LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 902
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 585
pepi7096 благодаря ти , сега ще я пусна отново ! И последен въпрос , как да изчистя кошницата след поръчката ?

По принцип като направиш поръчката, кошницата се изпразва автоматично. Ако не се изпразни, но нещата вече са ти в суивито, тогава маркираш продуктите в квадратчетата отдясно и натискаш отдолу supprimer

# 586
И последен въпрос , как да изчистя кошницата след поръчката ?
Изчиства се автоматично  Peace

А ако не се изчисти автоматично, какъвто проблем се получава доста често напоследък, първо провери дали нещата са в суивито и ако са там, можеш да си я изтриеш сама като маркираш всички продукти и натиснеш suрprimer

# 587
berina заповядай  Grinning http://www.laredoute.fr/vente-esito-cat-iii-trainer-junior-de-pu … 2&prodcolor=1
Нашите са номер 31 ,на етикета пише 18,6см ,бях поръчала черните,но се изчерпали и ми пратили белите ,дано синът ми ги хареса и да му станат  Tired

# 588
Момичета,някой получи ли вече от 03.07 ? Взех да губя търпение вече Sad

# 589
  • Пловдив
 знае ли някои дали нещата на MORGAN са уголемени,умалени  или си отговарят на номерата?
например тожа:http://redoute.fr/vente-blouse-a-carreaux-morgan-pour-taillissime.aspx?productid=324134174&documentid=555608&categoryid=33759972&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

# 590
Velesa, мерси много, аз до сега каквото съм поръчала ми е ок, но за връхна дреха се колебаех, май ще си го поръчам.
За бебешките, имам няколко жилетки 81см и едно дебело зимно палте 86см. Него ще го потърся къде съм го завряла и ако искаш ще измеря, но си е доста голямшко.
Зависи колко сантиметра е твоето дете, но ако клони към 80см, по-добре му вземи 86см според мен.

Djina, вчера взех от 2ри на митница.

duda123, имам МОРГАН отговарят си на номерата.

# 591
  • Пловдив
   Mirama много то благодаря  за бързия отговор bouquet

# 592
   Mirama много то благодаря  за бързия отговор bouquet

От линка ти видях, че става въпрос за Морган шити за Талисиме, но предполагам, че и те си отговарят.
Аз имам от нормалният Морган.

# 593
  • София
Искам да попитам някой дали е поръчвал от марките Найк, Адидас и Пума. И ако-да, моля да сподели впечатления. Малко ми се вижда странно маратонки на Найк да са 30 евра? newsm78

По-скоро дали има някой, който да не е поръчвал............имам "n" на брой маратонки и всички са ми перфектни  Peace

# 594
Още веднъж , благодаря   bouquet

# 595
  • До хладилника, който обичам
Интересен комплект за кукла-бебе + кукла бебе  Grinning
Ако си нямаше детето и едното, и другото, щях да се изкуша Simple Smile

# 596
Може ли някой да каже как мога да намаля това:
http://www.laredoute.fr/vente-paletot-ado-fille-court-uni-la-red … e&pagesize=16

# 597
Velesa, мерси много, аз до сега каквото съм поръчала ми е ок, но за връхна дреха се колебаех, май ще си го поръчам.
За бебешките, имам няколко жилетки 81см и едно дебело зимно палте 86см. Него ще го потърся къде съм го завряла и ако искаш ще измеря, но си е доста голямшко.
Зависи колко сантиметра е твоето дете, но ако клони към 80см, по-добре му вземи 86см според мен.

Аз се колебая между 74 и 81, защото тя сега е 70 см и 8 кг на почти 8 месеца, но до зимата не се знае. Гледам, че в таблицата с размерите дават 74 за възраст 1 година и тегло 9/10 кг, но ми се струва, че тя ще е повече, когато навърши годинка. Все пак не съм сигурна, но ако разликата между размерите е малка, ще се ориентирам към по-големия.

# 598

Аз се колебая между 74 и 81, защото тя сега е 70 см и 8 кг на почти 8 месеца, но до зимата не се знае. Гледам, че в таблицата с размерите дават 74 за възраст 1 година и тегло 9/10 кг, но ми се струва, че тя ще е повече, когато навърши годинка. Все пак не съм сигурна, но ако разликата между размерите е малка, ще се ориентирам към по-големия.

Задължително 81см тогава.
Дъщеря ми в момента е 74см, 8300кг и размер 74см и е точно, но за зимата връхна дреха според мен трябва да е следващият размер. А и до тогава има още 2-3месеца, така че взимай направо 81см.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт