LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 71 055
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 390
Цитат
странно аз без проблем качих 36 номер и от двата цвята в кошницата си
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6961886& … ue&ksource=-1

Ха сега, стана белята. Наистина, че оттук има!  #Crazy
А аз го гледах тук : http://www.laredoute.fr/vente-paletot-coton-femme-active-wear.as … e&pagesize=16

# 391
Здравейте,някой има ли това:
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-bebe-fille-coton-bio-coco … tegoryid=48583649
Плътно или тъничко е???

# 392
Момичета пуснали са пак номера от това и има разни нови неща при кръглите цени.
Това е страхотно... и има всички номера Cry, без 42 Simple Smile. Не че аз съм 42 де ... Simple Smile

# 393
  • Варна
И 34 няма - всъщност ми го дава налично, а, като го тикна в кошницата, ми изписва, че е свършило. Rolling Eyes

# 394
  • В света на мечтите
днес на обед направих поръчка. Кошницата не ми се изпразни, но всичко е в Suivi de commande. последната поръчка е отделена от другите и отгоре пише

EN COURS D'ENREGISTREMENT  :

това означава ли че съм направила успешна поръчка?

# 395
искам да питам за чаршафите(щях да пускам тука и линкчета за по-прегледно, ама тоя ларедут е адски изнервящ ooooh! )
срещу размерите на чаршафите понякога пише 1р. или 2р. - например 180х300  1р.    -  това 1р. и 2р. какво е? броя на калъфките ?
а тези чаршафи срещу чийто размер няма  написано 1р и 2р означава, че са без калъфки ли  newsm78 - и тогава това само долен чаршф ли е или и плик
и изобщо има ли пликове и какво представляват тези чаршафи за по 4 евро  ooooh! че тоя френски ми е пълна мъгла  Blush

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 21:16 от кокошчица

# 396
  • Къде ли не...
днес на обед направих поръчка. Кошницата не ми се изпразни, но всичко е в Suivi de commande. последната поръчка е отделена от другите и отгоре пише

Да  PeaceКато я обработят ще се появи надпис A domicile.

# 397
  • София
[Днес получих и втория колет с дата 01.07. на митница,

01.07 датата на поръчката ли ти е или от 01.07 отлежава на митница, че аз чакам  един с дата на поръчка  21.06  Rolling Eyes ?

# 398
искам да питам за чаршафите(щях да пускам тука и линкчета за по-прегледно, ама тоя ларедут е адски изнервящ ooooh! )
срещу размерите на чаршафите понякога пише 1р. или 2р. - например 180х300  1р.    -  това 1р. и 2р. какво е? броя на калъфките ?
а тези чаршафи срещу чийто размер няма  написано 1р и 2р означава, че са без калъфки ли  newsm78 - и тогава това само долен чаршф ли е или и плик
и изобщо има ли пликове и какво представляват тези чаршафи за по 4 евро  ooooh! че тоя френски ми е пълна мъгла  Blush
Това 1р - 2р означава 1-2 персона т.е. 1-2 човека.......а в 1 пост АЛЕКС се е потрудила много добре да обясни и преведе кое какво е.

# 399
[Днес получих и втория колет с дата 01.07. на митница,

01.07 датата на поръчката ли ти е или от 01.07 отлежава на митница, че аз чакам  един с дата на поръчка  21.06  Rolling Eyes ?

ПОръчката е  направена на 01.07.

# 400
  • гр.Пловдив
Момичета и аз най-после си получих центовата поръчка 12кг. ooooh! . Още едно положително мнение за саката на SOFT GREY

# 401
  • морето, сините вълни...
понеже никой не ми обърна внимание днес по питанката ми да продължа да нахалствам....
ако в суивито ми пише A l'adresse de livraison choisie това значи ли че всичко е наред?
защото не съм получила потвърдителен мейл в пощата (поръчката ми е от 11.07), а днес получих друго писмо с което ме молят да потвърдя докато не е късно и в същото време ако вече съм потвърдила да им игнорирам писанията.

Моля ви, помогнете....

# 402
И аз си взех центовите от 30 и 1 над 20 кг ooooh!
Единствено имам една пола ми е малка,но въобще няма да се занимавам с нея.

# 403
Това 1р - 2р означава 1-2 персона т.е. 1-2 човека.......а в 1 пост АЛЕКС се е потрудила много добре да обясни и преведе кое какво е.

мда, наистина, не съм догледала   ooooh!
благодаря  Peace

# 404
  • В света на мечтите

Да  PeaceКато я обработят ще се появи надпис A domicile.

благодаря!    bouquet значи ще празна кошницата

Общи условия

Активация на акаунт