LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 714
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 870
mama Bobo - аз взех 98/106 - Л,но размери малко по-късно ,че сега да не събудя малката.А тази и аз я взех 180 и мъжа ми направо плува в нея,та отиде за един приятел,но определено мисля ,че е уголемена,и основно  ръкавите са доста широки Grinning / информативно мъжа ми е 174-175 см и до сега каквото съм му взимала 180 му е било добре,че има малко коремче , а тази наистина му е огромна  Mr. Green/

о супер, зна4и за моя е ок той е 185 см мисля Hug

# 871
По европейската номерация неговите са №19,5 и стелката пише че е 10см.иначе не мога да ги премеря.

# 872
Je verifie et je valide ma commande - какво ще рече? Някаква проверка за плащането? От къде може да се следи статуса на поръчката? Благодаря!

Прочети 1-вият пост и Сайта на Финти.
Използвай и преводач, линк към който има в 1-вия пост.
Ще ти е доста по-лесно. И доста ще ти помогне.
А това, за което питаш - е да си потвърдиш поръчката.
Суиви де команде е мястото, където можеш да видиш дали ти е фактурирана, приета или не. Но не можеш да я следиш.

# 873
момичета сега имам проблем влизам в кошницата и искам да мина на втора стъпка и изобщо не се получава ( имам 29 артикула в кошницата дали това е причината ) ?

# 874
  • София-Младост
момичета сега имам проблем влизам в кошницата и искам да мина на втора стъпка и изобщо не се получава ( имам 29 артикула в кошницата дали това е причината ) ?
Махни 4 и опитай отново.

# 875
Имам предложение: да измерим в сантиметри различни дрехи, по номера, вид, марка и да ги сложим към списъка от първа страница, така  АКО ЧЕТЕМ ще е още по лесно пазаруването

Абсурдно е. Ла Редут имат повече от 70 хиляди артикула. А пък и вече ми направиха забележка, че първият пост е твърде голям. Затова и линковете към старите теми са една до друга, а не една под друга.  

# 876
  • В събота
Tikvichka,на линка,който си дала на синята блузка с ципчето се вижда р-р 116/124.Него ли поръча,ако да-моля те за размери Praynig?
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7015828&Size … ue&ksource=-1
Ето:
дължина от рамото до долу - 73
ширина - 52...
Опс, ширината е 59

# 877
  • Пловдив
Момичета някой има ли от тези мъжки кецове?Дали си отговарят или евентуално размера на стелката на 42/43 номер?

За тези съм сигурна,че са коментирани в някоя от предишната тема,но не помня-отговарят ли си?Ако няко има размер на стелка 39/4 номер,ще съмму много благодарна!

# 878
Днес си взех колета от 3юли, обработен е на 15 юли, а е пристигнал Бг на 21, 3 дни се е мотал докато стигне до мен. Поръчката ми беше малка-чаршафи, бельо, чорапи, нищо необсъждано.

# 879
За тези съм сигурна,че са коментирани в някоя от предишната тема,но не помня-отговарят ли си?Ако няко има размер на стелка 39/4 номер,ще съмму много благодарна!

За тези имам спомен, че преди време някой ги беше пуснал в продавалника, но в лилаво и пишеше, че си отговарят, спомням си го, защото бяха 38ми номер и аз се бях наредила за тях.

# 880
  • В събота
И все пак някой от Стара Загора или Казанлък да е получил поръчка от 3 юли? Просто ми се вижда странно да получа от 4-ти, а от предния ден - не....

# 881
  • Пловдив
Delka ,благодаря   bouquet
Остана да разбера за мъжките кецове.Много ми се иска да поръчам нещо свястно за мъжа ми,че и да му става.Така няма да ми се присмива,че все вися на компютъра и проверявам пощата по 5 пъти на ден за известие Laughing

# 882
в Бургас от коя дата получавате днес?

# 883
  • Beyond the Frontiers
Аз имах тези в черно - това съм писала в обявата номер 38, но не отговарят, стелката е 24.5 см http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=255867&cat=46 снимки

# 884
  • Някъде там...
Мацки получих си поръчката от 8.07. Тръгнала е на 16.07 от Франция , тук е обработена на 21.07 в 17 часа Simple Smile И чак днес е получих Simple Smile

Ето моите покупки, там съм дала и описание на всичко Simple Smile
http://www.mimm.snimka.bg/album.php?album_id=267138

Общи условия

Активация на акаунт