалявам без да искам оспамих това била тая паста на Дионисии дето вие вече си я знаете!  Blush
За да не спамя повече ще добавя, че пъпки съм лекувала още с паста за зъби и лепящата част на цитопласт лепенките (от тия старите белите) и от двете има голям ефект !

Общи условия

Активация на акаунт