LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 588
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Бургас
Mirama, дънките с ниска талия ли са?

# 1 066
А някой има ли тези панталони http://www.laredoute.fr/vente-knickers-femme-pur-coton-taille-de … tegoryid=48583632 ?
Интересуват ме размерите на 34 или 36 н-р? Praynig

# 1 067
  • Варна
момичета, моля за малко помощ пак  Praynig
с тоя чек се вкарах в приключение не че е за много пари, ама все пак.... определено не успявам да въведа номера в сайта при поръчка, изписва ми че няма нещо си
Vous ne possédez pas d'avoir ou de bon d'achat pour ce compte client
... французите изобщо не отговарят на запитванията ми  #Crazy а от банката ми казаха, че можело и чека да няма покритие  #Shocked и затова да не го приема системата  Sick
може ли някой, който е получавал чек - да ми каже дали изглежда така  http://www.fotovisia.com/r.php?d_id=53654
МЕРСИ!!!!
С чек не може да се пазарува директно в сайта. Само с ваучер. Прочети 1ва страница.

# 1 068
Mirama, дънките с ниска талия ли са?

стигат ми до пъпа, според мен са с нормална талия.

# 1 069
За срещите- да ги направим регионални.
Аз от Павликени, мога да се замъкна до Търново или Плевен, но до София или морето, не мога, че няма кой да гледа дечурлигата за повече от няколко часа. Макар че ако са на градина и ясла, може и да нагодя нещата.
Демек и аз искам среща  Grinning

Впрочем, незнам дали се сещата, на 01,07 бях пуснала една по голяма поръчка с код, скоро след като я пуснах, в Сувито ми излезе колона в опция за анулиране на всеки артикул. По мислих че кода не ми приемат и искат да си анулирам поръчката, и я анулирах. Така ме беше яд! Всичко беше само центови цени. И днес получих същия колет, но само с една единствена блузка за 0,60е, без подарък, без нищо друго, но пък с доставка 5е  Mr. Green Така че да знаете нищо не анулираите. Те да си ги анулират.

# 1 070
Момичета, надявах се да ви "почерпя" днес с малко снимков материал поне от пратките от 5-ти, но все още нищо не съм получила.  Sad
Затова ви черпя виртуално с торта и шампанско.  Grinning Днес навършвам 30.  Sunglasses

# 1 071
  • Разпиляна във въображението
Честито Сън. Пожелавам ти вечно пълна карта за пазаруване ( в тон с темата). Иначе много здраве и късмет

# 1 072
  • Sofia
Честито!Да ти завиди човек за годините,ние старшите какво да кажеме Mr. Green

# 1 073
  • София
Честит Рожден Ден
Щастие,Късмет и Любов

# 1 074
  • на село
момичета, моля за малко помощ пак  Praynig
с тоя чек се вкарах в приключение не че е за много пари, ама все пак.... ....
може ли някой, който е получавал чек - да ми каже дали изглежда така  http://www.fotovisia.com/r.php?d_id=53654
МЕРСИ!!!!

А прочете ли в първия пост как се процедира с чековете, никъде няма да въвеждаш никакъв номер.

Това, което си показала /макар, че не се вижда много добре/ е точно чек, аз съм пазарувала с такъв.

Sun -Честито! Жива, здрава и много и само успешни покупки!

# 1 075
  • София
Sun,честит рожден ден    bouquet.Пожелавм ти пълни карти и спорни покупки Laughing.Бъди жива и здрава   bouquet

Момичета,при мен сайта въобще не работи от сутринта newsm78.

# 1 076
  • Пловдив
дано ги получим скоро, пратиха ми отговорче на моето запитване че е пуснат на 09.07, така че ще чакаме, изглежда пратката от 03.07 е позабавена  newsm78, никой не е писал че е получил от тогава

Аз получих вчера поръчката от 02.07. и 04.07. на митницата в Пловдив. Peace

# 1 077
  • на село

Момичета,при мен сайта въобще не работи от сутринта newsm78.

При мен си работи, дори сега успях да пусна една малка поръчка.

# 1 078
дано ги получим скоро, пратиха ми отговорче на моето запитване че е пуснат на 09.07, така че ще чакаме, изглежда пратката от 03.07 е позабавена  newsm78, никой не е писал че е получил от тогава

За Пловдив и от 3 и от 4-ти вече си ги получих! Peace

# 1 079
Аз съм от Пловдив и си чакам една поръчка от 04.07. Имах две поръчки от тази дата, едната я получих.
Да попитам: 1 панталон, 1 блуза, 1 чифт обувки, 1 тренч /подаръкът на Тайисиме/ и няколко сутиена сигурно ще минат 2 кг, нали?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт