LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 688
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 915
  • Sofia
аз също ги взех за мойта щерка,но крачето й е по-широко и няма да може да ги носи така,че заминаха в Продавалника

# 916
  • София
за гуменките и продавалника - не помня колко струваха, но вчера си взех същите от продавалника за 9 лева.
+ това, жената може да е пуснала само гуменки /или тях и още 1-2 неща/ в поръчката си и да иска да си избие доставката.
не съм възмутена  Wink

аз не съм съгласна, тя може да иска с всеки артикул да си избие доставката, и да казва че са от различни поръчки Mr. Green, все пак тези конкретно струваха мисля 0,60 цента. Къде са 0,60 цента, къде са 10лв Mr. Green. Но както и да е, темата не е за това. Просто се възмутих като видях обявата
Не съм чела нататък, стигнах до този пост. Та искам да отговоря, че точно един ден преди центовите цени, аз ги взех същите гуменки за 6 евро, а сега са 3, а преди това бяха 20 и нещо.
Всеки да си прави сметка сам дали го устройва цената или не. Какви са тези стрелящи човечета? newsm78

# 917
tina77   bouquet Да използвам да кажа,че доста се посмях с тапетите  Joy - чудиш се кой е дошъл у вас да си направи снимките,а?   Mr. Green

mama Bobo - ето размери на синята блузка с ципчето Л - рамене - 42 см,под мишниците - 52 см,дължина - 67см,дължина на ръкава - 63 см,дълж. на ръкава от мишницата - 50 см.

# 918
Момичета, възникна сериозен проблем и моля за помощ!Имам 2 поръчки от ЛаРедут, едната на 13.07, другатан 15.07., едната ж размер на 80 и няколко Е, а другата за 30 и няколко Е.Сега изведъж в транзакциите ми се появява още една сума в размер на 160 и няколко Е Shocked , а не съм пазарувала повече.Транзакцията е извършена на 22.07.Моля ви помогнете ми.Кажете ми какво да правя и какво да пиша на редутците.

# 919
Момичета, възникна сериозен проблем и моля за помощ!Имам 2 поръчки от ЛаРедут, едната на 13.07, другатан 15.07., едната ж размер на 80 и няколко Е, а другата за 30 и няколко Е.Сега изведъж в транзакциите ми се появява още една сума в размер на 160 и няколко Е Shocked , а не съм пазарувала повече.Транзакцията е извършена на 22.07.Моля ви помогнете ми.Кажете ми какво да правя и какво да пиша на редутците.

Ти сигурна ли си че сумата е дръпната от Редутците?

# 920
Вчера си взех поръчките от 01.07 и 02.07 от митница.
Бяха центовите цени и всичко са ми изпратили  Mr. Green
Предоволна съм, особенно от обувките и форумските чаршафи. Иначе всичко е страхотно  Mr. Green

Ето реални снимки

# 921
Ами така мисля, защото пише REDOUTE AUB VAD 57 RUE DE BLANCHEMAILL на транзакцията.Направо съм в шах.Нищо не сме пазарували от никъде, особено пък на тази дата.Вече им писах, но отговор днес не очаквам.Обадихме се и в банката, но и оттам нищо не казват.Не знаели!!!Щели пак да се обадят.Направо незнам, а сумата хич не е малка, за да мога да я преглътна.

# 922
  • The point of no return
- Някой да го има, ако може реална снимка и размери Praynig

- А за това, не си спомням дали беше писано вече Crazy

# 923
Haze а какво пише в Суивито - имаш ли там някаква поръчка от тази дата?И някой друг освен теб знае ли номера на картата ти ?Или да си ползвала друг компютър да пуснеш поръчка? - В смисъл дали някой не е поръчал с твоята карта,защото от личен опит зная /както и другите ще потвърдят/,че французите са изключително коректни  Rolling Eyes

# 924
Ами така мисля, защото пише REDOUTE AUB VAD 57 RUE DE BLANCHEMAILL на транзакцията.Направо съм в шах.Нищо не сме пазарували от никъде, особено пък на тази дата.Вече им писах, но отговор днес не очаквам.Обадихме се и в банката, но и оттам нищо не казват.Не знаели!!!Щели пак да се обадят.Направо незнам, а сумата хич не е малка, за да мога да я преглътна.

А в сюивито провери л;и си ( за всеки случай.... )?

# 925
Проверих и в суивито и си ми седят само двете поръчки.От банката сега пък казват, че било осчетоводяване.Пише че е в евро, пък тази по телефона казва лева, изобщо...Ще изчакам до утре и ако всичко е наред ще изпратя на французите извинителен мейл.Стискайте палци да няма проблеми.Мерси за бързите отговори.

# 926
Haze за коя банка става въпрос?

# 927

Здравей! Наистина е неприятно това, което се е случило, но обади се в твоята банка и поискай да ти брокират картата, докато не се разбере от къде е тази операция на 22.07 и поискай извлечение за целия месец. Имаш ли sms-известяване? Сумата е прекалено голяма дори и за сбора и лихвите  newsm78 Или е грешка на твоята банка, или ти точат картата. Поискай да ти я блокират и си искарай нова!
Когато ти дадат извличението поискай да ти посочат на тази дата или на педходната-следващата, банката получател и името на получателя-това винаги излиза при извлеченията или на движенията на картата. Ако ти кажат, че не можело-лъжат.

Успех и стискам палци  Hug

# 928
днес си взех поръчка от 02.07. с тези маратонки страхотни са не съжалявам че ги поръчах

# 929
Здравейте,

за пръв път пазарувам от LaRedoute  и не разбирам грам френски Rolling Eyes
Получих следното съобшение по ел поща:

Confirmez votre commande avant qu’il ne soit trop tard !

Lors de votre dernière visite, vous avez créé un panier contenant un ou plusieurs articles.

Le délai de celui-ci arrive à expiration… il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

N’attendez plus, confirmez votre commande et profitez des soldes sans compter !

Дали някой от вас ще може да ме ориентира за какво става въпрос Sad

Мноого ще съм ви благодарна

Общи условия

Активация на акаунт