LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 570
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 215

Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois.

момичета някой били ми казал какво означава това
днес се опитах да направя поръчка и незнам дали е направена
въведох си номера на дебитната карта и сега незнам дали е направена поръчката

# 1 216
Не, не е направена поръчка.

# 1 217

умм да, то бива, бива ама, чак пък толкова...

# 1 218
chockolina ,много ти благодаря за препоръката,ще й предам.Там видях,че има и една друга модификация на Сатинел Айс за 50Е,може би него имаш предвид,че е по-добър?( ще потърся линк да ти го покажа)
Аз междувременно разгледах и темата за кодовете,видях,че има за уреди,както и за зелени цени,обаче нито един не ми проработи.

змейковица , аз имах проблем в аналогична ситуация. Купих на брат ми едно яке за 8,10Е,но му беше ужасно голямо.Тръгнах да го продавам и точно тогава взеха,че го намалиха на 1Е. Аз исках 16лв, не съм си добавяла нито лев отгоре за доставката, просто исках да го махна и да си възстановя парите.Предложих го на мъжа на една приятелка,която уж не следи ларедутския сайт,но тогава ровнала и го видяла за 1Е. Аз пък бях поръчвала в комбинация с една приятелка и нямах фактура в себе си.Стана малко грозна случка.
В продавалника съвсем няма как да докажеш за колко си купил нещо,освен ако не прикачиш и снимка на фактурата,което пак не е  доказателство,защото може да си поръчал нещо веднъж на по-високата цена и после още 10 броя на по-ниската и да искаш да печелиш от продажбата им.Деликатна ситуация,дано не изпадам повече в такива.

tevolere ,в момента у дома имам само един пуловер за мъжа ми,ще го измеря по-късно.

# 1 219
iskash da kajesh 4e kak to sa mi izbranite neshta v kosnicata triabva da napravia procedurata nanovo i da vaveda nomera na kartata mi?

# 1 220
  • гр. София
Може ли някой, който има тези детски маротонки, да ми каже дали са летни или по-скоро есен - пролет.
http://www.laredoute.fr/vente-versa-de-reebok.aspx?productid=324 … tegoryid=22927884
Ако може да измери и стелката  Embarassed
Благодаря предварително.

# 1 221
newsm45 моята поръчка още я няма,нито пт 30-ти,нито от 4-ти,а като гледам повечето от вас имат от тези дати,и утре ще ида до пощата #Cussing out #Cussing out #Cussing out
дайте на някой пуловер ,и на някоя тениска дължината мерси   bouquet
някой да има това
и това ?
иначе и аз чакам ваучер или чек. Whistling
може ли линк  bouquet

# 1 222
iskash da kajesh 4e kak to sa mi izbranite neshta v kosnicata triabva da napravia procedurata nanovo i da vaveda nomera na kartata mi?

Не съм сигурна, дали можеш с дебитна карта да плащаш.
И моля те, пиши на кирилица! Такива са правилата на форума!

# 1 223

извинявай, не го съобразих
сега пробвах и накрая ми изписа следното:
Je vérifie et  je valiede ma commade

# 1 224
  • Все на втория етаж
Момичета какви са тези батерии - LR20 , да не се окаже, че ако взема играчката не мога да й намеря батерии после.  newsm78

# 1 225

извинявай, не го съобразих
сега пробвах и накрая ми изписа следното:
Je vérifie et  je valiede ma commade

Ами казва ти да провериш дали всичко е в ред и да валидизираш.

Алекс, разбира се че може с дебитна, аз пазарувам само с дебитни карти.

# 1 226

в първата част на темата прочетох че може с дебитна карта на Първа инвестиционна банка -маестро -а моята е такава -  и виза ел. карта

# 1 227
  • София
Момичета какви са тези батерии - LR20 , да не се окаже, че ако взема играчката не мога да й намеря батерии после.  newsm78

newsm78 newsm78 newsm78

http://www.office1.bg/%CE%F4%E8%F1+%F2%E5%F5%ED%E8%EA%E0,+%EA%EE … 605774000130.html

Почвам леко да се изнервям като  гледам датите на поръчките Mr. Green. Аз ли останах последната която още не е получила от 02.07?!!!

# 1 228
  • БГ
[
[/quote]може ли линк  bouquet
[/quote]

заповядай,полата е до него в дясно,но като превеждам е от памук и това ме кара да се колебая........ newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5969387& … ue&ksource=-1

# 1 229

Общи условия

Активация на акаунт