февруари 2009

• 16 972
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!!!!!!
Лека и успешна седмица ви желая!!!!!!

# 76
  • Стара Загора
И от мен хубава и успешна седмичка!
Пазете се ,че и на мен не ми се четат лоши новини вече! Praynig

# 77
  • Велико Търново
Добро утро и от мен Hug

Пожелавам на всички ни спокойна седмица изпълнена само с хубави новини  Peace И да се пазите бремелинки   bouquet

# 78
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Бори, Dorait, толкова съжалявам...
Но Бори много хубаво го е казала - времето лекува, отпуснете се сега, забравете лошото и скоро - пак Simple Smile
Dorait... при теб може би ще се наложи малко да отложиш забравянето, поне докато не направиш всички изследвания. Дано да намериш добър лекар!!!
И  на двете - УСПЕХ и ЩАСТИЕ занапред

Мечолана, ЧИД на патерица.. и нашия татко имаше имен ден вчера - Да ви е живо и здраво името!!!

Та по повод имения ден - така се набухах с пържени картофи, че после направо лошо ми стана Simple Smile но като цяло при мен "лошотията" отмина... Имам отделни неразположения, но те се дължат или на глад или на преяждане...
Кантара спря да дава заден и вече мисля че съм +0.5кг... т.е. стартирах от 65, до преди ден-два бях 62, сега клоня към 63-те... Явно се започва...

от друга страна, корема ми взе да изчезва Grinning по-точно се затвърждава наблюдението ми, че ако си лежа целодневно и наблягам на течностите, корем нямам... Когато ходя на работа и ям каквото падне, коремчето се оформя идеално... Особено следобед. Вие имате ли такива наблюдения?

Все още ен сме казали на родителите, защото аз много се спекох и таткото реши /разреши/ да изчакаме още една седмица.
Междувременно гледахме Батман.. и през последните няколко месеца това е втория филм който ми харесва, след Сексът и града... Странна работа.. Явно наистна е важно с какви очаквания тръгваш към киното Simple Smile

Хайде стига за сега с моя роман... Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet на всички и хубав ден Simple Smile

# 79
от друга страна, корема ми взе да изчезва Grinning по-точно се затвърждава наблюдението ми, че ако си лежа целодневно и наблягам на течностите, корем нямам... Когато ходя на работа и ям каквото падне, коремчето се оформя идеално... Особено следобед. Вие имате ли такива наблюдения?
  bouquet  bouquet  bouquet на всички и хубав ден Simple Smile

Между другото и аз вчера установих,че ми е поизчезнало коремчето CryТака го чакам да порасно,път то....
Отгоре на всичко постоянно ми излизат нови и нови бенки.

# 80
леле, записвам се и отивам да ви чета, че много сте навъртели, докато аз съм с компютърен дефицит вкъщи.
сега съм в работата да оправям разни неща около напускането и се възползвам да пиша и да попрочета това-онова!
аз слабея (ух, още не ми е минало неразположението с гадене, липса на апетит, главоболия, сърцебиене, сънливост...), хапвам насила. днес ми излизат резултатите от първите изследвания на кръв, урина, цитонамазката и секрета.
пожелавам на всички прекрасна лятна седмица!

# 81
Благодаря ви за пожеланията, момичета! Хубава седмица и само положителни емоции ви желая.

Justice, писах ти на лични, ще чакам да кажеш.

Sreburna, благодаря, че си ме добавила  Hug

И аз мисля, че напоследък се чувствам по-добре, с малки изключения (да не чуе оня рогатия....)
На мен някакси не ми изчезва коремчето, само расте... ама аз няколко месеца пиех много хормони, Клостилбегит, Дуфастон, .... и качих 7-8 килограма още преди да забременея, и много ми порасна корема тогава, та си имам в аванс.
Абе да сме живи и здрави, и най-вече с бебоците всичко да е наред, пък ще се вталяваме  Laughing
Хубава седмица на всички и стискам палци на всички, които са на преглед тази седмица

# 82
  • Бургас
А Какво става ако се налапаш със синьо сирене? Чакам да видя отговор, някой преди мен беше питал, ама.... А аз много го обичам... и сега ме хвана даже страх...

# 83
  • София
РЕД, нищо не става Simple Smile

По принцип не трябва да се яде синьо сирене, меки пресни сирена, непастьоризирано мляко, сурови колбаси /напр. луканка/, сурово месо /т.е алангле/, защото ако не е под качествен контрол е възможно да има паразити /които при добро сваряване / печене умират/, които водят до разни болести... например Токсоплазмоза

На мен док, дето ми прави изследването каза че не трябва да се храня в обществени заведения, не само заради месото, ами и заради недобре измити и небелени плодове и зеленчуци, които също може да са заразени...

2 седмици не ядох нищо., защото на работа няма къде да си готвя, а вкъщи нашите също не готвят.. само солети... писна ми и вече си хапвам пици, мици и т.н. даже вчера ядох луканка, че беше единственото месно нещо което ми се яде в последните 3 месеца. И така.. реших, че ако е писано да се разболея, ще се случи, ако ще само стерилна храна да ям Simple Smile

Та в крайна сметка РЕД, нищо не става Simple Smile
Само не трявба да се прекалява... и когато имаш избор, да не посягаш към "опасна" храна. Да миеш всичко хубаво; да белиш което може да се обели; което не може - док. каза миеш, киснеш във вода 20мин, миеш; добре да вариш/печеш месото и да си миеш ръцете след пипане на сурово такова... и ако имаш котка - друг да чисти WC-то й

# 84
Здравейте мили мами,
Как сте днес? Аз съм добре, гадене малко, вчера имаше и повръщане, но днес за сега е ок.

Cry Много се ядосах в работата, колкото и да си казвам, че не бива, и че в момента има по-важни неща, но въпреки всичко се разплаках ей така от яд   

# 85
tortuga не така не им обръщай внимание на тия в службата. Ясно е, че там винаги има нервии и кой да те ядоса ,но нали си знаеш тази работа ще е още някой друг месец и после за около 2 години минаваме на друга "служба " Wink та май е по-добре да си пазим силиците за тогава. А и тя има мноооого по-голямо значени и много по-видими резултати Simple Smile

# 86
  • Стара Загора
А мен днес една патка как ме ядоса  #2gunfire
Идва в офиса и ми държи тон къде й е пратката (аз работя в куриерска фирма).Точno 5 минути преди това ми се обажда колегата,че отива по спешност в болницата-детенцето му е на 10 месеца и ги вкарват в инфекциозно -кошмар и ужас.Е тази започна да ми крещи ,че не я интересувало това,искала си пратката и т.н.т.А пратката й е с час доставка до 12 и никога не сме й я доставяли по-късно то 09:30 (тя е в 10:00 при мен ).Е да де ама този път така се случва и в крайна сметка човечност може да прояви.А бе така й се развиках  и така ме ядоса.... #2gunfire

# 87
На мен някакси не ми изчезва коремчето, само расте... ама аз няколко месеца пиех много хормони, Клостилбегит, Дуфастон, .... и качих 7-8 килограма още преди да забременея, и много ми порасна корема тогава, та си имам в аванс.

И аз съм така  Peace   А преди това пък ДИАНЕ 35...та от нормалното си тегло съм 15 кг. отгоре....колко ли ще стана до края  #Crazy  Хубаво е, че нямам апетит, не съм повтенлива (както по време на първата берменост), неми се яде НИЩО,  ям само за да не ми стане лошо.....

Zabche, Tortuga  не си вкарвайте  излишни нерви.  Naughty Малко по йезуитски го давайте....по непокистки...

И да ви се оплача - така съм се опъпчила...ама само по деколтето, раменете и ръцете  newsm78  Абе по откритите части. А не излизам от вкъщи преди 19ч. вечерта, за да кажа че е от жегата  newsm78 . Цял ден съм вързана в къщи с майстори  #2gunfire  Добре, че лицето ми е чисто както никога досега.

# 88
Здравейте и от мен.Хубава и успешна седмица ви пожелавам.
Като чета вие как се чуствате, направо се плаша.Откакто съм бременна даже не съм и повръщала, само като ми се гади, хапвама нещо и съм ок.
Единственото което е че ми се спи.А и не работя-в момента в който разбрахме и спрях работа(аз работех в печатница, а там не е за бременни, а и с моята операция, трябва повече да лежа)
Имам ужасенн апетит-шегувам се с милото, че накрая ще започне да ме търкаля  Laughing.Вече съм качила почти 2 кг.И съвсем малко коремче си имам(но аз нямах никакво и е нормално с/д мен)

# 89
Привет и от мен!Съжелявам за мамите,които вече няма да пишат при нас,но наистина ми хареса позитивизма в постинга на Бори.Тези неща не трябва да се драматизират,доколкото е възможно.От това полза няма.
Krassina,и тук хубавите колички са около 800 долара,като изключим по-евтини марки като Chippolino и Bertoni,но те съответно едва ли не са с пластмасови колела.
Момичета,аз вчера си купих кантар да следя нещата,просто за статистиката.Аз стартирах от 51 кг,а сега съм почти 53.Като си помисля,че миналата бременност започнах от 50 кг,а накрая вече бях ..75 кг...този път мисля да внимавам повече.Ама тогава наистина много ми се ядеше и то от самото начало.Добре че не останаха белези...
Моето момченце вече си е вкъщи(3 седмици беше с баба си) и край с лежането.
Хубав ден на всички!!

Общи условия

Активация на акаунт