ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 746
  • 597
  •   1
Отговори
# 495
  • sofia
допълвам
на път за Белоградчик трябваше да минем по един обиколен път с много завои, защото бяха затворили главния път заради ралито. И аз пътувах разхождайки се и говорейки си с децата, за да не ми стане лошо  Embarassed. Разговарях с децата, препитвах малките за това какво са запомнили и как се чувстват. Едно момиченце ми каза че да види Дунава и крепоста Баба Вида е най-хубавото нещо, което ще помни цял живот и никога няма да забрави. Ей това изказване вълнението в гласа  й и аз няма да забравя  Heart Eyes.

bouquet Hug Heart Eyes

niama da e posledna ekskurzia,nali?

Неееееееееееееееее! Naughty

П.С. Чакаме една фактурка за безалкохолните и тортичките, че до последно беше много сложно да е издаде. Роси, ще я получиш по пощата. Иначе всички други сметки са ОК.

utre shte ti zvanna Hug

# 496
  • Sofia - TelAviv
Слушайте в 10:00 по Дарик радио, Роси (лавендер).  Peace

# 497
Здравейте, момичета !
Hug     bouquet    Hug
Обичам ви и  ви изпращам тази песен :
http://www.youtube.com/watch?v=tb20QyH8d1s

# 498
Ефи, как си..какво се случва с теб?! Толкова много ни липсваше! Heart Eyes Hug

# 499
Когато Мохамед не отива при планината, планината ще се затътри до вас !   Party Как не се сетихте да ми се обадите толкова време ?  newsm78 Само Мария ми обещта да дойде , но още не го е направила.  Май е на морето ?  Hug

# 500
  О, Ефи! Hug

# 501
О, Залче !  Hug  Peace   bouquet

# 502
Е, поне по празниците си пишехме смс-и. Grinning
Мислех веднъж да ти звъня, ама така си и остана във времето... Embarassed
За сметка на това пък ти проверявах доста пъти профила, кога и дали си влизала тук. Embarassed Embarassed Embarassed

# 503
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Когато Мохамед не отива при планината, планината ще се затътри до вас !   Party Как не се сетихте да ми се обадите толкова време ?  newsm78 Само Мария ми обещта да дойде , но още не го е направила.  Май е на морето ?  Hug

О, Ефито, тя Марията освен ,че обещава си и изпълнява обещанията - така,че стягай се за гости, идвам си другата седмица Hug Hug Grinning

# 504
  • sofia
Бързам да споделяяяяяяяяяя Hug

вси4ки занете за драмата със Семейния кодекс и ходенето ни по мъките.Не само ние де,то кой ли не врещеше за това.

Току що ми се обадиха от ДАЗД да ми съобщят,4е ........ще има извънредно заседание във вторник Mr. Green

http://www.parliament.bg/?page=plsit&lng=bg&SType=show&id=490

Едва ли са се трогнали от мен и Хр.Монов в предаването преди дни.Не ме интересува кой и как,къде е натискал.......
Гери,мерси мила,4е натискаш и ти където трябва ,4е все още имаме на кого да се обадим и МОЛИМ!!!!!Ние молим тях-политиците Shocked

както и да е,МОЛЯ се да мине във вторник Praynig Praynig Praynig
Децата не  заслужават този живот  Confused

Оби4ам ви   bouquet

# 505
  • Sofia - TelAviv
 smile3501

newsm17 newsm10

# 506
  • пловдив
 thumbsup стискалме палци lavender
 Praynig успех!

# 507
lavender , това е чудесна новина, разбира се че ще мине  bouquet

# 508
  • sofia
преди малко гледах Иван Стан4ов по Нова........и Карин дом.Помните го от протеста за Могилино Peace
Няма такъв 4овек HugЕвала ,евала..........няма такава ли4ност  bouquet

# 509
Ееее, Роска, ще вземат да те наемат за всеки закон, който се бави! Mr. Green   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт