Януарското човече в коремчето на мама ритa

• 15 424
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Я, имаме си рожденичка днес. Слънчева девойко, да си ни жива и здрава и да получиш най-хубавия подарък през януари, 2009 Hug
за мазилата- ползвам Перкуталфа и бебешко олио на Нивеа. Също така се баням с душ олиото на Еусерин.
Ели, за придърпванията- и според мен са си в реда на нещата  Peace От разтягането на матката е.
за претанаталното общуване- аз съм твърдо "за" само че да си призная не го правя още  Rolling Eyes но е времеее...по-важно за мен сякаш е да сме позитивни и да се стараем да не се ядосваме, защото всеки един импулс, положителен или отрицателен, отива към бебо. Както се чувстаме ние, така се чувства и той/тя, така че мацки (Танитка !!!!) по-ведро я карайте и не позволявайте на никой да ви тормози.
Хайде лек и успешен ден от мен.
Аха, щях да забравя- момичета вие държите ли да пиете витамини. Вчера просто пропуснах да питам доки за тях, а той нищо не ми каза. По принцип знам, че не е наложителен приема им, ако майката се храни правилно и си ги набавя по естествен начин. Вие на какво мнение сте?

# 151
Отностно придъпрванията често ми се случва , ама забелязвам че като походя повечко или постоя права повече. Боли ме отдолу-точно под срамната кост - даже все едно е влагалището .Ужасно неприятно е , защото си мислех първо че някакво възпаление имам. Ама то било нормално.Няма как да не усещаме нищо. Все пак толкова място трябва да се отвори за бабетата.......
Аз питах моя лекар за допълнителни витамини -той ми каза, че няма нужда . Сега има толкова пресни плодове и зеленчуци. Може би на късна есен , зима да.Аз се придържам към мнението му.
Напрежението в гърдите ми изчезна още 9 седмица може би. Даже не помня вече.  Но гаденето от миризми  и от време да време  Sick си е налице за съжаление......

# 152
Съни, честит рожден ден! Много здраве, спокойствие и щастие ти желая!

Въпреки превантивните мерки започнаха да ми кървят венците.  Confused Иначе други неприятни симптоми нямам. Даже и кръста вече не ме боли толкова.

# 153
Аrtexa,искам много да ти благодаря за сайта на наталйога- прекрасен е!  Kissing Heart Аз съм луда по тия занимания.Сега влизам в 4 мес.,отпуснаха ме всички ''екстри''-гадене,тотална умора- и веднага ви намерих,мили готини януарски мами! Пожелавам ви на всички красиви и щастливи още 5-6 месеца,а после-кротки ,хубави бебенца! Two Hearts
Подчертавам КРОТКИ,защото имам един 3г. ураган Тони вкъщи и си мечтая за едно кротушче и нищо повече...Поне до януари ще се надявам newsm53
Съни,честит празник-много любов и радост за теб baloni 1swing

# 154
Първо искам да поздравя рожденичката и да й пожелая здраве, спокойствие и обичта всички близки хора! newsm51 newsm51 newsm51  bigdance2 bdbaloni

Да се разпиша и аз за януари - първоначално датата беше 14, а при последния преглед се измести на 09 януари. Сега чакам изследванията за Даун...
Но се разтушавам с вашата компания - досега само четях, но днес се престраших да пиша.
 Hug

# 155
  • София
Къдравелка и Корал- здраеейте и добре дошли, ще видите колко е готино тук- желая еи прекасна бременност- Hug Hug Hug

# 156
  • Габрово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЪНИ,МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕЧТИ! bdbaloni newsm51

# 157
Аз денс бях на преглед и беше много вълнуващо Simple Smile За първи път го видях това бебе да се движи  Grinning Голяма активност прояви,а не като преди само да си дреме Wink
Доктора каза, че му се вижда мъжко да е, но пак е някакъв процент само Simple Smile Бъдещият татко най-много ще се радва, той на момче залага Simple Smile и като му казах, че мърда и рита с крачета, той вика "Ще го правим футболист" Simple Smile
Да пожелая на мамчетата, които са на преглед скоро да се зарадват въщо така с добри новини  Hug
Добре дошли на новите момичета. Корал, кажи си датата за януари, за да те запишем Wink

# 158
Датата ми е 18.01.,но моето мнение е-26.01 Пиши ме на 18.01,ще се местя впоследствие Laughing

# 159
Smiling_Sisi и аз съм станала много открита с хората..и се усетих наскоро и ми стана много готино...
vesito82[/color] за витамините и аз и мойто док сме на мнение че при изобилието на толкова плодове и зеленчуци няма нужда от витамини..и каза че ще ми изпише само ако аз искам...но аз се храня разделно и основната ми храна са плодовете и зеленчуците...
на Къдравелка и koral добре дошли...не се притеснявайте да питате и да пишете...даже пък може и да ни научите на нещо  smile3525 smile3525 smile3525

# 160
ЗДравейте, мами! Първо   ura Честит рожден ден на Suny 4 Пожелавам ти най- вече здраве и много   Nature Sunny дни!
За мазането, аз още не се мажа. Имам един лосион на Avon, но много рядко се сещам. При първата бременност пак почти не се мажех, но не се нацепих, май си е до кожата. Е, не , че е лошо мазането. Витамини имам едни Про матери, но ги пия от време на време, иначи фолиев. киселина още си я пия.
 Моят преглед е след седмица  и си го чакам с нетърпение!
Видях, че има нови мами,  welcome !
Днес, тъй като съм вкъщи и с това дъждовно време, си отспах.

# 161
  • Варна.....
Завърнала се от лекар, да се похваля-
Бебчо е цели 13 см, и 94 гр, пулса му сащо се видя, чух му сърчицето,
но пък се вкарах във филма да правя или не амниоцентеза и това ми трови главата откакто съм се прибрала.
Добре дошли на новите момичета.
А за витамините- още при констатирането на бремеността ми изписаха освен фолиева киселина и вит.С , а от комплексните Проматери. Като ми се гадеше много обаче ги спрях, и сега ги пия само от време на време като се присетя.

# 162
Suny4 , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , мила! Наслаждавай се на бременността и бебо много да те радва сега и най-вече като се появи !

Момичета , благодаря ви за подкрепата!  Hug Аз уж съм положителна по принцип и се старая да не изпадам в такива настроения , но на последък  не мога да се позная. Снощи почти не спах и се опитвах да се успокоя и да се настроя положително. Ще опитам повече да намирам време да ви чета и да се дистанцирам от останалите проблеми.
Успех на всички!
За стриите преди месец-месец и половина се мажех  с едно масло на hipp , но взе много да ми се гади от миризмата му и спрях. За сега още ми се гади от него , така че ще видя кога ще продължа с него.
И на мен ми казаха за сега нищо да не пия. Просто да ям разнообразни неща и повече плодове и зеленчуци, тъй като имам градинка и съм спокойна относно нитрати и тем подобни.
Лека вечер на всички!

# 163
 Честит рожден ден на Suny 4  newsm51 Желая ти много здраве и късмет !!!   bouquet

# 164
  • Пловдив
Здрасти мамчета!
Добре дошли на новите мами! welcome   Ставаме все по-голям отбор и това е чудесно.
Suny4-Честит Рожден ден! bdbaloni bdbaloni baloniМного здраве и щастлива брменност ти пожелавам,а за подаръка ще чакаш до зимата.
Сега и аз да се похваля-тъкмо идвам от доки и съм много доволна.Бебо е пораснал доста и здраво риташе.А едната ръчичка я размахваше пред главичката,та не можахме да разберем с мъжо дали ни маха или просто си смуче пръстчето. hahaha
Специално питах доктора за Фолиевата киселина и каза да я спирам вече.А за витамини каза,че за сега не са необходими/поради изобилието от плодове/,евентуално ще ми дава към октомври-ноември.
За придърпванията-и на мен ми се случва да ме дърпа,ту от ляво,ту от дясно,но това явно е нормално.
Хайде приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт