LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 937
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 480
Хайде пак да ви попитам нещо. Като си вляза в suivi de commande ми изписва EN COURS DE PREPARATION  , след което отдолу са изброени всичките 24 артикула,които съм поръчала. Значи ли това, че вече всичко е ок с поръчката ми?! Пропуснах да кажа,че срещу всеки артикул ми пише A domicile Thinking

# 481
  • София
Доколкото разбирам (и правописни грешки прави тая Сабин  hahaha ), не са ти регистрирали плащането и искат да си подновиш поръчката и да си регистрираш банковата карта. Къде ти е сега тази поръчка, в кошницата или в суивито?

Оф, не ми се искаше да те притеснявам пак, ама явно пак теб ще притесня. Имах поръчка на която ми пишеше, че ще обработят ръчно. С теб им писахме писмо, на което ми отговориха, че не са могли да я обработят ръчно, защото не са имали достъп до картата. Аз го разбрах като да си пусна поръчката наново и я пуснах, а сега ми идва това писмо. Силно се надявам то да е за този случай, а не за някоя от следващите ми поръчки на които всичко е наред в суивито. Тази не се появи изобщо там.

НЕ МОГА ДА СИ ВЛЯЗА В КОШНИЦАТА smile3514 ОТ ВЧЕРА! НЯКОЙ ИМА ЛИ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ. Случайно някой от Варна да е получил поръчка от 05.07
Аз не мога да си вляза в кошницата от седмица. Писах им, казаха, че не знаят какъв е проблема, работили по него, да чакам  #2gunfire
Поправям се, току що като го написах реших да пробвам за всеки случай пак. Снощи не ставаше, но днес са я оправили и влязох  Peace

# 482
  • София

Как ви вървят пратките, някой получавал ли е от 8-9. юли?

Аз чакам още от 3 юли.

А аз от 2-ри Rolling Eyes.Ни вест,ни кост още.
Чакам и от 9-ти две и вече си мисля,че ще дойдат по-бързо от центовата newsm78

Хайде пак да ви попитам нещо. Като си вляза в suivi de commande ми изписва EN COURS DE PREPARATION  , след което отдолу са изброени всичките 24 артикула,които съм поръчала. Значи ли това, че вече всичко е ок с поръчката ми?! Пропуснах да кажа,че срещу всеки артикул ми пише A domicile Thinking

Всичко е наред,спокойно.Поръчката ти е в процес на обработка и ще ти я пратят скоро Wink
Всички надписи са там,където трябва да са.

# 483
  • Plovdiv
А аз чакам от 30. :xarms:06

# 484
Аз току що си взех поръчката от 07.07... Въпреки, че чакам една страшно лека от 02.07.

Получих евтините чаршафи, от които съм много доволна и подарък шалтето.

Снимки :

# 485
450,и аз мисля,че става въпрос за онази поръчка.Май те карат да я пуснеш пак.

# 486
Получих ваучер по пощата,за отказана поръчка от 23.06. , но стойноста му е по малка .
Като че ли ми обясняват в писмото нещо, но преводача превежда леккооо глупаво  Wink , та ако някой може да ми помогне ще съм му мнооого благодарна    bouquet

Lors de la preparation du colis 076......  le sac a dos  61.....   n'etait plus disponible .
Je vous prie de en excuser et je vous rembourse la some de  ... euro  par bon d'achat .

Je reste a vorte disposition et vous prie de resevoir ,chere Madame , mes meilleures salutationstions

# 487
  • Варна
Току що взех поръчката си от 02.07 на митница Варна. Прословутия анцунг Адидас 180. Така като гледам май ще ни стане. Малко цвета не е такъв какъвто си го представях, ама.....това е положението. Много слипове на мъжо обаче сме объркали номера и ще са му огромни. Всички останали неща са коментирани.
Сега бих искала да попитам тези които получиха прахосмукачката ако може да ми кажат каква е всмукателната и мощност ще съм много благодарна. Praynig
Благодаря предварително  bouquet

# 488
  • Sofia
Получих ваучер по пощата,за отказана поръчка от 23.06. , но стойноста му е по малка .
Като че ли ми обясняват в писмото нещо, но преводача превежда леккооо глупаво  Wink , та ако някой може да ми помогне ще съм му мнооого благодарна    bouquet

Lors de la preparation du colis 076......  le sac a dos  61.....   n'etait plus disponible .
Je vous prie de en excuser et je vous rembourse la some de  ... euro  par bon d'achat .

Je reste a vorte disposition et vous prie de resevoir ,chere Madame , mes meilleures salutationstions
ваучара е само за някаква чанта.

# 489
  • София-Младост
Да. Всичко е ОК с поръчката ти.

# 490
На 01 юли направих поръчка, която в последствие видях че е дублирана, парите са изтеглени и фактурите са с различен номер. Писах им да я анулират, но никой не ми отговори. Миналата седмица получих едната поръчка, но другата още я няма. Пак им писах и пак никой не ми отговори. Има ли още чакащи поръчки от 01 юли за митница и как да процедирам в такъв случай. Ако са ми пратили ваучер по пощата за колко време пристига? Благодаря.

# 491
Galadrielka, шалтето е много хубаво, с кой код го получи? Simple Smile

Аз съм много хепи, успях най-после да пусна сакото от 10 евро Heart Eyes, вече не знам колко дни се боря с онази четящата госпожица Crazy

# 492
Galadrielka, шалтето е много хубаво, с кой код го получи? Simple Smile

Аз съм много хепи, успях най-после да пусна сакото от 10 евро Heart Eyes, вече не знам колко дни се боря с онази четящата госпожица Crazy

Код 27782  Peace

# 493
Здравейте!

Имам въпросче  Rolling Eyes. Получих поръчката с центовите цени от 01.07. В рембурсманта имам един артикул за 1Е, но във фактурата има още един артикул, който въобще не е отбелязан с химикал, че е изпратен. Писах на редутци и днес ми отговориха, че ще ми изпратят ваучер и за двата артикула. Но искат потвърждение за референтния номер на липсващия артикул. Та, въпроса ми е откъде да видя номера, като в сайта вече не го намирам, а в суивито не мога да го намеря  newsm78
Цитат

Lors de la preparation du colis 076......  le sac a dos  61.....   n'etait plus disponible .
Je vous prie de en excuser et je vous rembourse la some de  ... euro  par bon d'achat .

Докато са приготвяли колета ти, чантата, която си поръчала не е била налична. Извиняват ти се и ще ти върнат сумата с ваучер.

# 494
  • София-Младост
Здравейте!

Имам въпросче  Rolling Eyes. Получих поръчката с центовите цени от 01.07. В рембурсманта имам един артикул за 1Е, но във фактурата има още един артикул, който въобще не е отбелязан с химикал, че е изпратен. Писах на редутци и днес ми отговориха, че ще ми изпратят ваучер и за двата артикула. Но искат потвърждение за референтния номер на липсващия артикул. Та, въпроса ми е откъде да видя номера, като в сайта вече не го намирам, а в суивито не мога да го намеря 
Ако си получила потвърждение на мейла и там артикула го има е с реф. номер.

Общи условия

Активация на акаунт