ДЕКЕМВРИйки търговията диктуват, мъже продават и купуват

• 19 229
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Ще пробвам промивките, Мимис, ама Рада постоянно бърника там с мръсни ръце и току вика трябва да си я видя пишата и като се зазяпа и заразглежда умирам от ужас да не вземе да пробва нещо да набута там - днес пробваше с връзката на балона Shocked Shocked Embarassed Освен това беше лапнала едно стъклено камъче, добре че го видях по път за градина, май щеше да й е първия шамар, ама й се размина леко! Изкара ми акъла! Close

Събирам си културната програма:) Какво има в София докато има Аполония на Созопол? Театри, изложби, концерти - дайте ми вътрешна информация!

За 31ви - вероятно е да съм с Рада, към 18ч става ли или е рано, че ние ще сме доста зле с разликат във времето и искам да я сложа точно на време да си легне в 20:30ч...Иначе следобеда, ако някой иска да ни срещне за игра да каже:)

целувки

# 136
Благодаря ви за пожеланията момичета!
Всичко най-хубаво пожелавам и на вас!
Ние още сме на морето,но сме без лаптоп.Лазар много страда,но така поне си почива.
Елс - стискам и аз палци!
Хот - много пожелания за здраве и любов и за Иво послучай РД!
Ние още сме на морето до събота,но днес Анна Мария вдигна Т и не знам до кога ще сме тук.
Обещавам да се включа по-подробно от нас и съм ЗА срещата.
До скоро!

# 137

Събирам си културната програма:) Какво има в София докато има Аполония на Созопол? Театри, изложби, концерти - дайте ми вътрешна информация!

Бих проучила театрите,щом се завърна в прашна София следващата седмица  Flutter А на 31.08 времето за старт на срещата напълно ме устройва, дори може да съм с Боби-той се прибира на 25.08.

Цвети, честит рожден ден на патерици! Всички, хубавини, които са ти пожелали да се сбъднат, желая ти го от сърце  bouquet
Елси, кураж и от мен, стискам палци и те прегръщам  Hug

Ставам, че писането не ми върви...Тук ври и кипи покрай волейболния мач-цяла компания се вълнуваме, някои -повече (но не съм аз Mr. Green).Отдала съм се на плаж,бира и сладолед тези дни. Ще пиша пак щом мога да се добера до лаптопа...
Мили момичета, искам да помоля някоя доброволка да ми прати пак телефоните на всички от групата на Декемврийките(по настоящем нямам нито един поради технически срив в системите Crazy).
До скоро, поздрави на всички Wink

# 138
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И НЕКА ИМЕТО ВИ ВИ ЗАКРИЛЯ!

Почерпете се и за моята мама,която е именничка днес!Да ми е жива и здрава още дълги години!

# 139

Честит имен ден на Мимитата!
Да сте живи и здрави и да бъдете прекрасни майки!

Честит празник и на всички вас, декемврийски приятелки!
Бъдете обичащи и раздаващи, така както само една жена може да бъде!

# 140
Честит имен ден на всички именнички! Бъдете здрави и винаги обичани!   bouquet

# 141
  • София
Честит имен ден на всички носещи името Мария!
Да сте живи и здрави!

Аз за 31.08. съм под въпрос за срещата, защото тогава евентуално ще е общия РД на августчетата, но засеага нищо не е сигурно, нали знаете колко трудно се организира подобно мероприятие Mr. Green. Така, че ако се провали ще дойда.

# 142
Мимита, честит празник и от мен! Здраве и любов да ви носи името   bouquet
Дами, довечера отлитам на юг и мисля цяла седмица да си пека задника на морето. По този повод тази седмица се изгърбих от работа, а днес трябва да изчистя кочината в нас (след предишната ми хвалба ми мина ентусиазма и зарязах всичко  Mr. Green) и да събера багажа. Не страдайте за мен, щото аз няма да страдам за вас  Mr. Green
За срещата - разберете се, уточнете се, аз съм на линия  Peace
Зори, не мога да ти помогна особено с телефоните, защото моят тел. бележник е нещо доста забавно и неразгадаемо.  ooooh! Ако някой праща на Зори, да прати и на мен. Зори, а така, драсвай по един ред да знам, че си жива  Hug
Хот, очаквам от теб подобробен организационен план на престоя ти, за да намерим поне 2 допирни точки - една с дете и една без  Hug За културната програма май не си уцелила момента, щото сега театрите са във ваканция. Ето програма на [Аполонията, но като гледам няма нищо забавно. Ако искаш ще те водя на Снууп дог (не, че не можеш да си го гледаш у вас), а Милен може да те заведе на Crematory  Mr. Green В най-лошия случай ще те заведем в Син Сити на някая чалга певачка, която ще те насити с култура за години напред  Joy
Правда пусна мухата за среща и се ската  hahaha
Марти, щеш не щеш, ще трябва и на двете срещи да присъстваш, освен ако другите дами не са благосклонни да измислим нова дата  Peace
Айде чао за сега, отивам да ме скубят (на козметик) и после, докато чистя и вилнея пак ще пиша  Heart Eyes

Зечова, дай някакъв знак, че си жива и ти...

# 143
Честит празник на Мариите и на всички уважаващи този празник!!!
Момичета, аз на 31.08. отпадам, но не ми пречи да ви резервирам Мр Пица, ако искате.... Калина тогава ще се връща от море с майка ми и пред вид дългата ни раздяла, не мога да я оставя и да изляза, колкото и да ми е приятно с вас!  Hug

Ще ви следя какво решавате, но ми е трудно да пиша често....

Поздрави и приятен уикенд!   bouquet

# 144
Добре, на 01.09. как сте? Вярно е малко след работа (за работещите), но ако има опция... Хот кога отиваш на море?

# 145
  • Добрич
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес! Желая много здраве, късмет, любов и весели мигове!  Wink Hug

# 146
Ееее, Къдрокоске, сигурна съм, че можеш и по телеграфно  hahaha Кажи на Наско, че Милен е с нов мотор и ще ходи на събора на Карандила  Peace

# 147
Пачи,винаги твоите постове ме забавляват и се смея от сърце! Grinning
Жалко,че сме толкова далеко иначе с удоволствие бих дошла на срещата,която ще е супер! Peace
Ще ви пратя телефоните  Hug

# 148
Веси, аз вече им ги пратих!

Що никоя Мария не се вясва да почерпи, бе newsm78..... Стисли Crossing Arms! Айде по на снимка покажете по някоя красива торта (това специално за едната Мария)!

# 149
  • Добрич
Ееее, Къдрокоске, сигурна съм, че можеш и по телеграфно  hahaha Кажи на Наско, че Милен е с нов мотор и ще ходи на събора на Карандила  Peace

Joy Joy Joy Предадена е новината, дори в момента си лафят по тел.  Wink  Hug
Ще пиша малко по-нетелеграфно по-късно.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт