LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 71 007
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 375
Момичета,чакам поръчка от 20 юни за поща?какво ще ме посъветвате?да чакам ли още малко или да им пиа?

6 седмици е срокът за неполучена поръчка. Преди това няма да ти обърнат внимание.

# 376
Благодаря ти,Алекс,но ми се случва за първи път и се притеснявам!

# 377
  • София
Момичета знаете ли до кога е намалението? newsm78

# 378
Момичета ,днес ми отказаха поръчката от 01-07 . А е осчетоводена на 04.07 и естествено вече я чаках. Без код съм я пуснала - платена доставка. Нямам думии. Пишат ми да се разберем как да ми върнат парите. А мисля че нещата още ги има в сайта, е не на тези цени обаче аз ли съм виновна.. 
Как да постъпя ?

Как така ти я отказват? Не пишат ли защо? Че ние почти всички вече си ги получихме от 01.07.... да не ти е била на стойност под 10 евро  newsm78

Момичета, помагайте стойността на поръчката е 11,60Е и има следния текст в ел поща- изредени са вс продукти, които съм поръчала и

Que nous vous remboursons par note d'avoir.                                     N'hésitez pas à nous faire part de vos observations.Vos remarques nous aident à mieux comprendre vos attentes et à améliorer la qualité de nos services et de nos produits.J'espère vous donner entière satisfaction lors de vos prochains achats.A très bientôt sur votre site www.Laredoute.FrCordialement,Guillaume SURMONTRelation Clients
-------------------------------------------------------------------------------

Votre note d'avoir de 11,60?* Numéro de client : 539778498 

Pour bénéficier de cette note d'avoir, précisez le n°  381565763  lors de votre prochaine commande. Il est cumulable avec vos réductions !

# 379
  • Sofia
Момичета знаете ли до кога е намалението? newsm78
02.08

# 380
  • Sofia
А някой получи ли такава рокля?

# 381
  • София
Благодаря chocha! Ще го имам в предвид

# 382
Някой беше питал за този бански http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces-triangle-imprime.aspx?pro … e&pagesize=16
получих го 38 номер горинщето е леко подплатено, долнището ми се стори доста голямо , но като го обух ми стана. Горнището ми се струва леко изрязано като на снимката. Иначе съм с 88 гръдна и 96 ханш и ръст 1,60. Харесва ми не е лош малко синьото като, че ли е по-светло.

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 20:12 от Svetla_vass

# 383

Момичета, има ли отзиви за тази блузка Praynig

Тази блуза е от полиамид - това е нещо като материята за бански, изкуствена, използва се за спортни дрехи също, имам един екип на найк от тази материя. Не се мачка и стои много ефектно.

# 384
Знам че са коментирани но непомня как беше номерацията при тези кецове
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-elastiquees-style-baske … e&pagesize=16
Ако някой има 44 или 45 ще съм безкрайно благодарна ако ми премери стелката Hug

# 385
  • Beyond the Frontiers
Момичета пуснали са пак номера от това и има разни нови неща при кръглите цени.

# 386
Цитат
Момичета пуснали са пак номера от това
Az виждам само 34 номер от двата цвята. Иначе откога го дебна, ама няма Sick

Днес получих и втория колет с дата 01.07. на митница, но цените не бяха вече центови.(И няма и как - пуснах поръчка в 19часа, когато нямаше и помен от сладките цени по ранина Laughing)

# 387
  • в страната на абсурдите
mauve като цвят преводача ми го преведе бледо мораво.това лилаво ли ще рече или що............

# 388
Момичета тази блузка я вдях в албума на някой, обаче не помня на кого беше........Може ли размерчета....... Praynig

# 389
  • Beyond the Frontiers
Цитат
Момичета пуснали са пак номера от това
Az виждам само 34 номер от двата цвята. Иначе откога го дебна, ама няма Sick

странно аз без проблем качих 36 номер и от двата цвята в кошницата си
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6961886& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт