LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 613
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 080
  • DE
И аз искам да се включа в срещата. Само кажете къде ще е!!

# 1 081

Да попитам: 1 панталон, 1 блуза, 1 чифт обувки, 1 тренч /подаръкът на Тайисиме/ и няколко сутиена сигурно ще минат 2 кг, нали?  newsm78

На кантар си, може и да не минат 2 кг, тренчът е лек (ако е този, за когото си мисля). Търси си я и на двете места.

Sun, Честит рожден ден и от мен! Дълъг живот и здраве на теб и твоето семейство, много парички в картата и мноооооого сполучливи покупки ти желая!

А за срещата, щем не щем, толкова сме много вече, че ще се срещаме, даже и без предварителни уговорки. А като се познаем по дрешките, може да започнем да се запознаваме и иначе  Mr. Green

# 1 082
  • някъде
Хайде и аз  Peace за среща!

# 1 083
Взех си от 7.07 поръчката-супер доволна съм. И банския съм си нацелила, супер качествен,  малко горнището ми е голямо, ноо съм доволна. Все пак е намален от 48Е на 4,80Е и тук няма как да си позволя да си купя. Ще потърся линк, препоръчвам го  Peace

Ето го, но с друга цена.

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 11:57 от Atrakcia

# 1 084
Sun, честит рожден ден!   bouquet Много любов, щастие, късмет и успешно пазаруване!
Да питам нещо - имам една поръчка под 10 евро от 27.06, парите са блокирани, но не са изтеглени все още. Нямам мейл, че я отказват. Скоро им писах на франсетата и ми отговориха, че имам две поръчки от 27-ми /така е наистина/ и двете били изпратени. Едната си я получих отдавна, а за тази под 10 евро  дали наистина са ми я изпратили? Как мислите? Горе-долу следя темите, но извинявайте, ако все пак подобен проблем е бил обсъждан!  bouquet

# 1 085
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 1 086
  Момичета, ако още не сте открили как действа 15евро от новата колекция - ето какво направих - продукта трябва да е на минимална стойност 20-30 евро. Така че от тях да махнат 15 евро. Ако е под тази стойност - напр. 5 евро няма как от тях да махнат 15, нали така.
  Аз пробвах с много продукти - накрая пуснах за едни мъжки гащета за 23 евро \защото са това което ни трябва\ и не ми се щеше да пускам за нещо, което не ми е нужно или ще бъде драстично намалено по-късно. Накрая на фактурата ми изписа минус 15 именно за тези гащи, а останалите продукти в кошницата си останаха каквито са със тяхното си намаление.

# 1 087
  • София
SUN, честито !   bouquet

И аз съм за срещата, ама някъде в София и след като си получа кафявичкото сакенце Mr. Green

# 1 088
  • София
Момичета, моля ви ако някоя от вас има тази чанта и не й допада съм готова да я купя Praynig Много ми харесва Sad

# 1 089
момичета, моля за малко помощ пак  Praynig
с тоя чек се вкарах в приключение не че е за много пари, ама все пак.... ....
може ли някой, който е получавал чек - да ми каже дали изглежда така  http://www.fotovisia.com/r.php?d_id=53654
МЕРСИ!!!!

А прочете ли в първия пост как се процедира с чековете, никъде няма да въвеждаш никакъв номер.

Това, което си показала /макар, че не се вижда много добре/ е точно чек, аз съм пазарувала с такъв.

Точно така, това е чек, а не ваучер и с него не можеш да пазаруваш онлайн.
Току що им върнах един чек с молба да ми пратят ваучер, ако се интересуваш от процедурата пиши на лични.

# 1 090
Момичета, моля ви ако някоя от вас има тази чанта и не й допада съм готова да я купя Praynig Много ми харесва Sad

Виж в темата за кодовете, там някоя беше споменала, че не е харесала чантата и ще я мята към продавалника.

# 1 091
някой дали си е купувал такава ризка? на 38 или 40 размер ме интересуват точно размерите около бюста и около талията
за гръдна 93 номер 40 или 42 да поръчам  Rolling Eyes  newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-raye.aspx?productid=3241 … tegoryid=23109815

# 1 092
от Бургас някой да си е получил поръчката от 08.07

# 1 093
Имаше една жена която беше взела 192 екип на Адидас червения вариант и търсише да го смени с някой за 186 ,ако иска да ми пише ние получихме 186 ,но е малко за нас ooooh!
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-adidas.aspx?productid= … e&pagesize=16
От Ямбол взех от 08.07

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 13:07 от erita

# 1 094
  • София
някой дали си е купувал такава ризка? на 38 или 40 размер ме интересуват точно размерите около бюста и около талията
за гръдна 93 номер 40 или 42 да поръчам  Rolling Eyes  newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-raye.aspx?productid=3241 … tegoryid=23109815

Аз я имам отдавна, но най малкия размер 34- ти и е на границата да ми е малка, при условие че съм много дребна, а бюста ми почти го няма. Незнам нататък обаче номерата как се развиват. Ако мислиш че ще ти е от полза 34 ти размер да я премеря?

Общи условия

Активация на акаунт