LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 660
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 975
  • София
момичета сега имам проблем влизам в кошницата и искам да мина на втора стъпка и изобщо не се получава ( имам 29 артикула в кошницата дали това е причината ) ?
Махни 4 и опитай отново.
не става оставих 23 артикула и пак НЕ #Cussing out бутона направо е неактивен #2gunfire

Копирам от 1-ва страница :
Имате в кошницата 2 или 3 артикула, под които пише Article Personalise. Те са се получили, след като сте им сменили размера или цвета.
За да решите проблема, трябва да ги извадите от кошницата и след това може да ги добавите отново с желания размер и цвят.

Златна си! От 2 дни се чудя и мая къде е ключът от бараката  ooooh!
Много благодаря!

# 976
  • от точка К до точка С и обратно
Момичета, има ли някоя от вас, която вместо обичайните подаръци към поръчката, въведени с код,  е получила продукт от сайта на редовна цена? Как процедирате в такъв случай?

# 977
За желаещите: размери на яке, 168 размер от детската номерация:
дължина - 64;
ръкав - 65;
ширина при бюста - 51;
ширина при талията - 48;
ширина на ластика - 37.

# 978
Момичета, има ли някоя от вас, която вместо обичайните подаръци към поръчката, въведени с код,  е получила продукт от сайта на редовна цена? Как процедирате в такъв случай?

Какво ще рече "продукт от сайта на редовна цена"? Фактурирали са ти подаръка така ли?  newsm78

# 979
elku - elena аз взех такива уж за приятели,но не ги харесаха та останаха за нас с надежда,че ще й стават на Нели в точния сезон,защото са н.25.Доколкото мога да измеря стелката е 17 см,а подметката от вън е 18.От варена кожа са ,не са много меки,но пък са здрави обувки,освен това както се вижда са и шити.Жалко,че нямаше нашия номер/докато се наумувам свършиха/,а за догодина да видим тези дали ще ги носи  Laughing Иначе мисля точно в тема 70 бяха обсъждани много и с размери за различните номера  Peace- ето ги и пак

П.П. Сега намерих един цитат,който съм си копирала,но незная на кого е -
Цитат
номер 22
стелката отвътре - 14 см.
отвън - 16 см.

# 980

Какво ще рече "продукт от сайта на редовна цена"? Фактурирали са ти подаръка така ли?  newsm78

Да, подаръкът е фактуриран, отметнат е на фактурата като изпратен, но в колета вместо него има продукт на много по-висока стойност, който никога досега не е влизал в нещата, които са изпращали като подаръци, защото е доста скъп.

# 981

Да, подаръкът е фактуриран, отметнат е на фактурата като изпратен, но в колета вместо него има продукт на много по-висока стойност, който никога досега не е влизал в нещата, които са изпращали като подаръци, защото е доста скъп.
А парите дръпнали ли са ти ги?

# 982
[/quote]

Дръпната е сумата, която включва това, което съм поръчала, нищо повече. Навярно е станало объркване от френска страна. Не зная как да процедирам оттук нататък, защото де факто французите са ощетени с изпратената от тях непоръчана от мен стока, а аз - с неполучения подарък.

# 983

Дръпната е сумата, която включва това, което съм поръчала, нищо повече. Навярно е станало объркване от френска страна. Не зная как да процедирам оттук нататък, защото де факто французите са ощетени с изпратената от тях непоръчана от мен стока, а аз - с неполучения подарък.

Я черпи една бира по този повод...  Laughing

Тез обущета някой дали ги получи вече?

# 984

[/quote]
Грешката си е тяхна  Thinking  Може пък подаръка да не е бил наличен и да са го заменили

# 985
tenderly какво означава "на доста по-висока стойност"? Подаръците нали затова са подаръци - не се заплащат  newsm78 .А ти просто имаш нещо в повече в поръчката от това,което си поръчала и съответно си го платила...така ли?Ти използва код и вместо подаръка от кода имаш нещо друго в колета?Такова нещо мисля се беше случило на едно момиче дори от Варна - това е от БГ и от пощенските служители - отворили са харесали са си нещо от твоя и за да не се разбучиш са ти сложили от друг колет нещо марково....така ли е?На нея мисля беше писала ,й бяха сложили разни неща Адидас и Пума  но момичето се притесняваше,че е поръчка за приятелката й , ако не ме лъже паметта newsm78

# 986
  • някъде там
tenderlyКакво са ти сложили?
Я дай снимчица за любопитните  Crazy

# 987
Az пък вече си харесах тези дънки от новите , и започнах да мечтая за зимните намаления.

# 988
Поръчах с дебитна карта Виза електрон на Алианц, има и дадох и 3цифрения код. Дали някой е поръчвал с такава?

Аз поръчвам с карти на Алианц, и с МастърКард и с Виза Електрон съм пробвала и е ОК  Peace

# 989
би ликазал някой размери на тия мъжки бермуди:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9542736& … ue&ksource=-1
и
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9544607& … ue&ksource=-1
филков е 185, 75 кила, слаб и грацилен. носи дънки 31, костюми 50, ризи 41-2. тия франсета не моя ги разбера какво ми пишат. моля, кажете къв размер ще му прилегне?

Общи условия

Активация на акаунт