LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 73 065
  • 1 549
  •   2
Отговори
# 405
искам да питам за чаршафите(щях да пускам тука и линкчета за по-прегледно, ама тоя ларедут е адски изнервящ ooooh! )
срещу размерите на чаршафите понякога пише 1р. или 2р. - например 180х300  1р.    -  това 1р. и 2р. какво е? броя на калъфките ?
а тези чаршафи срещу чийто размер няма  написано 1р и 2р означава, че са без калъфки ли  newsm78 - и тогава това само долен чаршф ли е или и плик
и изобщо има ли пликове и какво представляват тези чаршафи за по 4 евро  ooooh! че тоя френски ми е пълна мъгла  Blush

нито едни чаршафи нямат калъфки, с изключение на комплектите, които са с надпис Parure coute и другото забравих кое беше
въпросните 1р, 2р са означанията, 1р-единично легло, 2р-двойно легло, спалня.

долен чаршаф, плик, калъфки ги има на първа страница как са на френски, четете малко повече

# 406
понеже никой не ми обърна внимание днес по питанката ми да продължа да нахалствам....
ако в суивито ми пише A l'adresse de livraison choisie това значи ли че всичко е наред?
защото не съм получила потвърдителен мейл в пощата (поръчката ми е от 11.07), а днес получих друго писмо с което ме молят да потвърдя докато не е късно и в същото време ако вече съм потвърдила да им игнорирам писанията.

Моля ви, помогнете....

Помагаме!  Laughing
Избрала си адрес на доставка, различен от обичайния, с който си се регистрирала.
Също така си получила рекламното им писмо, с което те подканят да пазаруваш. То няма нищо общо с направените досега поръчки.

# 407
  • Пловдив
понеже никой не ми обърна внимание днес по питанката ми да продължа да нахалствам....
ако в суивито ми пише A l'adresse de livraison choisie това значи ли че всичко е наред?
защото не съм получила потвърдителен мейл в пощата (поръчката ми е от 11.07), а днес получих друго писмо с което ме молят да потвърдя докато не е късно и в същото време ако вече съм потвърдила да им игнорирам писанията.

Моля ви, помогнете....

A l'adresse de livraison choisie - това означава, че адресът за доставка, който си написала за въпросната поръчка е различен от този, с който си регистрирала акаунта си. Така, че всичко е наред.

Между другото, да се оплача, че все още не съм получила първоюлската поръчка.  smile3514

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 21:42 от marzeliva

# 408
Момичета,как вървеше номерацията на това http://www.laredoute.fr/vente-paletot-coton-femme-active-wear.as … 2&prodcolor=2.
Интересува ме,ако взимам от ларедут блузки 36 размер,кой размер според вас да взема от това сако?
Благодаря ви!

# 409
Момичета тази блузка я вдях в албума на някой, обаче не помня на кого беше........Може ли размерчета....... Praynig

аз я имам в албумчето си Rolling Eyes
42/44
гръдна-46см.
дължина-66см.

# 410
  • Бургас
Момичета, имам нужда от помощ Praynig
Току що погледнах в суивито и имам 70 и няколко евро за възстановяване; поразрових се из поръчките и видях, че в поръчката ми от 30.06. на повечето артикули пише retourne 18.07.2008 Писах им веднага писмо да попитам какво се случва с тази поръчка, но бих искала да ми кажете има ли шанс изобщо да получа нещо от нея, защото повечето неща не са за мен и ми е адски неудобно и притеснено, че хората няма да си получат поръчаното Embarassed

# 411
  • морето, сините вълни...
  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря!
понеже ми е първата поръчка и нали прочетох в първия пост на Алекс1, че не е задължителен потвърдителния мел се чувствах уверена. Но днес изпаднах в паника. А и мъжо мрънка до мен - че то повечето неща са всъщност до за него.
С нетърпение чакам вече таз поръчка, че да почна и аз да пазаря

Благодаря Ви още веднъж

# 412
  • Варна
Goldie, няма шанс да си получиш поръчаното. На мен така един колет, по неизвестни причини, се оказа върнал се обратно при тях. Три месеца се разправяхме с чекове и ваучери. ooooh!

# 413
  • Пловдив
sun_flo  аз не съм получила потвърдителен мейл за нито една поръчка. И никакви проблеми не съм имала. Не се притеснявай.

# 414
моми4ата,ктде са тези кртгли цени?къде да ги търся? Peace

# 415
  • Бургас
Goldie, няма шанс да си получиш поръчаното. На мен така един колет, по неизвестни причини, се оказа върнал се обратно при тях. Три месеца се разправяхме с чекове и ваучери. ooooh!
chockolina, благодаря  bouquet Ужасно неприятна ситуация ooooh! Как пък за толкова кратко време успя и да се върне този колет до Франция Shocked Абсолютно съм убедена, че известие за тази поръчка не е идвало, защото всеки ден проверявам по сто пъти именно, защото приятелката ми си чакаше с нетърпение поръчката. Остава да видя какво ще ми отговорят франсетата и да искам ваучер, защото на всичкото отгоре са решили да ми връщат парите с чек Whistling  

# 416
моми4ата,ктде са тези кртгли цени?къде да ги търся? Peace

Заповядай: http://www.laredoute.fr/achat-prix-ronds.aspx?categoryid=4858363 … soldes:prix_ronds

# 417
  • Варна
chockolina, благодаря  bouquet Ужасно неприятна ситуация ooooh! Как пък за толкова кратко време успя и да се върне този колет до Франция Shocked Абсолютно съм убедена, че известие за тази поръчка не е идвало, защото всеки ден проверявам по сто пъти именно, защото приятелката ми си чакаше с нетърпение поръчката. Остава да видя какво ще ми отговорят франсетата и да искам ваучер, защото на всичкото отгоре са решили да ми връщат парите с чек Whistling  

По същия начин беше и при мен - 100% съм сигурна, че не съм получавала бележка и че изобщо не е идвал до България. Rolling Eyes Писах им още същия ден, в който се появи съобщението, че колетът се е върнал, че искам да ми го пратят отново, а, ако не могат, да ми възстановят сумата с ваучер. Да, ама не - отговориха ми чак след 3-4 дни, че чековете вече са изпратени (бяха ми пуснали 2 чека).

# 418
  • В света на мечтите

тези туники и клинчетата към тях трикотажни ли са? и бива ли ги като качество?

# 419
  Мили момичета, помогнете ми малко без да ми се ядосвате  bouquet
 Не съм пазарувала от февруари и съм поизостанала и позабравила ... днес сутринта най-после успях да пусна една поръчка - опитвам от седмици, но не ми остава време! В началото не му обърнах много внимание, че скочих и веднага, но сега вече............ в Suivi de commande ми изписва това: 
 Nous avons bien reçu votre commande du 22/07/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.
 което ще рече......... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт