ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 687
  • 597
  •   1
Отговори
# 570

Ти на среща ли ни каниш или на вълнуващо приключение, които никога досега не сме изживявали? Crazy
  По темата - идам.
Гъдзка, заради Хапка съм така с месеците, тя ме зарази, я я питай на скайп ко ми каза - в неделя в колко ( ама ми говореше за тази неделя, а аз съм писала за другата) Mr. Green
общо взето, някой нов ако влезне и ни прочете потребител, няма да повярва, че толкова години се докопваме до домове доста отдалечени от София.
Искам да споделя, че милиспват всички деца от дома в Трън.....напоследък много ми липсват.
Обичах много пътуванипта си до там и времето прекарано с тях, наистина Peace

# 571
ако знаете колко ми липсват Перник- и вси4ки вие,нооо в момента съм на яко морска вълна-по4ти буквално докъто ви пиша морето ми плиска краката)))( яд ли ви е  Mr. Green) и не може нищо да ме домъкне в прашната софия....освен ако Ева не роди Rolling Eyes или не по4нат снимките за новия й филм за мен и пак аз в главната роля Mr. Green
така 4е...4акам ви тук на морето )
п.с и за да не спамя темата- в бургас решихме,4е ще има акция за събиране на у4ебни помагала,но ще е след 15-0ако не се лъжа 17-ще пусна официално писмо в пощата-тук само споменавам Hug

п.с 2 липсвате ми Hugсамо Мери ми досажда тука Mr. Green и й гледам физиономията Wink

# 572
ако знаете колко ми липсват Перник- и вси4ки вие,нооо в момента съм на яко морска вълна-по4ти буквално докъто ви пиша морето ми плиска краката)))( яд ли ви е  Mr. Green) и не може нищо да ме домъкне в прашната софия....освен ако Ева не роди Rolling Eyes или не по4нат снимките за новия й филм за мен и пак аз в главната роля Mr. Green
така 4е...4акам ви тук на морето )
п.с и за да не спамя темата- в бургас решихме,4е ще има акция за събиране на у4ебни помагала,но ще е след 15-0ако не се лъжа 17-ще пусна официално писмо в пощата-тук само споменавам Hug

п.с 2 липсвате ми Hugсамо Мери ми досажда тука Mr. Green и й гледам физиономията Wink
сигурна съм, вие двете сте ужасно допадаща си комбинация Crazy
Поздрави на морето и всички, които плисакт крачета в него Heart Eyes

# 573
Кари, честит празник
Бих искала да ти пожелая много здраве, много щастие, сестричка на Ерик и да ти кажа, че си незаменима част от ДБМ и ние всички много те обичаме!

# 574
  • Sofia - TelAviv
Благодаря ти, Криси!

newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38
 beer3 beer2 beer3 beer2 beer3 beer2 beer3 beer2 beer3 beer2 Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass

Другите виртуални почерпки не ги умея, тъй че това е от мен   bouquet Благодаря пак!

# 575
попаднах на биричка тук  Wink
Честит празник и от мен! Много Любов , мир със себе си и хармония с другите  bouquet

# 576
  • пловдив
Честит Рожден Ден и от мен Karol&Erik !

# 577
  • край Дунав
От далечен Видин поздрав за всеотдайността и търпението, с което посрещаш всички "вируси"!
Обичаме те мила Кари!   bouquet

# 578
Кари, честит рожден ден! От цялото си сърце ти пожелавам много здраве, любов, късмет, мир, благоденствие и дъщеричка! Остани си все така усмихната и всеотдайна! Нека делата ти бъдат обгърнати с много щастие и успех! Весел празник! Heart Eyes Hug  bouquet

# 579
Кари е сърдита, защото искала две рижави синеоки момиченца, а ние сме и пожелали само едно Laughing

# 580
  • Sofia - TelAviv
Кари е сърдита, защото искала две рижави синеоки момиченца, а ние сме и пожелали само едно Laughing

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ пак не запомни  Joy две рижави с къдрави коси и зеленооки момиченца  Laughing вие пожелайте пък после ще видим к'во ще ги правим и к'ви успокоителни ще ми трябват  Joy

Благодаря ви отново!  Heart Eyes Hug

# 581
на теб или на мъжа ти, спамър такъв Wink

# 582
  • край Дунав
Я сега се стегнете и погледнете сериозно на следния въпрос/чакам и отговори де!/:
 По коя наредба се издават протоколи за дарение?
 на кое министерство или агенция или каквото там е същата?
 Кой следи за докуметнацията в общините/имам предвид на кого домовете отчитат/?
 кого да захапем при установянване на пропуск/неволен  Wink/?

# 583
Я сега се стегнете и погледнете сериозно на следния въпрос/чакам и отговори де!/:
 По коя наредба се издават протоколи за дарение?
 на кое министерство или агенция или каквото там е същата?
 Кой следи за докуметнацията в общините/имам предвид на кого домовете отчитат/?
 кого да захапем при установянване на пропуск/неволен  Wink/?

Обикновено са общински наредби или от ведомството, към което се насочват даренията. Дай на ухо (разбирай скайп Mr. Green), повече инфо.

А, за Кари - тя си знае. Wink
Морските девойки да внимават, че иде сесия. Twisted Evil Laughing
А, Кристина да не ми се прави на многострадална опечалена, ами да се появи за справка дали очите й са все още същите... Crossing Arms

ПП. Много ми липсвате и на мен всичките, и акциите, и базарите, и пътуванията...  Rolling Eyes

# 584
  • край Дунав
 Peace привечер ще обсъдим "казуса" с протоколите

Общи условия

Активация на акаунт