LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 902
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 780
  • София
vicks, страхотна е! Взех я за дъщеря ми, стои разкошно. Обожавам подобни дрехи, с които децата изглеждат деца.
Благодаря  Hug   bouquet
А като размер кой би ми препоръчала 138 или 126  Rolling Eyes дъщеря ми е около 130.

# 781
  • под дъгата
Моля ако някой има от този панталон 40 номер и +/- един размер да ми даде размери и отзиви.
В поли влизам 40, но панталон досега не съм си уцелила да ми е точен  #Crazy

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-a-pont-femme.aspx?product … tegoryid=48583634

Привет Simple Smile И аз се интересувам за същия панталон-отговарям на номер 42,но незнам дали няма да ми е малък newsm78 .Аз и потника смятам да поръчвам,но и там имам колебания за номера newsm78 .Питах във форума,но нямам отговор за сега.Ако разбереш нещо пиши ми моля те  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 782
Дъщеря ми е висока към 122 и й взимам 126. Таман й е. На твоята 126 сигурно ще е малко, 138 вземи по-добре.

# 783
Julie а да не би дрехите по магазините тук да са на реалните си цени? Или пък тези в редута? Има хора с различни възможности и не всеки търси евтинкото, нито пък го интересува дали евентуално няма да е прецакан.

В България нищо не е на реалната си цена, щот сме овце и се примиряваме. Не става въпрос за търсене на евтини стоки, става въпрос за морал. В Ла Редут смятам, че доста от нещата са много близо до реалните си цени, за разлика от България.

# 784
  • Все на втория етаж
Момичета да попитам, като си взимате пратките от пощата , искат ли ви подпис? Обикновенна или препоръчана се води? Защото на мен ми искаха подпис, но последните две ми казаха, че се водили обикновенни и не са записани като получени никъде.... Shocked

# 785
Иренка,  Shocked
Винаги се подписвам, независимо дали е за малки пратки или митнически известия.

# 786
За акаунтите и картите.
Пазарувам от 1акаунт и с 3карти, не ми е правело проблем до сега.

За пощата и подписите, когато колетите ми са под 2кг се подписвам в една книга, където пишат номер на пратката, от къде е изпратена името и ЕГНто ми. Когато са над 2кг си попълвам една бележка и тя остава в пощата.

И сега един проблем при мен, направих вчера поръчка, няколко неща, веднага ми се отрази в суивито, пратиха ми и потвърдителен имейл.
После реших да пусна още една, но възникна някакъв проблем с картите и се отказах. Няма нищо отразено в суивито.
Днес ми пристига ето този имейл: Nous vous remercions pour votre commande passйe sur laredoute.fr le 23/07/2008.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services. Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages.
Че щели да се свършат по-късно с мен, за да потвърдя не знам какво си.
Да се притеснявам ли сега, или не, тъй като поръчката ми все пак е отразена в суивито, а другата изобщо я няма (демек не съм я направила).

# 787
И моя ще е за подарък поръчах 71  дали ще стане за 4 месечно  newsm78 горе долу ,бебето сега се роди Laughing

Изобщо не се притеснявай. Аз купих такъв, но когато беше около 9 EUR, № 74. Огромен е. В смисъл според мен си отговаря на номера. Али в момента е 4 месеца, 6850/63 см и определено й е доста голям. А за зимата ще и е точен.
Ако имаш време  качи една снимчица в действителност да го видим   bouquet

# 788
Днес някой взе ли колети от Пловдивската митница? Изчака ми се чакането!!!!!

# 789
  • София
Дъщеря ми е висока към 122 и й взимам 126. Таман й е. На твоята 126 сигурно ще е малко, 138 вземи по-добре.
Още веднъж   bouquet. 138 ще е, като се има в предвид, че това лято няма да може да се носи много...
 И от мен малко offtopic
По темата с надутите цени в България, изпаднах в ужас  #Crazy като разбрах, че за униформа в училищото на дъщеря ми искат около 100лв тази година. Миналата ги взехме по 25-30тина лева Thinking, ама вече тръгва да и окъсява  ooooh!
Пък да кажеш, че е от някакви хубави качествени платове  #2gunfire.
А и училището не е частно Naughty, просто кварталното училище...Нямам думи за 100лв от Ларедут ще я заредя с дрехи за два сезона

# 790
  • Все на втория етаж

За пощата и подписите, когато колетите ми са под 2кг се подписвам в една книга, където пишат номер на пратката, от къде е изпратена името и ЕГНто ми. Когато са над 2кг си попълвам една бележка и тя остава в пощата.

М да, за същото говоря, пишеше Франция, номер пратка и аз като отивах пиша - лично, дата, ЕГН и подпис.
Последните две поръчки, които взех от 01.07. ми ги дадоха просто ей така...те ме познават де, но как мога да разбера франсетата препоръчана или обикновенна я пращат и изобщо възможно ли е? Затова питам само при мен ли е тази промяна? Защото преди ми искаха записване в книгата. Rolling Eyes

# 791
  • София
Па попитам за тези дънки - разликата дали е само в дължината?
За едните разбрах, че са плътни, дали другите не са тънички  Flutter
и тези
(картинките са линкове)
Да си повдигна пак въпроса   bouquet

# 792
Па попитам за тези дънки - разликата дали е само в дължината?
За едните разбрах, че са плътни, дали другите не са тънички  Flutter
...
(картинките са линкове)
Да си повдигна пак въпроса   bouquet

Разликата е в дължината

# 793
Пазарували ли сте бижута от тук?  http://www.maty.com/page.aspx?ref=redoute

# 794
  • гр. София

militza, аз реших, че е от изкуствената материя, но може и да бъркам  newsm78 а още не съм използвала от тези машинки за почистване на топчетата да видя до колко ще ги изчисти...
[/quote]
Поръчвам я пък ще видим, за тези пари от тук мога да купя само някяква блузка.
Малко излизам от темата, но аз ги чистя със самобрасначка тези "бобчета", ако ти се занимава, само трябва да е на нещо равно, за да не закачиш нещо от материята.

Общи условия

Активация на акаунт