Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да избера правилния размер сутиен, ако нося 85В и банският ми горнище е малко голям?
Какво означава „2 за 3“ и как да използвам тази оферта?
Как мога да определя правилния размер дрехи, ако имам бюст 107 см и талия 100 см?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да избера правилния размер сутиен, ако нося 85В и банският ми горнище е малко голям?
-
Какво означава „2 за 3“ и как да използвам тази оферта?
-
Как мога да определя правилния размер дрехи, ако имам бюст 107 см и талия 100 см?
За да определите правилния размер на дрехите, е важно да използвате таблицата с размери на съответния магазин или марка. Можете също така да измерите себе си и да сравните резултатите с размери в таблицата. В този случай можете да се насочите към размери между 46 и 48, в зависимост от конкретния модел и кройката.
-
Как мога да определя размера на сутиена си, като имам бюст 107 см, талия 100 см и ханш 112 см?
-
Как да определя размера на спортен сутиен?