Някой се подготвят за моренце, а ние се готвим за АВГУСТовското детенце

• 16 538
  • 284
  •   1
Отговори
# 150

Аз не спах цяла нощ от моя мъж цяла нощ ме ръчка и ме вика хъркаш като кон ooooh!
Възможно ли е да си ми отекли лигавиците на носа и от там да дишам така трудно и шумно не че хъркам като дядо Mr. GreenВие хъркате ли като КОН Mr. Green
bobito81, на мен мъжа ми нищо не ми казва милия, но аз се усещам  Embarassed

# 151
Честито юначе на Ел  bouquet!!!
Да е с късмет и за радост на мама и тате!
Поздрави на всички ви, че стискате в жегите и сте готови за беболинките Peace
При мен отава Токуда като решение за раждане ако  не се появят усложнения. Най се радвам чче още нямам киселини, защото това бе с първата бременност дооооста неприятно Rolling Eyes
Вълнивам се много и мисля, знаейки че програмите ми ще са неточни и че беб ще ги направи най-добре.
Днес купих хипоарергенна храна за вс. случай, ако кърмата ми нещо не идва.Еди педикюр ще си направя и почивам, а баткото е при баба.
Успех мамчета дръжте се идват нашите мигове с новите човечета Heart Eyes

# 152
  • Бургас/Пз
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА ЕЛИ, НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!!

Аз да ви се похваля - днес бях на маникюр и педикюр и съм много доволна. Малко зор искарах почти 3 часа на стола ама красотата изисква жертви все пак. Сега в петък съм на фризьор, в събота на сватба и бебето ако иска вече може да се ражда Laughing Mr. Green

Миши и аз като тебе вече не искам да съм бременна. То вярно че малко остана, ама накрая баш голям зор.

# 153
Здравейте сладурки!
Аз не съм влизала от няколко дена и вече си имаме още две бебчета.
Честит син  на мама Звездичка! Да е жив и здрав и много послушен! smile3525
Честит юнак на мама Ellle! Да е жив и здрав и да радва мама и тате!
А на Ellle бързо възстановяване  
smile3525
Аз днес бях на последна ЖК и очаквах да ме проверят поне имам или не  разкритие и дали скоро ще е очаквания момент,а те направо ме разбиха с отговори :Може и да родиш тези дни ,може и да преносиш,ако родиш обади се,ако ли не ходи на запис на тонове но не тук ,че ние сме в отпуска.Поне беб продължава да расте и вече е около 3,200 кг,поне според техния ехограф и водите ми били добре  и тази информация трябваше да им я вадя с ченгел,не знам какво му става на док преди не беше такъв,но както и да е поне беше за последно както писах по горе. newsm78
Решила съм че ако до другата седмица не родя ,ще ида на платена консултация и запис на тонове в Шейново.
Относно лекцията утре,засега мисля да ходя. newsm68

# 154
Здравейте мамчета Simple Smile
Честит юнак на мама Ел ! Да е жив и здрав и да порастне много щастлив голям човек! Очакваме с нетърпение още новини!

Ние сме във фаза търсене на всякакви майстори  Sick
Баща ми до миналата седмица не даваше и дума да се издума да наемем някой. За всичко ми викаше, не аз, защо ще даваш пари, аз мога  Crazy. Мъжа ми пък той все работи и няма време да прави каквото и да било и в резултат ремонта въобще не помръдна. Добре че за парното поне се наложих и вече имаме тръби, радиатори и котли, с прилежащите дупки между етажите. До няколко седмици се очаква да ни включат към газта и да станем бели хора и да имаме топла вода постоянно  newsm44
Та сега осъзнаха, че всеки момент може да се появи бебчо и няма (буквално) къде да го сложим. И настана паника.  Twisted Evil Едно тичане, едно разпитване, на всеки майстор се обяснява - много спешно (нищо, че съм бременна от миналата година). Тук е като кризисен център.
Да ви кажа не ми пука. През деня ще държа бебето в двора на сянка, вечер ще спи с нас под масата, ако сритаме още малко багажа, че може да се побере кошчето на количката идеално. Само да не стане нещо и на последния източник на течаща вода в къщата  или времето да не се развали драстично Praynig, все някак ще се справим.
И аз май взех да искам в Токуда ама да видим дали ще се внедря.

# 155
Върнах се от доктор. бебето тежи 3100, плацента, води в норма, тонове прекрасни. Стои си вътре коконата и не и се излиза, след 10 дни пак съм на доктор и чак тогава ще ме проверят за разкритие.

# 156
Ел да ти е жив и здрав юнака    bouquet Да го нагушкаш и нацелуваш от нас   bouquet

# 157
Здравейте мамита!  Hug
Честито момченце на мама Ellle. Много за слушка и да расте здрав за радост на мама и татко!!! Бързо възстановяване на мама Ellle.
Аз да се разпиша, че още съм 2 в 1 ама хода по 2 пъти в седмицата до болницата, а през останалото време гледам да дооправя и да донапазарувам, че време не остана. Ударям го всеки път на молба да ме режат, защото вече не се търпи, ама те всеки път викат, че имам ного хора и нямало къде да ме сложат!  Joy Не щат и тва си е! Попитах ги дали не може в коридора,  newsm78 ама и там не ставало - е кога, бе хора??? Аз да не съм ластична торба? Няма да се отказвам - всеки ден ще клеча отпред пред болницата и то най-накрая ще им писне! Иначе май оня ден ви се оплаках за Крис, ама от 2 дни се е кротнал, така че - чукам на дърво. Иначе съм о.к. като изключим всички съпътстващи състоянието ни неразположения. Засега със съня се справям, ама от 2 дни ме нападнаха зверски киселини, нещо което до сега го нямаше!  Sick
Ами оплаках се, отчетох се, после ще пиша пак, че много съм пропуснала с четенето!!!

# 158
Да ни е жив и здрав новия мъж!!!А на мама Ел бързо възстановяване и я чакаме с нетърпение на подробен отчет !!!! :hug:

Мацки аз се чудя защо цял ден ми горят ушите,а вие тук какви хубави комплименти сте ми направили,благодаря от сърце  Heart Eyes   bouquet

аз от сутринта съм в клиниката-запис на тонове,кардиограма,попълване на разни документи,консултации с кардиолог и анастезиолог-всичко е готово и само остана да чакаме  baby_neutral

да ви се оплача за вчера-кухнята е монтирана(тук нямам забележки),но като почна мъжът ми да сглобява креватчето и според схемата липсва дъното  #Crazy ,а дръжкте за чекмеджетата във всички цветове на дъгата,при условие че поръчахме бели,на всичкото отгоре на скрина много трудно му се отварят чекмеджетата-да видите днес от фирмата как обещаха и нови дръжки и нов скрин(ама чак следващата седмица),а дъното не било необходимо,просто схемата била стара.Вече ще спазвам принципа око да види ръка да пипне преди да купя нещо

хайде после пак ще пиша,че нещо зачестиха втвърдяванията на корема

# 159
Здравейте, мили мами!
Пишете ме и мен през август (надявам се). Имам планирано секцио по медицински причини за 27.08 - искрено се надявам и бебо да знае, че е планиран и да не тръгне да излиза по-рано Praynig.
Леко бременеене на всички, много здрави и щастливи бебчета!

# 160
Голям маитап с това хъркане мама Галка23 благодаря ти че ме успокои че не само аз хъркам като кон  newsm78
Така си и знаех че е от бременноста аз никога не съм хъркала наи чудно ми беше защо мъжо ми бъркаше в устата и така ме стресваше сигурно помислил че съм си глътнала езика и си купил днес тапи за уши че да не ме чувал.
Много ми е смешно Joy

# 161
Честито на мамите, които вече се радват на своите рожби  smile3525  smile3525  smile3525
Да са живи здрави дечицата и много да ги радват newsm03
Да взема и аз ли да се пооплача малко ?.... От 2-3 дена ме мъчат едни болки ниско долу, направо ме прерязва особено като вървя. За пръв път болката се появи докато карах колата. Беше доста силна и се наложи дори да се обадя на моя да дойде да ме прибере понеже не можех да карам - при всеки трепет ме прерязваше все по-силно. Сега не смея да си подам носа от къщи  Sad  .

# 162
  • софия
Честит син на Ellle  bouquetДа е жив и здрав,а на мама много бързо и леко възтановяване

# 163
 newsm62
 С това хъркане - голям смях!И при мен е така.Преди две нощи ме събужда да ми каже колко съм хъркала,а аз като се уплаших и чак въздух не мога да си поема.ТРябва ли да ме събужда за такова нещо ,я!Сигурно си го връща ,че той като пийне е егати банцига.НА мен ми се случва само през бременноста,а на него - по-често.Па и ще ме буди! Crossing ArmsТолкова трудно заспивам...

# 164
Леле, Бизу и Гица много добре изглеждате по бански и въобще - направо сте супер! Браво! Миши също е много сладка!
А за бебенцата ни просто нямам думи - ама много хубави мамини сладинки котенца! Направо ще потека от стола от умиление  Heart Eyes
Синдарелка скъпа с какво я миеш твоята коса, направо не мога да повярвам колко ти е пораснала!  #Crazy Моята сигурно ще й трябват 2 години за толкова израстване.
Забравих да се похваля и аз със маникюр, педикюр, а в сряда съм на кола маска. И аз си купих много сладурска нощница със крава, със голямо виме да не се бърка беб, я! Изпрах я и сега е в бойна готовност. Ама това май вече го писах за нощницата, или го разказвах на друг  ooooh! много съм зле, ама ако го пиша за втори пъти СОРИ, много ми идва напоследък. А и се постригах, уж и казах само връхчетата, а тя май се престара, ама нали е коса. С моя темп на растеж до 2 години ще ми е пораснала! hahaha
Не мога да видя снимките на Румен - къде ги гледате?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт