LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 71 020
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 330
  • БГ
мел... чантата ми харесва, кода има ли спец.изискване?чакам от 03 и 10.07 аз поръчки,утре ще щурмувам пощата . Peace

# 331
  • Перник
Момичета, има ли чакащи от 01.07. - за поръчка от центовите цени става въпрос?
Грешка, току що ме изненада на вратата. В пощата не видяли за кой вход е. Peace

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 15:59 от nadiad79

# 332
  • Пловдив
А за проверяването едно на ръка, ама някой ако засече нещо да каже, та да не им досаждам на хората час по час. Това ми е първата по-солидна поръчка и от мерак да не взема да стана нахална.

много е рано да проверяваш зза 9-ти - другата седмица по-може Peace

# 333
  • Варна
Момичета, които имахте съобщение за ръчна обработка на поръчката, какво стана в крайна сметка - появиха ли ви се по-късно или се оказа, че такава поръчка няма? Четох постове - и за двата варианта, все пак ми си иска да узная някаква статистика - дали повечето хора все пак си получават поръчките или обратното.
На мен ми се случи тази сутрин - малка поръчка е (12 Е с доставката), ползвах код, който са ми пратили лично на единия акаунт, и който ми направи едни детски блузки на 0 Е (освен блузките имам и един сутиен, който не искам да изпусна). Чудя се дали да поръчвам наново или да чакам, че да не се окажа с дублирана поръчка?! newsm78
И още един въпрос - може ли възможността повторно да ползвам кода, да е показателна за неналичието на поръчката? Thinking

Да се самоцитирам и да дам отговори на въпросите, които поставх преди малко. Писах на Ларедут на адреса от първия пост на темата, като им цитирах е-мейла, който по-рано бях получила от тях, и ги регистрирана ли е поръчката ми или трябва да я пусна наново, и изобщо има ли нещо допълнително, което да трябва да направя. Преди малко ми отговориха, че поръчката ми е регистрирана и няма нужда да я пускам отново. Влязох веднага в Суиви-то си и видях, че там вече фигурират нещата, в процес на регистриране са.  Grinning

До 19 пише че им е работното време, но 2 пъти съм ходила след 17 и портиера каза, че след 17 лелите си тръгват. Или така съм случвала и съм имала малшанса да отида, когато са имали лична работа или е нещо лично към мен  Confused и не искат да ме обслужат. От тогава ходя сутрин преди работа Peace

Почти винаги ходя да си вземам колетите 5-10 минути преди 19.00 часа, досега не е имало случай да ги няма служителите! Peace Много са любезни, никога не са ме погледнали накриво. На портиера изобщо не му обръщай внимание, сигурно си е помислил, че за митническите служители питаш. И не са "лели" само, има и един младеж. Mr. Green

# 334
  • Варна
Момичета, някой да е получавал тази пола?
http://www.laredoute.fr/vente-mini-jupe-femme-soft-grey-toile-ou … e&pagesize=16 Интересува ме отговаря ли си на номера? Praynig Praynig Praynig

# 335
А за проверяването едно на ръка, ама някой ако засече нещо да каже, та да не им досаждам на хората час по час. Това ми е първата по-солидна поръчка и от мерак да не взема да стана нахална.

много е рано да проверяваш зза 9-ти - другата седмица по-може Peace
Разбира се, ще изчакам докато започнете да пишете, че поръките от тази дата вече пристигат.

# 336
Днес взех една поръчка с ето този "гардероб"Точно се събра в на детето гардероба.Мислех да му правя рафтове но си го спестих сега. Много съм доволна  Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238345&pid=6587599&lp=-1690

# 337
Ох, момичета благодаря за поздравленията, ама малката стана на 2 год. преди 20 дена  Embarassed. Сега видях, че съм забравила да сменя лентичката. Все пак, винаги приемам хубави пожелания  Simple Smile.
Относно сакото, mamaB ако можеш измери го, моля те.
MamaB, ти на детенце 86 размер ли пазаруваш?

lady di,ето как стои сакото 86,в цвят taupe: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258141
Нещо е несиметрично,широко пък с къси ръкави Sad.Размерите му са:дълж.35см.;шир. под мишн. 32см.;ръкав 28см.,като 5 см. е маншет и позволява подгъване.Да вметна само,че ние сме на 1г.8мес.-90см,та може би повредата е в "нашия телевизор"  Crazy

Може ли и линк към него,да погледна за евентуално останал по-голям размер Grinning?

# 338
vencho, размер на дънките
талия - 40см, ханш 45см, дължина 106см

s_k_g, същата работа като размерите на нашите чоропогащници, какъвто размер взимаш тук, такъв размер клин.
Не мога да разбера защо всички се чудят толкова много, все едно в бг ходят голи зимата.

# 339
  • Пловдив
Момичета от Пловдив да ви попитам поръчките по пощата  централна ли пристигат всички или в клоновете по местоживеене,пишили на известието от къде да се вземат и те могат ли да се взимат с пълномощно......оф много въпроси станаха  Praynig ама пуснах две малки поръчки,а ще ходим на море и се чудя  newsm78

# 340
Днес взех една поръчка с ето този "гардероб"Точно се събра в на детето гардероба.Мислех да му правя рафтове но си го спестих сега. Много съм доволна  Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238345&pid=6587599&lp=-1690
Може ли линк към него, ако го има все още? Практично ми изглежда.

# 341
  • На морето!
Момичета, в mes remboursements  имам освен липсващ артикул от 11.07 днес са писали и това 
le 22/07/2008    Remboursement somme due   11,52 ?    Bon d'achat �������
 Това какво означава, че това е сумата която ще върнат ли? Още не съм получила поръчката, дали са я пратили на 11ти или на 21ви, или още не е пратена?

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 16:18 от Menina

# 342
Moмичета , някой знае ли начин да си затрия акаунт? Искам да разменя е-мейлите на два акаунта , но не ми разрешава. 
Menina, най-вероятно това е атрикула, който липсва в поръчката ти и са го вкарали с дата , когато ти е пратен ваучера , като цената е заедно с 5%-те за обработка. Поне при мен  беше така.

# 343
И аз имам едно питане.За какви артикули мога да ползвам тази оферта?
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=274fa4bfc41d3b9cb2

# 344
Никой ли не иска да се отърве от умаления син бански 38н.? newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces.aspx?productid=324116871& … e&pagesize=16

Дъщеря ми много иска такъв, но е свършил вече Sad

Общи условия

Активация на акаунт