Някой се подготвят за моренце, а ние се готвим за АВГУСТовското детенце

• 16 049
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Успех утре на Ellle и щастлива среща с бебето!

Честит Рожден Ден на Si Key! Дано скоро да гушкаш сладко бебче!

Меган, ти искаш да го регистрираш като български гражданин ли? За повече инфо може да прочетеш на страницата на Бг консулството в Франция. Може да се действа чрез тях, но става много бавно или направо в България. Но най- общо ти трябва втори оригинал на акта за раждане, който се заверява с апостил. После се превежда и легализира от фирма в Бг. ЕГН-ето излиза за няколко дни. Предполагам, че процедурата е същата както си си регистрирала брака.

# 76
А значи не съм само  Whistling!Откачам нощем ,бе!Топло,задушно,тежко,нервно. ooooh!Пуууу,прави са си хората,че в горещините е по-тежко да бременееш.И сега ми се спииии!

# 77

Слънчогледовата мацка, ако се разхождаш из морската ни може да се оглеждаш след някой и друг ден за червено АБС  Laughing-вчера ходихме до там-нямаше никакво друго в склада в София и само една единственна червена. Веднага я лапнахме, че казаха иначе ще чакате 3 и повече седмици за внос от Германия Shocked. Е нямахме избор-пазарихме и това е-такава е трябвало да бъде. Вие взехте ли си ?
Феб и ние взехме, но черна  Mr. Green .А за разходките - с удоволствие, но ще трябва да ни изчакаш около месец, живот и здраве.За сега сме се разбрали с Георгиев за 18.08, но около 27-28 този месец ще се сещнем в АГ-то и ще уточним датата. А ти избра ли си педиатър вече?

А значи не съм само  Whistling!Откачам нощем ,бе!Топло,задушно,тежко,нервно. ooooh!Пуууу,прави са си хората,че в горещините е по-тежко да бременееш.И сега ми се спииии!
Миши и аз така - заспах около 3часа, ставах 2-3 пъти до тоалета да ходя  и  се събудих в 7.30-8.00ч...абе кошмар.   #Crazy

# 78
Едно поздравче - това е любимата ми песен - http://www.vbox7.com/play:095378d0

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 15:56 от mi6imadi

# 79
Добър ден на всички!
Още малко потърпете (тези които могат да почакат) - от вторник го дават вече по-хладно.. Simple Smile
Ел - много успех мила, бъди спокойна всичко ще миние бързо и няма да разбереш, колко бързо си станала любяща мама на едно здраво бебче. Сестра ми като ражда секцио не вярвах че цялата операция ще протече за 20 мин. Резултата е неповторим - толкова са сладки, малките мишлета  Hug
Стели Мели, не се притеснявай за бързината с която ще ни уведомиш, ние всички ще сме мислено с Ел и ще стискаме палци  Peace
Бобито81, от Плевен съм мила, но вече все по-рядко се прибирам, особено от както се разделихме с таткото Плевенчанин Simple Smile Нямам книжка, а с тея рейсове не ми се разправя. Сега тъкмо се наканих, докато съм още в 8 месец и майка ми като каза НЕ! Тя гледа София (племеницата ми) на София и не иска да стоя сама в апартамента в Плевен. А аз искам да си видя приятелките  Rolling Eyes
Не знам - ще реша след 23.07 като мине прегледа.
Толкова се радвам за Калина, че наддава бързо за радост на мама и тате!
Целувки на всички наши бебоци.

Аз ще ходя днес в Борисовата градинка с мои бивши колеги, да разкърша малко снага, че само се плаша от безвъзратно наедряване Simple Smile (+15кг)
Знам че не е много и че ще ги сваля, но като си видя кълките   Whistling
МамаДона, май каза че ще ходи някъде, но не съм много сигурна... Дано при нея всичко да е наред!
До скоро   bouquet

# 80
Миши, нещо не разбрах коя е любимата ти песен Simple Smile Ще чакаме пак включване
И аз да не забравя пак -

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИ КЕЙ! ЩАСТЛИВ ПРАЗНИК И ЕДНО ЗДРАВО, ЗАСМЯНО И ХУБАВО БЕБЧЕ СКОРО И ПОЖЕЛАВАМ!

И ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И С МНОГО ЛЮБОВ ОБГРАДЕНИ!!

# 81
Здравеите включвам се да честитя на на рожденичката да е жива и здрава и едно сладко заиче още малко.

На Ел стискам палци и искренно вярвам че всичко ще е наред.
mm2 мен ме болят краката а Буби я болят ръцете ooooh!
Ама как съм се подула и как ме болят краката.Сгласих багажа за родилното в сака гледах струвах но ми се струва че доста се събра кое да взема кое да оставя.Вашите торбички големи ли са нищо излищно не съм слагала и пак си натежа добре че има и дръжка с колелца та може да я дърпам че ако трябва да я носа ooooh!
Вие какво сте взели и какво оставяте да ви донесът после че при мен остава после мъжо да ми донесе само комплекта за изписването и за мен дрешки....

На твое място и аз не бих тръгнала в тия жеги вярваи ми тук е ад поне няколко градуса е по топло от София.Плевенчанин ли е тоя татко вашия където е оставил толкова симпатична жена и наи хубавото нещо едно бъдещо Адрианче.Извиняваи но мисля че е луд и господ ще го накаже.Дано поне финансово да ти помага миличката не че свършва света без него но поне парички да праща пък татита колкото искаш Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 15:52 от bobito81

# 82
Стелче снощи ми се стори че те видях по телевизията в рекламата но Тео араматерапи.
Ти ли беше сладката стюардеса аз се загледах и много ми заприлича на теб.

# 83
  • Лондон
Стелче снощи ми се стори че те видях по телевизията в рекламата но Тео араматерапи.
Ти ли беше сладката стюардеса аз се загледах и много ми заприлича на теб.

И аз току що я видях тази реклама, и мисля че е тя!  Wink

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 18:16 от eya

# 84
Тя е Wink, аз вече я питах. Много е сладка...

# 85
# 86
Mi6i, заради теб ревах. То бива чувствителност, ама чак пък толкова. И ме караш да настръхвам в тоя жега. Такава сополива не се харесвам. Сега и блузата е за пране, че я ползвах за носна кърпа. Чак и мъж ми пита от другата стая откъде се взе това страхотно парче и пак да съм го пуснела. Да, бе! Да ме гледа как рева, че му е малко.

Стелчето е жестока!

Ел, късмет ти желая!

Чак от два дни започнах да мрънкам, че ми тежи бременността и то по-точно жегите. Преди месец хич не ми пречеха-каквото за другите, такова и за мен. Сега нито през деня, нито през нощта мога да спя като хората. Та, ако се включвам с глупости по никое време, ще ме прощавате. И интересно, че само лицето ми е мокро. Тъкмо се унеса и някоя капка ме събуди. Само от хормоните ще да е.

Понеже спалните комплекти, които се продават и са ми по джоба не ми харесват, хасетата по магазините ми се виждат некачествени, а за бархет е жега, наврях се във втора употреба и такива красиви балдахини и пердета си накупих, че не е истина. Като нови са и материите са страхотни. Как не са избеляли? Абе немска работа! Дадох ги за шиене на спални комплекти и си ги чакам с нетърпение.

И друго щях да пиша, ама пак забравих. А, качих си нарисувания корем. С тия цифрови апарати ... от години нямам снимка на хартия. Срамота!!!

# 87
Ел, УСПЕХ!  Heart Eyes  bouquet Hug (аз май изпуснах деня и тя вече е в болницата, ама - блейка...  Rolling Eyes Embarassed)

Нашият весел ремонт е все така доникъде, ама пък купих пердета  Mr. Green
Утре ще ходя за направление и обменна карта и... и аз не знам вече какво  Rolling Eyes
 #2gunfire Настана тоталното затъпяване  Rolling Eyes

# 88
Здравейте и от мен след малка липса. Аз съм добре, бебо още чака вътре. Не бяхме в града и затова не се включвах.
Честит син на мама Звездичка! Да расте здраво, щастливо и обичано бебе за радост на всички ви!  newsm51

Ел, стискам палци всичко да е наред и те прегръщам силно!  Hug

Си Кей, честит празник, и скоро да си получиш най-хубавия подарък!  newsm51

Яна, благодаря за комплимента за Ники! Много ми стана хубаво! Ще те броя за сватя  Wink!

Докато ви изчета и ми се схвана д...то, затова сега ставам и утре ще пиша повече.  Hug Heart Eyes Laughing

# 89
Ел, успех и от мен! Дано всичко мине много леко и да гушкаш здраво бебче!
Си Кей - Честит Рожден Ден!

Момичета, днес и аз най-накрая взех да гнездя. Обаче пробелемът е, че хвана ли се да работя не мога да се спра. Излизах цялата къща, врати прозорци, подове, бани, стълбища, мазе.. и сега имам едни болки долу ниско..., а също и в кръста. Дано Дъркя се окаже достатъчно устойчива на лудата си майка и да се задържи още малко, поне до август.  Praynig

По календарен термин днес влизаме в деветия месец.  bowuu

Да ви кажа и тази нощ хич не спах. Вчера се наблъсках с едни домати и няма братче, киселини, киселини. Накрая с извинение, се насилих - повърнах и блаженно заспах. Обаче, пък мъжа ми се събудил вече и реши да работи в четири сутринта  ooooh!

Бях се засилила да пера калъфа на столчето за кола, а трябва да почивам. Така ме дразни тая болка. Вие пробвахте ли да ги монтирате столчетата в колата? Нашето май не стои много стабилно, в смисъл, че има ход няколко см, което е много странно, тъй като по-стандартна кола от мойта здраве му кажи  newsm78 .

Много странно Дъркя рита и горе и долу. Как го прави тоя номер  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт