Раждане в къщи

• 46 446
  • 612
  •   1
Отговори
# 135
Гаргамелчо,
 добре дошла на Ема -  нека само радост да ви носи Hug  bouquet

bouquet благодаря за споделено разкошно преживяване Hug
чакаме снимки Hug

# 136
Страхотна история! Много красива и вдъхновяваща! Да сте живи и здрави!

# 137
Гаргамелчо, невероятна история! Добре дошла и на малката Ема с толкова вдъхновяващ старт в живота   bouquet Hug

Толкова хубаво разказваш, че чак да му се приражда на човек   Blush

# 138
Добре дошла на Ема!!! Наистина разкошен разказ, чак ми се прииска 3-то  Laughing

# 139
Честито,да сте живи и здрави цялото семейство!!!Поздравления за смелостта и прекрасния разказ  bouquet

# 140
Честито, гаргамелчо! Добре дошла на малката Ема!

# 141
Супер, супер!   Hug
Честито ново попълнение в семейството! Много да й се радвате и нищо да не помрачава любовта и щастието ви!!!   bouquet

# 142
  • Canada
Много вдъхновяващ разказ, Гаргамелчо. Радвам се че всичко е минало така както очакваше!
Добре дошла на малката ти принцеса! Hug

# 143
Гарамелчо, мерси за информацията. Значи не помогна изобщо за болката? Както и да е, ще видя и аз скоро как е.

Пак, честито! Нагушкай малката сладуранка.

# 144
  • T"A
Гаргамелчо,
много вълнуващ разказ!
Направо подклажда желание, ако не за домашно водно раждане (страх лозе пази  Blush), то за раждане изобщо  Grinning

Трогната съм, благодарност за споделеното   bouquet
Честито ви и на добър час на малката Ема!  Hug

# 145
Гаргамелчо, да сте живи и здрави всички вкъщи, да ви се умножават радостите и обичта! Честита ви Ема, а на нея - добре дошла.

Благодаря, че отдели от безценното си време за почивка и грижа за Ема, та да споделиш с нас изживяното. Красота, красота! Настръхнах, докато четох разказа ти! Върна ме към моето водно раждане. Ние определено ще си имаме още едно, ама нека Бети стане по-самостоятелна. Пак ще родя така. Несравнимо е, нали?

# 146
Гаргамелчо, честито! Много усмихнати моменти с Ема  bouquet.

# 147

Абсолютно Peace Heart Eyes

Sheila, помага да се отпуснеш до ниво което не бих могла да си представя да е възможно на сухо и с това ти помага изключително много да приемеш болката и някак да я оставиш да си върши работата вместо да се страхуваш от нея.

Радвам се че ви е харесал разказа ми, нямах търпение да споделя, а и дребосъчка така или иначе не ме оставя да спа, постоянно е гушната в мен. Бях забравила как се кърми новородено и почнаха да ме болят зърната от неправилно поставяне. Сега гледам да внимавам повече и я кърмя седнала като се държа будна с форума Laughing

# 148
Честита ви хубост, мила Гаргамелчо и съпруг Simple Smile Да ви е жива и здрава бебка Ема! (страхотно име, за което и аз бях си мислила.. Simple Smile )Радвам се, че си преживяла всичко много добре и с добро чувство!
Даваш ми страхотно успокоение и за моето предстоящо водно раждане!
Приятни мигове с новото бебче Simple Smile

# 149
аз бих поздравила за смелостта им всички майки, които избират да родят в болница, естествено, защото това е доста по-трудно от раждане вкыщи. Аз сым пробвала раждане с midwife (не е акушерка, за сыжаление няма еквивалент на былгарски, защото в Былгария няма подобна спецялност) в болница, както и извынболнично и предпочитам второто Simple Smile

Не сым сыгласна обаче, че т.нар. unattended birth е безопасно. Всяка добра homebirth midwife ще те изслуша и няма да ви се меси н двамата сыс сыпруга ти, по време н раждането, но има твырде много варианти, дори по време на естевствено раждане, с които може да не успеете да се справите сами.

Аз прекарвам времето си в гледане на две малки пиленца и преподаване на естесвтено раждане (The Bradley Method) и от това, което сым изчела през последните 3 години смятам, че раждането вкыщи е най-дбрия и безопасен вариант, но заедно с midwife.

Выв всеки случай ти желая успех и весело раждане,

мина

Общи условия

Активация на акаунт