ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 819
  • 597
  •   1
Отговори
# 315
Oк , Роси , действаме тогава  Hug
Дала съм и твоя номер  Grinning

А децата , които изостават какво им е , това е нейното питане , може и на лични да драснеш , за да знае дали да си подготви нещо по-спец.

# 316
  • sofia
Oк , Роси , действаме тогава  Hug
Дала съм и твоя номер  Grinning

А децата , които изостават какво им е , това е нейното питане , може и на лични да драснеш , за да знае дали да си подготви нещо по-спец.

Ами ,основно ДЦП.....

но Кари е по в 4ас Hug

# 317
Ще звънна тия дни на Кари тогава  Wink

И да помоля да ме включите в скайповете си , моля девочки  Heart Eyes

Скайп - jenia.evgenieva

# 318
Вчера Яниатами донесе дрехите ( много хубава е бременна, да и стискаме палци в четвъртък)
ще ги дам на детето в Нови искър, на което помагам, тамън ще с аму
Мъжките дрехи ще занеса в Гурмазово

# 319
Здравейте, момичета! Не знам къде да питам и затова реших да пиша тук. Обади ми се позната от Казанлък, която би искала да се включи към движението с още няколко жени  и да помагат. Тя ми каза, че ако има някой да ги ръководи, те с радост биха се присъединили. Притесняват се да започнат сами. Знам, че там няма звено, и затова не зная какво да я посъветвам.

# 320
  • sofia
Здравейте, момичета! Не знам къде да питам и затова реших да пиша тук. Обади ми се позната от Казанлък, която би искала да се включи към движението с още няколко жени  и да помагат. Тя ми каза, че ако има някой да ги ръководи, те с радост биха се присъединили. Притесняват се да започнат сами. Знам, че там няма звено, и затова не зная какво да я посъветвам.

нека ни пишат на мейла какво то4но смятат да правят и къде Peace
За съжаление няма как в момента да се присъединят към нас ,или някой по този на4ин да ги ръководи .Но,ще им помогнем с каквото можем за да са полезни......Около Казанлък е Бузовградския бебешки дом и съм сигурна,4е там ще могат да са полезни.

Нека ни пишат  Hug

# 321
  • sofia
momi4eta,molia vi infoto za kompiutrite Praynig
choveka chaka  Rolling Eyes

# 322
  • sofia
в4ера с Ивееета  ходихме до с.Дрен и Перник.И на двете места децата са добре ,здрави.....В Дрен се разходихме с няколко деца в селото,заедно а бабите по проекта "Баба и вну4е".За пореден път се убеждавам колко е полезен той за децата  Hug

В Перник хванахме будни само бебоците,другите ве4е спяха.И там вси4ко е наред,като зиклю4им 4е бебешкия блок е пълен отново и даже има 4акащи в родилното в Перник и Сф Shocked

bouquet

# 323
вчера се е родил малкия Дани на мама Янита, всички от ДБМ желаем на вече 5 членото семейство много щастие, радост и най - вече здраве.
Яни да ти е жив и здрав малкия юнак, тройна мама си вече, желаем ти всичко най - хубаво

# 324
Здравейте!
Бих искала по някакъв начин и аз да се включа в акциите за благотворителност.
Имам много дрехи които не ми стават, а са сравнително нови.
би трябвало да станат на деца към 16 години някъде, може и по-малки. Зависи. Аз съм дребничка и не мога много да преценя.
От Варна съм, а не знам тука къде има дом за по-големи деца.
Знам само един, който е за бебета и деца до 6 годинки.

Аз съм болна от таласемия майор. И много бих искала да знам дали някъде из домовете има деца с това заболяване и дали им се дава нужната грижа. Не е лесно да гледаш такова дете, особено в дом. Майка ми е отгледала две. Мен и брат ми в семейство и тн, но пак не беше лесно.
Благодаря за отговора предварително.
 Hug Hug Hug

# 325
Честито на мама Янита!!!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да й е жив и здрав малкия юнак и да радва цялото семейство!!! Много щастие, любов и късмет на всички!!!   bouquet

Таня, много смело и добро момиче си  Hug Може би някъде в някой дом има дете с твоето заболяване (дано греша), но домовете са толкова много, а децата още повече...  Confused Някой ако има информация може да сподели. Но и да има такова дете, нужната грижа едва ли я получава, поради спецификата на заболяването  Cry Много здраве ти желая и красиви сбъднати мечти!!!   bouquet

# 326
  Честито, Янита! Да ти е жив и здрав!

# 327
Да й е жив и здрав малкия юнак и да радва цялото семейство!!! Много щастие, любов и късмет на всички!!!   bouquet

Таня, много смело и добро момиче си  Hug Може би някъде в някой дом има дете с твоето заболяване (дано греша), но домовете са толкова много, а децата още повече...  Confused Някой ако има информация може да сподели. Но и да има такова дете, нужната грижа едва ли я получава, поради спецификата на заболяването  Cry Много здраве ти желая и красиви сбъднати мечти!!!   bouquet

Благодаря много за отговора ти!
Ще се опитам да потърся някаква информация из сайтовете и ще ви пиша пак.
Успех ви желая.

# 328

Благодаря много за отговора ти!
Ще се опитам да потърся някаква информация из сайтовете и ще ви пиша пак.
Успех ви желая.
нали ние помагахме на едно такова дете...........роска, спомяш ли си, откой грд беше
ще потърся из форума къде беше

# 329
Не си спомням за такова дете, за съжаление
Просто не съм разбрала
С удоволствие обаче бих помогнала на други деца

Общи условия

Активация на акаунт