LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 704
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 930
  • into the blue
А някой дали има тези:

# 931
  • Beyond the Frontiers
дали има вече получили тези обувчици? Как са като размери?

# 932
  • София
Здравейте,

за пръв път пазарувам от LaRedoute  и не разбирам грам френски Rolling Eyes
Получих следното съобшение по ел поща:

И аз не говоря френски, освен устен, но преводачът каза, че искат да си валидираш кошницата. Стандартен мейл, дори да ти е празна кошницата. Чети 1ва страница.  Peace

# 933
Здравейте,

за пръв път пазарувам от LaRedoute  и не разбирам грам френски Rolling Eyes
Получих следното съобшение по ел поща:

Confirmez votre commande avant qu’il ne soit trop tard !

Lors de votre dernière visite, vous avez créé un panier contenant un ou plusieurs articles.

Le délai de celui-ci arrive à expiration… il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

N’attendez plus, confirmez votre commande et profitez des soldes sans compter !

Дали някой от вас ще може да ме ориентира за какво става въпрос Sad

Мноого ще съм ви благодарна

Подканват те да си потвърдиш кошницата т.е. да направиш поръчка.

# 934
Благодаря,

и аз предположих нещо такова, но като си вляза в кошницата тя е празна, а бях поръчала 4 артикула. Rolling Eyes

# 935
  • Перник
elku - elena би ли дала линк към детските обувки. Търся ги цял ден и не мога да ги открия.   bouquet

# 936
днес си взех поръчка от 02.07. с тези маратонки страхотни са не съжалявам че ги поръчах

desita1234  може ли линк, или са то центовите поръчки newsm78
кой номер са твоите и дължина на стелката

# 937
обувки моля:
ето, слагам ги един до друг за сравнение:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8041075& … ue&ksource=-1
и
http://www.laredoute.fr/vente-bottines-a-lacets.aspx?productid=3 … tegoryid=48241677
аз лично не откривам разлика, освен в цената  newsm78

а за номера - имахме 21 номер. по това време камен носеше 20ти и буквално плуваше в тях.
обаче това не ми попречи сега да поръчам 28ми за петра, която носи 26ти  Mr. Green

# 938
"И аз не говоря френски, освен устен, но преводачът каза, че искат да си валидираш кошницата. Стандартен мейл, дори да ти е празна кошницата. Чети 1ва страница."

Прочетох 1ва страница и съм сигурна, че при поръчката преминах през 4те етапа. След това дори получих потвърждение от тях за поръчаните артикули и цените им.

Затова ми е много странно, че пак искат потвърждение. Още повече, че в момента кошницата ми е празна и бутонът за валидация съответно не е активен.

# 939
  • Sofia
wb видях в албума ти тези ботуши http://www.laredoute.fr/vente-bottes-femme-rip-curl.aspx?product … b&prodcolor=1
,  кой номер са твоите.Аз нося 41-ви номер, но някой ларедутски 42-ри, тези как са с номерацията, отговарят ли?    bouquet

# 940
Тези писма са стандартни и ги изпращат периодично на всички. Всеки ден почти има по някой, който моли за превод на въпросното писмо. Направо ви се чудя, момичета  Shocked Хем не знаете френски, хем явно и други езици, защото преводачите превеждат перфектно от френски на руски и английски, хем не четете темата редовно... как изобщо поръчвате, насляпо ли?  newsm78 Въпросът ми е реторичен.

# 941
Момичета, аз пак да ви занимая с моя проблем . Ако някой има повече опит моля да сподели  .
Както вече ви писах имам направена поръчка от центовете на 01.07 за 11,6 Е и отделно 5% и доставка 5Е. Не съм ползвала код. Сумата беше блокиран на деня и на 04.07 осчетоводена. И на 22.07 получих мейл че ми е отказана поръчката . Писах на сервизния мейл и Сабине ми отговори , че не знае защо е отказана поръчката и ще ми възстановят сумата от 11,6Е с ваучер . А таксата от 5 Е няма да ми върнат. Възможно ли е това и как няма да знаят защо е отказана доставката. И друг път съм пазарила като досега не съм имала проблеми.
Моля да ми помогнете !  Praynig

# 942
dibijo не са от центовите поръчката ми е от 02 ето ти линк
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-fitness-duramo-par-a … e&pagesize=16

# 943
  • В офиса

Хи-хи, ами основната разлика освен цената е, че при първите малките номера са Disponible immédiatement, а при вторите Épuisé. Замислих се, дали пък да не взема на моята госпой'ца, която в момента носи 30 номер, един чифт. Та, моля за потвържнение - са ли леко уголемени, или не.  Sunglasses

# 944
  • The point of no return
Някой да е плащал с дебитна Мастеркард на ОББ - пратих е-мейл на LaRedoute  , отговориха ми че може, но да попитам и Вас за по-сигурно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт