LaRedoute - Кодове - 6

• 35 170
  • 474
  •   1
Отговори
# 330
аз бях чела по-назад,че не дава само нея,трябва да имаш поне още един артикул,независимо от цената.

# 331
  • Някъде в Европа...
На мен за прахосмукачката ми изписва, че промоцията е неприложима, да видя отново условията newsm78

# 332
а на мен ми проработи таласъмската жилетка. сега ще си я чакам с изплезен език  Mr. Green

и с голямо закъснение да кажа, че таласъмският ленен /дали е такъв  newsm78/ панталон в комплект с чантата, дето бяха в предишната тема като подаръци - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5943438 - са суперски. особено чантата с нашитите апликации по нея. панталонът също е прелест - замятането отпред и джувката са супер - хем се падат на корема, хем го крият, но пък е лееекинко прозрачен. за плаж е супер   Peace
ако може да попитам какъв е кода за комплекта от лен и различни ли са кодовете за размерите.Благодаря

# 333

И сега да ме прощавате и мен за тъпия въпрос, но един код ми проработи с подарък - 47600 - Комплект за маса 18 части в оранжево, не открих обаче снимка, някой има ли  Embarassed
[/quote]

Получих този комплект за маса 18 части включваше всичко от оранжевия комплект http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5237051 без покривките. Т.е. 4 малки лъжички,  4 големи лъжици, вилици и ножа, което не е 18бр, но може и да са ми го разменили нещо не  знам Peace
[/quote]

Извинете ме за намесата, но аз го имам тоя комплект. Хубав е, но след като изпрах салфетките НА РЪКА те се изкривиха и се и свиха.  Sad

# 334
Момичета ще питам и в двете теми,дано някой на линия ми отговори  Praynig
Мога ли да поръчам само прахосмукачката,без друг артикул или е добре да е с нещо,имам малко пари в картата,а сега ми захапа кода  Thinking

Аз успях да я поръчам само нея т.е. в кошницарта друг артикул нямах. Но при всеки акаунт май действа различно, защото аз имам няколко и само в единият захапа с намалението и то без други неща в кошницата, и то не от първият път. Пробвах няколко пъти - слагах я,махах я от кошницата и на 5-я или 6-ят път стана. Така , че  -пробвай. Peace

# 335

...
Извинете ме за намесата, но аз го имам тоя комплект. Хубав е, но след като изпрах салфетките НА РЪКА те се изкривиха и се и свиха.  Sad

Прала съм го пет-шест пъти в пералнята и не се е свил  Peace

# 336

...

И при мен се разтегнаха станно, но не фатално.

# 337
  • Пловдив
А при мен не се разтегнаха, нито се свиха при пране, но пуснаха много червена боя. Confused

# 338
Ще снимам чантата малко по-късно  Peace

# 339

...

Леко ти завиждам. Wink
При мен се свиха и изкривиха толкова много, че вече не стават за пред гости. Стоят си в шкафа. Като ги прах и при мен пуснаха много червена боя, а не ги прах с гореща вода, дори беше хладка. Thinking

# 340
Кога според вас може да се вкара в действие кода за БД-61425, при втора поръчка до 24 часа.Аз направих първата, но не ми го приема за БД на втората.Има една подробност-негърката в суивито си ми стои, може би още не е приета първата, макар че нямах проблем при стъпките за поръчка.Само където трябваше сама да си изпразня кошницата, но това го правят май всички сега в натоварения трафик на покупки.Кажете , ако греша някъде, моля.

# 341
Кога според вас може да се вкара в действие кода за БД-61425, при втора поръчка до 24 часа.Аз направих първата, но не ми го приема за БД на втората.Има една подробност-негърката в суивито си ми стои, може би още не е приета първата, макар че нямах проблем при стъпките за поръчка.Само където трябваше сама да си изпразня кошницата, но това го правят май всички сега в натоварения трафик на покупки.Кажете , ако греша някъде, моля.

При мен се получи същото,опитах се да пусна 2ра поръчка след около 12 часа-ами не ми даде изобщо БД.Заинатих се и умишлено слагах и махах в различни комбинации дрехи от ВСИЧКИ колекции-и....нищо.
Някой пусна ли поръчка с него,да сподели каква е тънкостта за да проработи Thinking?

# 342
  • Пловдив

При мен се получи същото,опитах се да пусна 2ра поръчка след около 12 часа-ами не ми даде изобщо БД.Заинатих се и умишлено слагах и махах в различни комбинации дрехи от ВСИЧКИ колекции-и....нищо.
Някой пусна ли поръчка с него,да сподели каква е тънкостта за да проработи Thinking?
И аз пробвам от снощи и нищо......Sad
Вече се отказах Sad
А прахосмукачката не ми я намаляше от моя акаунт,може би защото няколко дена само я слагах и махах като я увеличат,но от този на мъжа ми стана от първия път и то без да има нищо в кошницата,но като смених акаунтите да си препиша референтните номера и вече не ми я намаляше без продукт,даже изобщо не ми приемаше кода,е пъхнах едни бикини и я пуснах,много ме доядя после че си харесах още 3-4 нещица ефтини ,не ми приема и код за БД и сега ще се размина с тях,най вероятно ще свършат то те са общо дестина евро,не ми се дава още 6 за доставка.....здраве да е:)
Ако се вкльчи момичето което го пробва тоя код ще сме му благодарни  Praynig

# 343
Днес писах на лични на ММН,но ще пиша и тук,че явно този код е подвеждащ.Поне по думи на Ками /мисля,че тя беше го ползвала/пуснала е 2 поръчки в рамките на 24 часа като първата е пуснала с кода за БД с продукт на SO'HOME ,а втората с този код и й е дал БД.Тоест кода се използва във втората поръчка,за да даде БД.Поне аз така разбрах иначе лично още не съм го пробвала,че и аз попрекалих с поръчките и трябва да направя малка пауза  Mr. Green
Пък и след днешното инфо за колетите във Варна направо съм в шок и  ужас поне докато не се върне мъжа ми и дано ме зарадва  Sad

# 344
  • някъде там
45381 с ей тея потници в кошницата ,маха доставката http://www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-enfant-garcon-prix-mi … tegoryid=22920638

Общи условия

Активация на акаунт