Хитринки за всякакъв случай (3)

• 106 938
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Ще пробвам всички варианти, благодаря ви момичета! А относно дезодоранта...и това е възможно, но той ползва различни и винаги има петна.

# 691
  • Малка къщичка - близо до морето!
  Темата е супер!
  Аз , като режа лук , хапвам парченце хляб и го дъвча, без да го преглъщам, през цялото време - действа безотказно!
  За да не ми се изпотяват огледалата при къпане, когато ги почиствам, преди препарата за стъкло, ги натърквам със сапун!
  Направила съм си нещо като уред за почистване на щори. Една голяма гъба, нарязах от едната страна на прорезчета, като тях        направих, през разстояние = на разстоянието между самите щори - определено е улеснение!
  При херпес/още като усетя началното парене/ загрявам на котлона дървена лъжица и я опирам на болното място.
  Банята мия, като в празен пулверизатор от препарат за прозорци сипвам неразтворен зелен доместос и напръсквам навсякъде.После , с буквално вряла вода, със слушалката на душа започвам да изплаквам отгоре на долу-просто всичко светва.
  Дълбоки чаши, вази и бутилки мия, като накъсам парченца от вестник и сипя препарат за чинии и вода. След това с ръка затварям отвора на съда и започвам енергично да го треса.
  Петна върху бели дрехи, понякога се премахват, като върху петното се намаже с кисело мляко и се остави да изсъхне - после в пералнята.

# 692
КАК ви светва  бялото пране?

# 693
  • София
КАК ви светва  бялото пране?

На по-висока температура.  Wink

# 694
Как перете чорапите? Аз първо ги натърквам стъпалата със сапун за пране и след това в пералнята. Иначе никакъв прах не ги изпира, особено на детето- най-редовно се разхожда по цялата площадка пред апартамента по чарапи. Ако имате изпитан метод споделете baby_neutral

# 695
Как перете чорапите? Аз първо ги натърквам стъпалата със сапун за пране и след това в пералнята. Иначе никакъв прах не ги изпира, особено на детето- най-редовно се разхожда по цялата площадка пред апартамента по чарапи. Ако имате изпитан метод споделете baby_neutral
И аз така правя иначе няма ефект

# 696
Как мога да почистя петна от пот по бели ризи? Пробвах с белина, с два препарата на Амуей, с вениш за бяло - абсолютно безуспешно - жълтите петна си стоят.  Моля, споделете други методи или препарати!
         Пробвай с персил за  бяло пране . Аз ги накисвам  поне за  1 ден с повечко прах  и след  това в пералнята.   

# 697
Здравейте !Имам и аз една питанка относно моята бяла холова гарнитура от естествена кожа! имам препарат за почистване,но бялото се е по-замърсило и ми се струва че само го замазвам с подхранващия препарат,а не го чистя!
Изглежда така:
http://snimka.bg/album.php?album_id=391222
Моля ако някой има подобни мебели да подскаже с какво да ми светне бялото отново!

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 13:33 от tanyatais

# 698
Моята зълва, почиства кожените си мебели с тоалетно мляко.

# 699
Мерси ,ще пробвам!

# 700
  • Бургас
Как мога да почистя петна от пот по бели ризи? Пробвах с белина, с два препарата на Амуей, с вениш за бяло - абсолютно безуспешно - жълтите петна си стоят.  Моля, споделете други методи или препарати!
А Test гел / зелена кутия/ опитвала ли си?
От няколко месеца насам това ми е единственото спасение. До сега само на една блуза на малката не се изпрало лекето, но на фона на останалите... Crazy
Намазваш тънък слои върху петното, оставяш няколко минути, после мокриш и разтъркваш , след 10-15 минути пускаш в пералнята.
С такива петна не съм се сблъсквала, но ще ми е полезно да споделиш след това резултата. Wink

# 701
Момичета, купих си блуза, която е от две части - бяла и черна, но не могат да се разделят. Как да я изпера сега без черното да пусне и да оцвети бялото?

# 702
Момичета, купих си блуза, която е от две части - бяла и черна, но не могат да се разделят. Как да я изпера сега без черното да пусне и да оцвети бялото?

1.переш на ръка в хладка вода.
2.переш в пералнята на 30 градуса

# 703
Яките на ризи и блузи най-бързо се захабяват. Разтворете една супена лъжица сол в алкохол /безцветен/ и намажете с помощта на гъбичка замърсената яка. Когато мръсотията се разтвори, я пуснете в пералнята.(24часа

# 704

С цветоулавящи кърпики за пране!

Общи условия

Активация на акаунт