LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 956
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 615
За това преди няколко теми имаше противоречиви мнения.Може ли някой да се включи и да каже каква е материята му,става ли за дъжд.....изобщо става ли за носене?:

Това в червено го взех през зимата за големия,доста е широчко, даже и на мен ми става, само дето ръкавите са ми къси. Платът е доста плътен, няма подплата. Нищо особено, за 6 лв бива, то май и тогава беше толкова. Още не го е обличал, понеже му е голямо, тъй че не мога да кажа за качеството нищо

# 616
Искам да попитам някой дали е поръчвал от марките Найк, Адидас и Пума. И ако-да, моля да сподели впечатления. Малко ми се вижда странно маратонки на Найк да са 30 евра? newsm78

Ако искаш си купи от Бг за 130 евра Mr. Green

# 617
  • София
Имам 1 Пума и 2 Адидаса от Ларедут и не виждам да са по различни от тези тук в БГ! Peace

# 618
Момичета, а къде са им обувките на тези хора  Simple Smile?
Аха видях ги  Peace. Та някой поръчвал ли е този бански пак да попитам :

# 619
# 620
Момичета, а къде са им обувките на тези хора  Simple Smile?

В "chaussures"...

# 621
Да, да... Видях ги, благодаря  Simple Smile.
А искам да питам някои от хората, които се занимават по-отдавна с този сайт - зимата дали се прави някакво намаление на зимните обувки, защото гледам сега няма намалени ...

# 622
Ако някой е поръчвал мъжки панталони за мъж с подобни размери, може ли да ми помогне? При талия 83/ 84 и ханш 100 номер 44 ли да поръчам?

# 623
Ако някой е поръчвал мъжки панталони за мъж с подобни размери, може ли да ми помогне? При талия 83/ 84 и ханш 100 номер 44 ли да поръчам?

взех на мъжа ми 40ти номер, точни са му.

# 624
А искам да питам някои от хората, които се занимават по-отдавна с този сайт - зимата дали се прави някакво намаление на зимните обувки, защото гледам сега няма намалени ...

Има намаления - през януари тези бяха 10 евро http://redoute.fr/vente-bottes-a-talon.aspx?productid=324125611& … e&pagesize=16

# 625

Има намаления - през януари тези бяха 10 евро http://redoute.fr/vente-bottes-a-talon.aspx?productid=324125611& … e&pagesize=16

Shocked Наистина? О, значи да се надявам, че и якенцата им биват намалявани, така ли?  Praynig

# 626

Ей, мерси много. Моя мъж, горкия, от 1воюлската поръчка получи 2 ризи, които са му огромни Grinning Същото щеше да стане и с панталона...

# 627
...  Shocked Наистина? О, значи да се надявам, че и якенцата им биват намалявани, така ли?  Praynig

Абсолютно всичко  Peace

# 628

Ей, мерси много. Моя мъж, горкия, от 1воюлската поръчка получи 2 ризи, които са му огромни Grinning Същото щеше да стане и с панталона...

няма защо. )))) на моят мъж му поръчвам за пуловери и тениски S. ))) Висок е 170см, 65кг, същите мерки за талия и ханш. )))

# 629
...  Shocked Наистина? О, значи да се надявам, че и якенцата им биват намалявани, така ли?  Praynig

Абсолютно всичко  Peace
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт