Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви преживявания са споделени във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, раждането, грижите за бебето и личните преживявания на бъдещите и новите майки. Темите включват здравословно развитие на бебето, подготовка за раждане, избор на бебешки продукти, кърмене и здраве и хигиена. Във форума се обсъждат теми като подготовката за пристигането на бебето, предизвикателствата на бременността, ремонта на жилището, личните преживявания и споделените истории от бъдещи и нови майки.
-
Какви преживявания са споделени във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността?
-
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
-
Какво представлява Baby Sleep Positioner и за какво служи?

Те болтове, гаики дьски............
неможело така да ни я докарат разглобена, иди обяснявай , че така ги носят! сега даже не си говорим, и двамата сме гузни, а кошарата си седи наполовина виснала 

Разкошен е, и пак се разревах като гледах снимките на бебчовците.
Важното е че купих почти всичко останало. Днес сглобихме кошарката, изпрах, изгладих една пералня и сега продължавам със следващите. Шийла мила с Граци си купихме от Хиполенда специален препарат на Чико за почистване на повърхности и с това изчистих кошарата, ваничката и т.н. Нашата кошарка е Бертони Тренд, това си хареса таткото и това взехме. Обачеее сглобяването и е отврат.

. Аз усещах някакви леки болки и прерязване и реших,че сигурно вече ще раждам,а то може да е било от песъчинките 
На жк съм на 23-ти и ще го накарам пак да ми направи мокробиология и да видим с какво да ги трепем гадовете,че ако тръгна да раждам,да не заразя и бебока с тях...

Благодаря ви за ориентира, много сте ми оправни всички

Само да ви питам като си поръчаш от някъде кошарка до вкъщи ли ти я карат или трябва да си я докараш ти?