Слънчице навън пече и монтанското дете се приготвя за море

• 12 859
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
A за десерт няма ли да приготвите нещо,съвсем да се шашна и облизвам?

# 211
 Привет на всички майчета!wavey

# 212
mama na nana   welcome 
разкажи ни за себе си  Hug

# 213
 От Монтана съм и тук живея.Simple Smile)) Родена съм на 22.10.1984г.,омъжена.Имам си една малка принцеса на 2г.и 9мес.Казва се Натали. Завършвам в Сф  - НБУ специалност " Екология и опазване на околната среда". Ами това е за сега.Simple Smile))))))

# 214
  • София , Монтана
na_ga много сте хубави на снимката.Вече я сложих в албумчето (дано не ми се разсърдиш).
mama na nana напиши и рождената дата на Натали.Кажи в кой квартал живееш,къде си учила в Монтана средното и основното образование ,от кои села си.Ако имаш снимка може да ни се покажеш или поне на Натали.
Който не ни е показвал снимки от сватбата му може да се възползва от поканата.
ioni79 излизам в отпуск на 23.08.2008г за 1 седмица,но заминаваме за морето,а и  нали съм студентка та нямам отпуска повече иначе ми се искаше поне 2 да изляза.

# 215
ето малко снимки на диването от тук нататък  smile3509 

# 216
Ау, mama na nana, аз съм завършила същото в НБУ, обаче филиала ни беше във Враца (май го закриха, не съм сигурна)...  newsm78  Тази година ли завършваш?? Магистратура ще записваш ли някаква??

# 217
Ау, mama na nana, аз съм завършила същото в НБУ, обаче филиала ни беше във Враца (май го закриха, не съм сигурна)...  newsm78  Тази година ли завършваш?? Магистратура ще записваш ли някаква??
Да закриха филиала във Враца на НБУ. Това го знам със сигурност.

# 218
Локалния център във Враца го няма вече и аз бях там.Изкарах 2 години след което ни преместиха в София и там довършвам.Simple Smile За магистратура още незнам,нека първо взема бакалавър пък след това ще видим.
Относно рождената дата на Натали - 02.10.2005г. А иначе учила съм до 3-ти клас в четвърто училище,а средното образование съм завършила в 5-то училище(с профил хореография).Имам си едно село и за огромно съжаление продаваме къщата - с.Септемврийци. Живея в Мала Кутловица.
За съжаление все още незнам как да ви покажа снимки, но науча ли как ще ги има веднага.

# 219
Следващата събота ще кръщаваме бати, знаете ли какво друго  трябва да има на масата пред кръстника, освен питка, баница, пиле, вино? Трябва да бъдат нечетно число тези  неща.

# 220
къде сте всички, бре...  newsm78   станиславче, пофали се за мусаката...  Whistling 
кво ше готвите днеска, м...  Thinking  искам да си крадем идея за утре...  Whistling

# 221
къде сте всички, бре...  newsm78   станиславче, пофали се за мусаката...  Whistling 
кво ше готвите днеска, м...  Thinking  искам да си крадем идея за утре...  Whistling

Пиле с картофи.
Може и един сладкиш да направя, ако не ме домързи.

# 222
мусаката я направих по рецептата на Маги фикса - стана супер вкусно  Party 
днес няма да готвя - остана от мусаката  Mr. Green 
ако дадете идея за нещо сладко   food002 мога да забъркам

# 223
мусаката я направих по рецептата на Маги фикса - стана супер вкусно  Party 
днес няма да готвя - остана от мусаката  Mr. Green 
ако дадете идея за нещо сладко   food002 мога да забъркам

Аз правя един сладкиш, много е лесен и мойте много го обичат.
Разтопявам едно пакетче масло в продълговата тавичка, редя бисквитки( подобни на обикновенните, но по-тънки),в/у тях настъргвам ябълки(около 5 милиметра е плънката) и най-отгоре пандишпаново тесто.
Така се пече на около 200градуса.
Като го сервираш, обръщаш бисквитата да е отгоре и може да го поръсиш с нещо за вид  Simple Smile

# 224
Ще правя макарони на фурна за десерт, но утре, че сега немам време...

Общи условия

Активация на акаунт