LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 592
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 095
някой дали си е купувал такава ризка? на 38 или 40 размер ме интересуват точно размерите около бюста и около талията
за гръдна 93 номер 40 или 42 да поръчам  Rolling Eyes  newsm78

С гръдна 96 взимам 38-ми номер.

# 1 096
от Бургас някой да си е получил поръчката от 08.07

Сега майка ми е в пощата и каза, че имало колет за мен, а аз чакам от тази дата, така че до половин час ще ти кажа от коя дата е Peace

# 1 097
  • София
Може ли някой да каже дали си отговарят на номера и ако може размер на стелката за 21 и 22 номер. Praynig

# 1 098
  • София
Добро утро,
Вчера сутрин най-накрая си взех 1- юлския голям кашон - до тук добре.  Разбира се облепен отвсякъде с тиксо на БГ пощи. Проблема е следния - във фактурата с/у реда със сандалите с пеперудата (които липсват) ми пише с химикал - "SM" - някой да има представа какво значи? В Mes remboursement нямам нищо до момента.
  bouquet
По същия начин ми беше отбелязан потник ,който липсваше в един колет,но след два дни ми се появи в Mes remboursment  и получих ваучер за него.Предполагам че при опаковането не е бил наличен и затова така го отбелязват.
Мерси за отговора, но колета е получен в БГ от 10 дни (аз се забавих с вземането) и все още няма нищо Mes remboursement. Дали да им пиша да ги питам?

# 1 099

Сега майка ми е в пощата и каза, че имало колет за мен, а аз чакам от тази дата, така че до половин час ще ти кажа от коя дата е Peace
ОК ще чакам да пишеш  Wink

# 1 100
момичета, моля за малко помощ пак  Praynig
с тоя чек се вкарах в приключение не че е за много пари, ама все пак.... ....
може ли някой, който е получавал чек - да ми каже дали изглежда така  http://www.fotovisia.com/r.php?d_id=53654
МЕРСИ!!!!

А прочете ли в първия пост как се процедира с чековете, никъде няма да въвеждаш никакъв номер.

Това, което си показала /макар, че не се вижда много добре/ е точно чек, аз съм пазарувала с такъв.
Четох разбира се  #Crazy но из темите също четох че може и вместо номер на ваучер да се попълва ...затова и питам....иначе нямаше да ви занимавам с глупости  Sick
ще взема да го осребря накрая и да не се разправям  Peace
МЕРСИ на отговорилите !!!

# 1 101
Aila, Алекс1, благодаря!

Aila, само да ми кажеш - материята разтеглива ли е или не много? това горе-долу ще ме ориентира в избора
Алекс1, 38 на блузи с разтегливи или неразтегливи материи  newsm78
нали 40 е за бюст 90/94 - 38 не е ли малко?  Thinking вече съвсем се обърках какво да поръчвам  ooooh!

# 1 102
Добър ден!
Сега избирах панталон за мъжа ми, харесах този http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5682452& … ue&ksource=-1 /пуст мерак да оползотворя 15 евро отстъпка/ и се чудя дали вярно съм разбрала - 2 pattes réglables boutonnées sur ceinture, това според мен означава, че на колана има ластик с копчета за регулация, както при детските дрехи. Така ли е наистина? Защото мъжът ми е на границата между два размера, та ще е много удобна тази регулация, ако я има.
Благодаря на момичето, дало ми линк към продуктите от новата колекция!

# 1 103
Добро утро,
Вчера сутрин най-накрая си взех 1- юлския голям кашон - до тук добре.  Разбира се облепен отвсякъде с тиксо на БГ пощи. Проблема е следния - във фактурата с/у реда със сандалите с пеперудата (които липсват) ми пише с химикал - "SM" - някой да има представа какво значи? В Mes remboursement нямам нищо до момента.
  bouquet
По същия начин ми беше отбелязан потник ,който липсваше в един колет,но след два дни ми се появи в Mes remboursment  и получих ваучер за него.Предполагам че при опаковането не е бил наличен и затова така го отбелязват.
Мерси за отговора, но колета е получен в БГ от 10 дни (аз се забавих с вземането) и все още няма нищо Mes remboursement. Дали да им пиша да ги питам?

Аз имах случай като твоя, но всъщност въпросният артикул не беше фактуриран изобщо в поръчката ми и за него не бяха дърпали пари. За да си сигурна, виж в суивито на тази поръчка дали не е отгоре като Non faktures (извинявам се, ако го пиша грешно). Ако си е фактуриран и срещу него пише A domicile, направо им пиши.

# 1 104
  • Бургас
Аз все още чакам от 03.07.  Sad Имам една и от 10-ти, тя май ще дойде по-скоро...  Rolling Eyes

# 1 105
Гледам, че са ме уведомили за намаления при спортните продукти, дано някой друг да не е писал също.

http://www.laredoute.fr/achat-ope-soldes-sport-tout-a--de-20-eur … tegoryid=46465654

# 1 106
Miriel, chocha, meg79, НелиСА, Ками, pepi7096, reny, ДейзиГ, veshti4ka, благодаря ви от сърце за милите пожелания! Да ви се връщат стократно и на вас!  Hug  bouquet

# 1 107
Имаше една жена която беше взела 192 екип на Адидас червения вариант и търсише да го смени с някой за 186 ,ако иска да ми пише ние получихме 186 ,но е малко за нас ooooh!
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-adidas.aspx?productid= … e&pagesize=16
От Ямбол взех от 08.07

дай размери и ако решиш да го продадеш на каква цена

# 1 108
Иренка - Другото,което ми идва на ум е,че може да са им сменили цената - ако искаш намери ги в сайта и пак ги вкарай в кошницата. Такова нещо ми се случи с блузки,които сложиха към кръглите цени  и след като  ги вкарах в кошницата отново -вече нямаше проблеми  Peace
Sun - Да ти е честит хубавия юбилей!Да си здрава и много щастлива! И само красиви неща да изпълват живота ти!!!!  Hug nbirthday newsm67 newsm59

Колкото до срещата - наистина ако решите да е във Варна - лятото,морето и сините вълни  Laughing - естествено ,че ще ви посрещнем подобаващо  Hug А колкото до това как ще се разпознаем - "По дрехите ще ни познаете"  Joy

# 1 109
  • София
  За ризката според мен почти не се разтяга, доста е стегната. Не е като тениска например, която можеш да поразтегнеш. Надявам се да съм ти била от полза.

Общи условия

Активация на акаунт