LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 913
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 630
Сега да попитам нещо. ))))
видях ето това хубаво якенце, има и 168ми размер, но ме интересува някой поръчвал ли си е връхна дреха, яке от детската номерация?
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-imitation-mouton-retourne. … e&pagesize=16
ето го въпросното яке.

PeaceАз съм си метнала едно 168 в тъмно кафяво в кошницата-смятам че ще ми е добре-170см съм-сега от друг сайт ще се оборудвам и с подобни "мечешки ботушки"и съм готова за люта зима Joy Hug

За това преди няколко теми имаше противоречиви мнения.Може ли някой да се включи и да каже каква е материята му,става ли за дъжд.....изобщо става ли за носене?:

Сина ми го има от пролетта и много си го харесва-бяхме го съчетали с камуфлажни панталони от същата разцветка и стана чудесен пролетно-есенен екип-за мен за парите си е повече от добро-особено за момче. Hug

# 631
teo_71, ами и аз ще рискувам, тези дни ще го пусна. ))) Надявам се да ми стане, а ако не - сестра ми е дребна и кльощава ако и хареса ще го носи. )))

# 632
Орхидея,Ню лаин   bouquet

ето  Pull tunisien rayé SOFT GREY Ref :8473145 за 8.72е

тук Pull col V intarsia LA REDOUTE CRÉATION Ref :9405810 за 6.22е

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 18:47 от contesa

# 633
Някой с френски да помага...плиййз  Praynig
Как да попитам франсетата защо са изтеглили  парите ми от картата, а нямам никакъв имейл от тях от 4-дена, а парите са изтеглени още същият ден  Rolling Eyes
Напоследък само проблеми имам с тях  #Cussing out

# 634
  • Къде ли не...
Някой с френски да помага...плиййз  Praynig
Как да попитам франсетата защо са изтеглили  парите ми от картата, а нямам никакъв имейл от тях от 4-дена, а парите са изтеглени още същият ден  Rolling Eyes
Напоследък само проблеми имам с тях  #Cussing out

Питай ги на английски, но не е задължително да имаш мейл.

# 635
Някой с френски да помага...плиййз  Praynig
Как да попитам франсетата защо са изтеглили  парите ми от картата, а нямам никакъв имейл от тях от 4-дена, а парите са изтеглени още същият ден  Rolling Eyes
Напоследък само проблеми имам с тях  #Cussing out

Ако в "Suivi de commande" си видиш поръчката, която си направила и кошницата ти е празнам всичко е ОК!

# 636
Имаше  един  ескимос като този на 3 евро  дали го има някой ,поръчах го  и сега май  ще е малък   ooooh!
http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-cocoon.aspx?productid= … e&pagesize=16

# 637
  • Хасково
Момичета, някой от вас има ли еспадрилите на Active Wear? Отговарят ли си номерата или са +1? Аз нося 39 по Бг и сега виждам, че единствените налични в момента са точно те, но не се решавам да ги поръчам. Ако някой ги има, моля да помогне да се ориентирам. Благодаря
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324098616&doc … e&pagesize=16
Цитирам себе си и отново моля, ако някой има информация как вървят размерите на тези еспадрили да я сподели с мен  newsm17 newsm17 newsm17

# 638
МерСедес , teo_71 , Благодаря  bouquet ,и аз го искам за камуфлажен панталон Grinning Hug

# 639
Имаше  един  ескимос като този на 3 евро  дали го има някой ,поръчах го  и сега май  ще е малък   ooooh!
http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-cocoon.aspx?productid= … e&pagesize=16

аз го чакам да пристигне този за 3евро, но съм поръчала малък, защото ми трябва за подарък
Ти защо се съмняваш, че ще е малък за зимата?

# 640
И моя ще е за подарък поръчах 71  дали ще стане за 4 месечно  newsm78 горе долу ,бебето сега се роди Laughing

# 641
  • into the blue
71 е горе долу за 9 м  Peace

# 642
 PeaceМоже ли линк към космонавта за 3 евро Hug

# 643
май е  изчерпан вече не го намирам  Thinking

# 644
Някой с френски да помага...плиййз  Praynig
Как да попитам франсетата защо са изтеглили  парите ми от картата, а нямам никакъв имейл от тях от 4-дена, а парите са изтеглени още същият ден  Rolling Eyes
Напоследък само проблеми имам с тях  #Cussing out

Twisted EvilАз никога отникъде не получавам мейли и оферти Crossing Arms Whistling-да чукам на дърво проблеми с поръчките нямам-само в ибей са супер редовни та чак досадни с имейлите  Close

Общи условия

Активация на акаунт