LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 916
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 570
Няма разлика, всичко влиза в една кошница, LesAubaines е сектор за намалените цени

# 571
elena230479, благодаря много за отговора Simple Smile

# 572
# 573
Здравейте , преди няколко дни направих  първа поръчка в Ла редут . След потвърждаване на поръчката обаче кошницата си остана пълна а днес получих мейл , в който ме молят да потвърдя покупката . Погледнах и в суивито , там пък няма нищо , а доколкото разбирам там е мястото за мониторинг над текущи поръчки . И сега , какво , пак ли трябва да мина през 4те стъпки наново и как да изпразня кошницата ?
Благодаря предварително на отговорилите мами   bouquet

# 574
Щом няма нищо в суивито, значи не си поръчала. Пускай си кошницата отново. А писмото, което си получила се изпраща до всички ни периодично, то е рекламно, стандартно, просто те подканят да пазаруваш.

# 575
Доколкото знам много кошници на мамите остават пълни след поръчка и трябва в този случай ти сама да я изпразниш.Не е ли по-важното, че си получила подтвърждение на поръчката.

# 576
  • Варна
Искам да попитам някой дали е поръчвал от марките Найк, Адидас и Пума. И ако-да, моля да сподели впечатления. Малко ми се вижда странно маратонки на Найк да са 30 евра? newsm78

# 577
Сега да попитам нещо. ))))
видях ето това хубаво якенце, има и 168ми размер, но ме интересува някой поръчвал ли си е връхна дреха, яке от детската номерация?
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-imitation-mouton-retourne. … e&pagesize=16
ето го въпросното яке
имам дънки, тениски и потници, пуловер и всичко ми е ок. Само се чудя дали това все пак като е връхна дреха трябва да е малко по-свободно и ще успея ли да го закопчея, тъй като бюста ми е малко по-голям. Или поне в БГ имам проблеми с него.

и следващата ми питанка е за това бебешко манто, има ли го някой и да сподели впечатления
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-a-capuche-en-suedine.aspx? … e&pagesize=16
и се чудя за номера, дали 81см или 86см. Дъщеря ми е в момента е 74см. Имам вече едно 86см за зимата, но е доста голямо.
Аз си поръчах 174 от това http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-active-wear.aspx?producti … e&pagesize=16, но в друг цвят естествено. Висока съм 174 и тежа почти 80кг Embarassed, но якето ми е дори малко широко. Е аз съм го мерила върху летни дрехи и смятам, че зимата с едно пуловерче отдолу ще е ок. Нямам голям бюст /97/, но те килата хич не са ми малко, така че ти прецени според твоите мерки.
И аз се интересувам от детските якета. Двоумя се между 74 и 81, така че някой ако има и от двата номера някакви дрехи, би ли ми казал дали е голяма разликата.

# 578
Танче може ли линк на маратонките-Пума и кой номер са вашите....... newsm78

# 579
  • В събота
От Пловдив-получихте ли си пратките от 29.06?Да не стане като в Стара Загора? ooooh!

Че какво е станало в Стара Загора? newsm78

# 580

Някой поръчвал ли е този бански? Предполагаемият въпрос за номерацията-умалена или не.
ще съм много благодарна ако някой отговори.

# 581
pepi7096 благодаря ти , сега ще я пусна отново ! И последен въпрос , как да изчистя кошницата след поръчката ?

# 582
И последен въпрос , как да изчистя кошницата след поръчката ?
Изчиства се автоматично  Peace

# 583
Май нещо правят?  Thinking
Дали утре ще пуснат нови цени или само така ми се иска!?

Двуумясе дали тази вечер или утре да пусна. Май ще изчакам за утре!

Момичета имам един ефект/дефект в кошницата. Преди кръглите цени бях си сложила едни пуловери, който бяха намалени, сега два от тях са в кръглите цени и са със завишена цена, обаче на мен в кошницата си ми ги дава налични, просто не им се вижда снимката, дали ще ми приеме поръчката така, със старите цени?
Или трябва да ги сложа на ново с кръглите цени.

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 16:18 от contesa

# 584
И аз се интересувам от детските якета. Двоумя се между 74 и 81, така че някой ако има и от двата номера някакви дрехи, би ли ми казал дали е голяма разликата.
Аз имам 81 и 86, но са летни дрешки. Имат разлика около 2 пръста. На сина ми по-добре стоят 81см, а той е 79см, но и другите му стават.

Общи условия

Активация на акаунт