Гоблени-27

• 60 053
  • 488
  •   1
Отговори
# 225
  • sf
ето го най-сетне тоя Пух. сега ще се отдам на голотийката  Mr. Green

# 226
да знаете нещо за фирма александър, румънска

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 23:41 от Дъмпер

# 227
Да не е александър

# 228
да  де  Embarassed

# 229
miangelova, безкрайно съм ти благодарна!!! всичките ще ги ушия (надявам се в този живот)

ina221, не ми беше направило впечатление, но наистина прилича на Рич  hahaha радвам се, че са ти харесали обувките. конците ги обръщах с първия конвертор на първата страница, но тези, които ми се повториха си ги смених по собствено осмотрение  Joy

mai4eto_27, не съм правила шрифта, свалих го - някоя от всичките азбуки е, дето са публикувани в тая тема. пускам ти и аз един линк: http://panayotovijr.multiply.com/photos/album/38#25

donsita, Пух е страхотен. на кръстчета ли го ши? на каква панама? много ми харесва как се е получил  Hug

сега ще се заема отново с лебедите :

обаче започвам и още два гоблена, защото нямам търпение:

и рождения ден на мечо Пух, където е с Кенга (заради кенгуруто... - следващата поръчка на малката...)

много ми се иска и това да хвана:

ама май ще поизчака малко...

тоя александър за пръв път го чувам... Thinking

# 230
този слънчев кът искам и аз да шия, но 1 към 1, а тази фирма александър се оказа единствената,която го предлага в този мащаб. цената му е също доста прилична около 25 лева, но не съм виждала нищо на тази фирма. особенното е, че не ползват панама, а много ситен страмин, гудито знае колко е ситно  Wink
а кой шиеше лебедово езеро?

# 231
Слънчевият кът го имат  Златен гоблен ,ако им се обадиш по телефона, ще ти го направят и 1:1 . Милената май го нямат,но и те могат да го направят така.
В смисъл,ако в каталога е даден 1:4 ....аз ших така вестфалската воденица от Милена стил.
http://www.zlaten-goblen.com/catalogue.php?id=2

Парите не знам колко ще са.

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 12:51 от ina221

# 232
марулка, честит рожден ден на шушито  Hug да ти е все така здрава и игрива

# 233
  • sf

donsita, Пух е страхотен. на кръстчета ли го ши? на каква панама? много ми харесва как се е получил  Hug

На Аида 14, че ми беше останала, с кръстчета, много бързо се боцка ако имаш време.

# 234
sissak,можеш ли на тази схема да сложиш знаци с програмата РМ

За съжаление,не мога да пренабирам схеми,не съм се научила още.Но като гледам и картинките са малки,не се виждат добре квадратчетата.Ако имаш регистрация в др.форум,можеш да попиташ Iliana 67,тя пренабира.

# 235
  • в зоната на здрача
Честит празник на Стефани,
Бъди здрава, щастлива, чаровна и много обичана!
Пожелавам ти много приятели и весело детство!
И мама и тате много да те слушкат!

Доня Марулева,
честит ти празник и на теб мила,та и на мажО ти,
честита ви пораснала принцеса..     Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Тука едно поздравче за теб..  Празнична торта

Кой е, кой е като мен?
Вече съм голяма, вече съм голяма!
За рожденният ми ден
торта правим с Мама!

Ай на бас ,че вече си завъртяла тортата..

# 236
  • Варна
Мила Marulke, честит празник на теб и на малката принцеса!! Нека е все така красива и послушна и да стане и умна и сръчна като мама!!

Тарзанке, може ли схемата на лилавия пейзаж - не знам кога ще го ушия, ама много ми харесва, please ...

# 237
  • варненка от София
Ехеее, благодаря ви момичета, сърдечни поздрави за всички от нас за вас. Рожденичката е станала от ранни зори и скача и е щастлива и крещи ден ден.

Катенце, тортата ще я бъркам днес и утре, щото ще празнуваме в събота, та тогава ще ви почерпя и вас.

Сега ви пращам снимчица на порасналото ми момиченце!

# 238
Доня МАРУЛКА честито ти рожденничка! Да ти е жива и здрава и мноооого да ви радва. hbdtu

# 239
ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА НА МАРУЛКА    bouquet

Тарзанка защо си обръщала конците на обувките, нещо не е наред ли-щото аз си ги поръчах от ключа който ми даде и сега като прочетох ми настръхна косата  newsm78

Марулка проблемът при черното бебе беше при смесените конци нали-знаците се обръщаха?

Общи условия

Активация на акаунт