Слънчице навън пече и монтанското дете се приготвя за море

• 12 857
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
На делфинариума цените са:
За възрастни - 20 лв.
За деца от 2 год.- до 14 год. - 14 или 15лв.( не помня точно )
За деца до 2 год. - безплатно.

A в сайта пише така:Вход – възрастни: 20.00лв., деца от 7 – 14 год.: 14.00лв.
Значи има промяна,така ли?

# 106
Ками, то и ние на 22.08 ще пътуваме за морето и  Shockedпредставяте ли си още незнаем накъде Hugсигорно по пътя ще решим GrinningСамо знам че ще е някъде на юг но къде..... newsm78където вятър ни отведе... Joy

Е,не е зле и това,където си харесате,там оставате. newsm44

# 107
К@ми  много си готина на аватара  newsm03 4470 pletka

# 108
 smile3525 О,много ти благодаря,шоколадче...вчера се щракнах и си викам,срам не срам,ще ви се покажа.Понеже не съм много облечена,но се пресрамих,нали и по плажовете ще ходя. smile3502

# 109
 Crazy  спасителка на плажа   sport027   help  К@ми  grinning039

# 110
Доста сте изписали и нямам време да го чета... Утре си отиваме в София и ще съм по-редовна вече. А и снимчици ще кача от кръщавката и моренцето... Как не ми се прибираше само... Айде доскоро и дано времето се оправи, че ще развали почивката на плажуващите Peace

# 111

О,защо ме оприличаваш на Памела/то верно си приличаме на тази снимка ,но аз съм по-хубава/  bombs

# 112
К@ми    Weary  прости ми  Rolling Eyes  просто малка прилика видях  Whistling   

абе само ние двете ли сме тук  newsm78  другите защо не пишат  newsm66

# 113
Хей здравейте чета ви редовно,но нямам време да пиша.Ние вече трябваше да сме на моренцето ама поради куп причини няма да ходим,но пък живот и здраве мисля септември да отидем до Сандански на малка почивчица.Ако пък ни остане време другата седмица ще си направим малка екскурзия като посетим някой забележителности на БГ и някой друг манастир.Мога да пожелая на всички лек път,хубаво време и приятна почивка.

# 114
ох,и ние трябваше да тръгнем на 1,но го отлагаме за 8  Tired  катогледам на всички плановете се объркват  Sad

# 115
Аааааааа мойте планове не се объркват...  Naughty   Имам планове да не ходя никъде и никъде няма да ходим...  Whistling

# 116
К@ми    Weary  прости ми  Rolling Eyes  просто малка прилика видях  Whistling   

абе само ние двете ли сме тук  newsm78  другите защо не пишат  newsm66

Прощавам ти. newsm03

Те другите все се появяват посред нощ,та не мога да си легна от тях. smile3524

Аааааааа мойте планове не се объркват...  Naughty   Имам планове да не ходя никъде и никъде няма да ходим...  Whistling

Нищо не се знае,току-виж си заминала нанякъде. bye

# 117
Добро утро  Hug 

# 118
На делфинариума цените са:
За възрастни - 20 лв.
За деца от 2 год.- до 14 год. - 14 или 15лв.( не помня точно )
За деца до 2 год. - безплатно.

A в сайта пише така:Вход – възрастни: 20.00лв., деца от 7 – 14 год.: 14.00лв.
Значи има промяна,така ли?

Има промяна, защото преди 2 г. водихме на братовчедка ми детето и тогава имаше цени за българи, които никъде не бяха обявени, а като отидеш на гишето ти казват - за възрастни беше 14 лв., а за деца-8 лв.
Сега цените са едни и същи и за българи, и за чужденци ( ходихме на 10.07.- прясна е информацията).Снощи питах мъжа ми и каза за деца-14лв., а не 15.Другото е както съм го писала.
Безплатно е само за деца до 2 год.
Отделно се плаща 5 лв., ако искаш да снимаш с фотоапарат или камера, но никой не те проверява на входа дали имаш в чантата си.Ние не сме плащали, а пък си снимахме на воля.
Скъпо е наистина, но си заслужава да се види.Много са сладки.

# 119
Хей,никой ли няма тук?Къде отидохте,по селата ли,по ресторантите ли,къде?Кой ще хапне с мен парче торта?

Общи условия

Активация на акаунт